سلام
یه سوال:
من ویندوزمو بردم عوض کردم.8 بود کرد 8.1 (فکر کردم طرف خودش میدونه و ویندوز 10 نصب میکنه)
بعد الان سوال اینه که من رمم 2 هستش.مشکلی نیست نسخه 64 بیتی نصب کرده؟تو اینترنت میگردم میگن رم 2 نسخه 32 بهتره.
سلام
یه سوال:
من ویندوزمو بردم عوض کردم.8 بود کرد 8.1 (فکر کردم طرف خودش میدونه و ویندوز 10 نصب میکنه)
بعد الان سوال اینه که من رمم 2 هستش.مشکلی نیست نسخه 64 بیتی نصب کرده؟تو اینترنت میگردم میگن رم 2 نسخه 32 بهتره.
|
اگه با نرم افزارهای 64 بیتی کار نمی کنی حتما باید نسخه 32 بیتی نصب کنی حتی اگه رم 4 گیگ داشتی و از نرم افزارهای 64 بیتی استفاده نمی کردی باز هم به نظر من باید 32 بیتی نصب کنی هرچند که در اون صورت از 4 گیگ رم حدود 3.5 گیگ رو بیشتر نمی شناسه ولی کارایی بالاتری داره مگه اینکه ssd داشته باشی که در این صورت از رم 4 گیگ بیشتر حتما باید 64 بیتی نصب کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_r8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته من نسخه 64 بیتی رو روی سیستمی با 2 گیگ رم و دارای ssd تست نکردم ولی احتمال میدم اگه ssd داشته باشی با 2 گیگ رم هم می شه نسخه 64 بیتی نصب کرد به طوری که کارایی لازم رو هم داشت
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 09-08-16 انجام شده است
قبلا 32 بیت رو ویندوزم نصب بود و نیازی به نسخه های 64 نداشتم.الان هم همینطور.به 64 احتیاجی ندارم.اگه همین 64 نصب باشه تا سر فرصت بعدا 32 بیت نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی که پیش نمیاد فقط سرعت سیستمت پایینترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_r8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه ویندوزت رو آپدیت نمی کنی سرویس آپدیت رو از قسمت service ها توی کنترل پنل غیر فعال کن عملکرد ویندوزت بهتر می شه
alireza_r8 (09-08-16)
خیلی مچکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (09-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks