وقتی می خواهم ویستا نصب کنم در محل آخر که نام یوزر را مشخص کرده ام و ریست می شه
بعد از آن دیگه بوت نمیشه و این پیغام خطا را می دهد
BOOTMGR is compressed
کاربر شهرسختافزار
وقتی می خواهم ویستا نصب کنم در محل آخر که نام یوزر را مشخص کرده ام و ریست می شه
بعد از آن دیگه بوت نمیشه و این پیغام خطا را می دهد
BOOTMGR is compressed
|
|
سلام دوست گرامی
مدل مادربرد شما چیه ؟؟؟
شاید بنظرت مسخره بیاد که چی ربطی داره به مادربرد !!!
مادربرد های سریع790fx فقط ویندوز ویستا ارجینال نصب میشه
و ویستا 32 بیت ورژن قدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خیلی جواب عجیبی بید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KING برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خوبه یک بار هاردشو ویروس یابی هم بکنه !!!!
کاربر شهرسختافزار
مادربرد من P35A Foxconn هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KING برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولا مشکل ویروس نیست هارد من پاک پاکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوما اصلا منوی بوت نمیاد !
کلا بوت نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبل از اینکه نصب کامل بشه مشکلی نیست و بوت میشه ولی تو ریستارت آخر دیگر بوت لودری در کار نیست
بعد از اون ویندوز XP 64bit بدون هیچ مشکلی نصب شد
کاربر شهرسختافزار
این مشکل الان پیش اومده یا هر دفعه اینطور میشه؟
ببین با سیف مود میاد بالا؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ويستا كينگ پرند به نظرم خيلي عالي مياد هم 32/64
|
|
کاربر شهرسختافزار
شاید اینطور باشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک ویندوز دیگه نصب کن ببین بازم اینطوره ؟
منظورم یک ویستای 64 بیت از یک دیسکی که میدونی روی حداقل یک سیستم نصب شده و جواب داده .
کاربر شهرسختافزار
این ویستا کرک نداشته ولی فکر نمی کنم بوت لودر به کرک مربوط باشه
من که قید ویستا را زدم همون XPخیلی بهتره
کاربر شهرسختافزار
Bootmgr Is Compressed
من هم این مشکل را دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فقط با Vista Sp1
* من احتمال میدهم مشکل از کرک باشه : چون قبل از اینکه کرک کنم حتی 2-3 بار Restart کردم و پیغام در کار نبود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
* ولی چرا همه با این مشکل مواجه نشده اند ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
پیشنهاد هایی که برای رفع این مشکل به من دادند !
1- هنگام نصب ویندوز برای نام کاربر رمز نگزار : جواب نداد
2- بایوس (BIOS ) را بروز (Update ) کن = جواب نداد
3- از یک شرکت یا فروشگاه دیگر ویندوز را تهیه و نصب کن = تاحالا از سه شرکت خریده ام
و همه این مشکل را داشته اند.
(به غیر از یکی که 30 روزه بود : و بعد از کرک کردن پیغام
Bootmgr is compressed داد : مانند بقیه)
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ
* ایا چاره ای وجود دارد که بدون عوض کردن مادربرد مشکل حل شود ؟
مشخصات سیستم من : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MainBoard = Asus P5n32 E SLI
Cpu = Intel Quad Core q 6600
Gpu = Geforce 8800 GTX 768 MB Ocz
Ram = 4 GB DDR II OCZ
هدیه شما از طرف می شاپ ================================
یک عدد فلش 16MB + نه عدد دیسکت pa50 (شامل ریتم و صدا : از قدیم تا جدید)
1 عدد CD شامل نسخه ی جدید نرم افزار EMC StyleWorks XT 2008 برای
- (ساخت - ویرایش- مشاهده - گلچین - تبدیل ریتم و سانگ و صدا)
فقط 1.000.000 تومان ( یک میلون تومان ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
----------------------------------------------------------------------------------------------
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تماس با مدیر فروشگاه می شاپ : 09365915009
ادرس اینترنتی فروشگاه = WWW.M3shop.IR
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks