سلام به دوستان عزیز، خسته نباشید،
من همیشه این مشکل را داشته ام، چرا بعد از یک مدت مثلا 6 ماه ویندوز من دیگه بالا نمیاد؟ یعنی کلا باید ویندوز را عوض کرد هیچ راهی هم نداره و تمام برنامه ها و دسکتاپ حذف میشوند،
الان حدود یکی دو ماهی است که ویندوز را عوض کردم به طور صحیح و درست، اما سرعت بالا اومدن سیستم پایینه، همچنین سرعت اینترنت، حتی همون روز اول نصب ویندوز هم همین طور بوده، با این که 930 گیگابایت فضای درایو ویندوز است و الان هم هنوز 808 گیگ فضای خالی دارد و اصلا چیز سنگینی هم نصب نکردم، الان سرعت اینترنت وقتی تست میگیرم با سایت، نهایت تا 2 مگابیت میرسه، اما با همین اینترنت در موبایل تا 7 مگابیت میرسه، البته بعضی مواقع در تست با موبایل و کامپیوتر یکی هست، ولی حساب کتاب نداره مثلا امروز خوبه و فردا دوباره یک طور دیگر، با نرم افزار idm در کامپیوتر سرعت بعضی وقت ها یک روز تا 500 کیلوبایت میرسه و یک روز تا 200 کیلوبایت بر ثانیه، نمیدونم چی کار کنم، آخه این قدر فضای خالی با هارد نو و سیستم سالم، چرا این اتفاق میفته؟ آپدیت ویندوز هم غیر فعاله و هیچ برنامه ای از اینترنت استفاده نمی کنه هیچ چیز هم در حال دانلود نیست، باز هم همین طوریه،
خواهش می کنم کمکم کنید واقعا نمیدونم باید چه کار انجام بدم، خیلی ممنونم انشاالله خداوند شما را موفق کند...