این iso را من قبلا نصب کردم و آنتی ویروس بیت دفندر من مشکلی باهاش نداشت . با خیال راحت نصب کنید .
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون ، چجوری فعالش کردین بعد نصب ؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه این آنتی ویروس بیت دفندر بهتر از نود 32 هست ؟؟ این نود 32 من رو هم خسته کرده و میگن زیادم اطمینانی بهش نیست ، مخصوصا برا ما که لایسنسشو نمی خریم .
این بیت دفندر اگه کامله و بهتر از نود 32 هست و زیاد سنگین نیست ، میشه بگین چجوری کدوم ورژنشو دانلود کنم و چجوری آپدیت میشه . مرسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با همون اکتیواتور که همراهش بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیت دفندر رو باید لیسانسش رو تهیه کنید . حدود سالی 35 تومن میشه که واقعا ارزشش رو داره
ata-gh (12-08-16)
bitdifeneder یکی از بهترین آنتی ویروس جهانه اما سنگینه مگه اینکه ssd داشته باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من پیشنهاد می کنم آنتی ویروس avast رایگان رو نصب کنی خیالت راحت می شه ولی برای نصب نیاز به آموزش داری اگه خواستی آموزشش رو بزارم شاید نتونم همین الان آموزشش رو بزارم شما فعلا آخرین نسخش رو دانلود کن تا بعدا آموزش نصبش رو بزارم
در ضمن سریال هم نمی خواد
ata-gh (12-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks