کسی نیست؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natan drake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
کسی نیست؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natan drake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
mehrdad_ab (02-10-12)
کاربر شهرسختافزار
میشه بیشتر توضیح بدین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینی که میگین چی هست ؟
کاربر شهرسختافزار
در محیط ویندوز اجازه حذف و ویرایش فایل های سیستمی داده نمیشه و با خطا مواجه میشین.به همین خاطر باید از طریق یک محیط و سیستم عامل دیگه به حذف فایل های ناخواسته اقدام کنید.بهترین سیستم عامل که وابسته به ویندوز نیست،لینوکس هستش که نسخه های Live هم داره و دیسکش رو درون درایو میگذارید و بوت می کنید.سپس وارد درایو C میشید و فایل های مربوط به ویندوز(اونی که بهش نیاز ندارید و سیستم باهاش بوت نمیشه) رو به طور کامل حذف می کنید.
در آخر هم اگر نام ویندوز اضافی در لیست بوت هستش،می بایست با ویرایش فایل Boot.ini که در ریشه درایو C هستش،اونا حذف کنید.
نام سیستم عامل ها در فایل Boot.ini بعد از پارامتر [operating systems] قرار میگیره که می بایست سطر مربوط به ویندوز مورد نظر رو حذف کنید.
مثلا من که تنها یک سیستم عامل XP دارم،فایل بوت به شکل زیر هستش:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer
اگر یک ویندوز XP یا 7 دیگه در کنارش نصب کنم،یک سطر اضافه مربوط به تنظیماتش بعد از پارامتر [operating systems] اضافه میشه.
mehrdad_ab (02-10-12), natan drake (02-10-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks