کجای کار هستید خیلی وقته که اومدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid ² برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کجای کار هستید خیلی وقته که اومدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid ² برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرفی میزنی ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید موس هیچ تغییری نمیکنه یعنی خاموش نمیشه فقط یک دفعه یکجا ساکن میشه و دیگه حرکت نمیکنه مشکل نرم افزاریه نه ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آره تو موس های اوپتیکه USB ایا اتفاق می افته ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشابه همین با قلم نوری هم برام رخ داده معمولا بهدش هم می نویسه مشکلی در پاور منیجمنت رخ داده
انقدر موس رو قطع وصل کردم که سوخت الان دیگه حرکت نمیکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این شد برای ما دردسر + گمونم اشکال از خود موس باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون الان با موس قبلیم که تعمییرش کرده بودم کار میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چی میشه گفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیباترین کاری که در این رابطه میشه در حال حاضر انجام داد اینه که آقایون و خانومای محترم فعلا این Service Pack رو نصب نکنن. اصولا مایکروسافت موش آزمایشگاهیش کاربراشن. سیستم عامل یا نرم افزارشو به بدترین شکل ممکن میده بیرون و بعد هی واسش سرویس پک میفرسته. با همون سرویس پک 2 و تمامی آپتیدهای دیگه کار کنیم خیلی بهتره. من روی هر سیستمی به یک مشکل عجیب خوردم با این سرویس پک مثلا 3!!!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنمیدونم شـاید
ولی خب خونده بودم که هنوز نیومده
کسی لینک دانلود کاملش رو داره ؟ که واقعا کار کنه ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks