برای نصب لینوکس یک محدوده 30 تا 50 گیگابایتی رو پارتشین نکرده روی هارد ایجاد میکنیم و موقع تصب میگذاریم ابونتو روی ان پارتشینش رو بسازه و نصب بشه
paya_amin (28-06-14)
|
|
180 گیگ بدون بارتیشن بندی گذاشام بعد موقه نصب فرمت ext4 کردم بعد گذاشتم برای نصب اخراش ارورر داد بد ضبدر کردم گقت ریستارت کن ریست کردم ویندوز 8 بالا نمیود هر چی صبر کردمم نشد اخر تصمیم گرفتم ویندوز عوض کنم که اونم اصن هاردو بیدا نمیکنه
ولی موقه بون شدن هاردو بیدا مینکه باید چیکار کنم؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز من امروز یک آموزش تصویری درست کردم که فکر نکنم کسی برای نصب لینوکس مشکلی داشته باشه
2 ساعت طول کشیدا نظر یادتون نرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آموزش تصویری نصب اوبونتو به صورت کامل ! | دانلود نرم افزار های متنوع رایانه و موبایل و بازی ...
این که انگلیسیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاعاتم مهمه فقط اونا نبره...
- - - Updated - - -
خیلی ممنون دوستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafa0937 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در حال حاضر به مشکله دیگه برخوردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان توی قسمتRecovery Console ام ولی بیشتراز یه حرف تایب نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام بزنم fixmbr فقط f تایب میشه
عزیز باید درایوی که ویندوز توش بوده رو بزنید مثلا c یا dبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط paya_amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
برادر پارتشین تیبل و مستر بوت به مشکل خورده . باید از این روش اصلاح کنید
XP: Repair or Fix Master Boot Record Using Recovery Console | a Tech-Recipes Tutorial
paya_amin (28-06-14)
کامپیوتر رو از سیدی ویندوز Xp بوت کنید و وارد Recovery Console بشید.
How To Enter Windows XP Recovery Console
دستورات زیر رو در خط فرمان اجرا کنید:
fixmbr
exit
یادتون باشه که بعد از Restart دیسک رو خارج کنید و از هارد بوت کنید.
paya_amin (28-06-14)
بستورد ادمین استور میخواد ولی من بسوردی براش نذاشته بودم
ر ابتدا CD ويندوز XP خود را در درايو CD-Rom قرار داده و سپس از طريق تنظيمات Bios كاري كنيد كه CD-Rom در ايتدا بوت شود. سپس بعد از آمدن محيط Dos شكل نصب ويندوز XP وارد قسمت Recovery Console آن شويد ( CD ويندوز شما بايد Bootable باشد ).
حالا در قسمتي كه شبيه CMD ويندوز است تايپ كنيد FIXMBR /device/harddisk0 و سپس Enter را بزنيد ( در اين دستور منظور از harddisk0 همان درايو C است. من در اينجا فرض كردم كه ويندوز XP در درايو C نصب شده است. شما بايد اگر براي مثال ويندوزتان در درايو D نصب شده تايپ كنيد harddisk1 و به همين ترتيب ضمنا بزرگ يا كوچك بودن حروف را هم در نظر بگيريد ).
با اين كار قسمت MBR تعمير شده و مشكل به راحتي حل ميشود. فقط يادتان باشد كه دستور FIXMBR فقط در محيط Recovery Console عمل ميكند و شما حتما بايد خودتان را به اين قسمت برسانيد. ممكن است براي دستيابي به قسمت Recovery Console از شما پسورد بخواهد. اگر پسوردي براي Administrator در نظر نگرفته ايد بدون وارد كردن چيزي بايد با زدن Enter وارد اين قسمت مي شويد. در غير اين صورت پسورد را وارد كرده و Enter را بزنيد تا وارد اين قسمت شويد.
paya_amin (28-06-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks