Bootmgr Is Compressed
من هم این مشکل را دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فقط با Vista Sp1
* من احتمال میدهم مشکل از کرک باشه : چون قبل از اینکه کرک کنم حتی 2-3 بار Restart کردم و پیغام در کار نبود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
* ولی چرا همه با این مشکل مواجه نشده اند ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
پیشنهاد هایی که برای رفع این مشکل به من دادند !
1- هنگام نصب ویندوز برای نام کاربر رمز نگزار : جواب نداد
2- بایوس (BIOS ) را بروز (Update ) کن = جواب نداد
3- از یک شرکت یا فروشگاه دیگر ویندوز را تهیه و نصب کن = تاحالا از سه شرکت خریده ام
و همه این مشکل را داشته اند.
(به غیر از یکی که 30 روزه بود : و بعد از کرک کردن پیغام
Bootmgr is compressed داد : مانند بقیه)
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ
* ایا چاره ای وجود دارد که بدون عوض کردن مادربرد مشکل حل شود ؟
مشخصات سیستم من : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MainBoard = Asus P5n32 E SLI
Cpu = Intel Quad Core q 6600
Gpu = Geforce 8800 GTX 768 MB Ocz
Ram = 4 GB DDR II OCZ
هدیه شما از طرف می شاپ ================================
یک عدد فلش 16MB + نه عدد دیسکت pa50 (شامل ریتم و صدا : از قدیم تا جدید)
1 عدد CD شامل نسخه ی جدید نرم افزار EMC StyleWorks XT 2008 برای
- (ساخت - ویرایش- مشاهده - گلچین - تبدیل ریتم و سانگ و صدا)
فقط 1.000.000 تومان ( یک میلون تومان ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
----------------------------------------------------------------------------------------------
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تماس با مدیر فروشگاه می شاپ : 09365915009
ادرس اینترنتی فروشگاه = WWW.M3shop.IR

Bookmarks