Labyrinth (17-03-09), Overclocker (18-03-09), Rohham (18-03-09)
بعد از رونمایی ویندوز 7 و رسیدن به نسخهRc1 و تمایل کاربرا به استفاده از این ویندوز بیشتر شده.(امکانت بهتر .امینت بهتر .رابط کاربی بهتر و...) .حالا به نظر شما بعد از ارائه نسخه فینال چند درصد از این ویندوز جدید مایکروسافت استقبال میکنن؟ایا ویستا کاملا از بین میره و کسی تمایلی به این سیستم عامل(برای استفاده) نشان میده؟ایا مایکروسافت نسخه سرویس پک چهارم(sp4)ویندوز xp رو ارائه میده؟
سیستم عامل های دیگه مثل لینوکس و سیستم عامل شرکت اپل ایا نزد کاربرا از محبوبیت بیشتری برخودار میشن؟و......
(اصلا این قضیه به نظر شما جای بحث داره؟)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (17-03-09), Overclocker (18-03-09), Rohham (18-03-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
به نظر من اولین مشکل 7 اینه که دوباره مثل ویستا باید درایور جدید برای هر سخت افزاری یا ... نصب کرد + مشکل اساسی اش هم اینه که مثل ویستا باز نرم افزار های قدیمی رو ساپرت نمیکنه !
اگر قرار باشه مثل ویستا این مشکلات رو داشته باشه بهتره که ویستا استفاده کرد چون باز ویستا خیلی ساپرتش بیشتر شده نسبت به اوایل .
ویندوز XP هم مشکلش نداشتن نسخه ی درست و حسابی 64 بیت هست ، ظاهر خیلی ساده و .... ، ساپرت نداشتن DX 10 و کند تر بودنش نصبت به ویستا !
کاربر شهرسختافزار
100% بهتره رقیبی جدی نداره
یعنی رقبا هم مشکلات دیگری دارند در جبهه های دیگر
و نظر من در مورد مقایسه با ویستا اگه همه چیز رو مساوی بدونیم که فکر کنم 7 بهتر خواهد بود
باز عامل مهم گیم و دنیای سه بعدی DX11 حتما هواداران زیادی خواهد داشت که فکر نکنم روی ویستا عرضه بشه
و میتوان روی گیمر ها 100% حساب باز کرد .
البته قیمت بالا هم که گویا از هم اکنون سر وصدا کرده
خلاصه قوانین کپی رایت در کشور هایی نظیر ایران هم که وجود نداره بس بهتر هم استقبال میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد صحبت حسین عزیز در مورد درایور هم عرض کنم
از هم اکنون مشاهده می شه با مدیا کدک ها ی عرضه شده مشکلی چندانی نخواهد بود چون هسته این سیستم بهینه شده ویستا است
و درایور های شرکت هایی نظیر انودیا هم نشون میده دست وپنجه نرم کردن با مشکلات موجود در ویستا کامل برنامه نویس هارو اماده ارائه کم ایراد درایور کرده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
کاربر شهرسختافزار
ماکروسافت خودش گفته که 11 رو روی ویستا ساپرت داره !!باز عامل مهم گیم و دنیای سه بعدی DX11 حتما هواداران زیادی خواهد داشت که فکر نکنم روی ویستا عرضه بشه
در مورد هسته ی بهینه شدش هم والا من که راضی نبودم با نسخه ی بتاش ! خیلی بد شده بود ( البته فکر میکنم چون عادت نداشتم اینطور بود ) .
من با ویستا از زمانی که سرویس پک 1 اش اومده دارم کار میکنم و به غیر از این هم هر ویندوزی نصب کردم راضی نبودم .
حالا نمیدونم واقعا نسخه ی Final ویندوز 7 خوب میشه که کاربر هارو جذب کنه یا نه !
طبق گفته شرکت ماکروسافت ویندوز 7 در پنج نسخه وارد بازار میشود من 3 تا شو یادمه که براتون نام میبرم
ولی نسخه ultimate اون هز همه کاملتره
windows 7 =home
windows 7=professional
windows 7=ultimate
دو تا از نسخه هاشو یادم رفته ولی نسخه ultimate از همه کاملتره در واقع پک یک ویندوز 7 است البتعه بازم
بسته به سلسقه خودتون داره که کدوم رو بخرین و استفاده کنید....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ها از ویستا دل خوشی ندارن و اون ذهنیت عدم سازگاری برنامه ها رو باهاش دارن
خود من علی رفم اینکه بهترین کارایی رو با Vista 64 بیت میگیرم به ناچار XP SP3 نصب کردم
Vista 64 با اکثر برنامه ها مشکل داره . اونایی هم که نصب میشن با مشکل مواجه میشن
بازی های 2008 و قبل روش به خوبی نصب نمیشن
ویندوز 7 باید توی فکر بهبود XP باشه نه ویستا
XP خیلی موفق تر از ویستا بود
|
|
شاید در نسخه بتا 7 احتیاج به نصب درایور جدید باشه ولی هسته 7 همان ویستا هست و از درایورهای ویستا کاملا پشتیبانی میکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 7 برای gamer ها کاملا بهینه شده شما نتیجه بهتری در ویندوز 7 نسبت به xp میگیرید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks