ابنجارو هم بخونید بد نیست
http://www.ramehr.com/archives/4051
کاربر شهرسختافزار
ابنجارو هم بخونید بد نیست
http://www.ramehr.com/archives/4051
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست من شما الن داری از نسخه Trial استفاده می کنی یا مهلتش تموم شده و مایکروسافت وقتی ویندوزت میاد بالا پیغام میده که اکتیوش کنی؟
صفحه مشکی است و در موقع بالا اومدن ویندوز پیغام میده که اکتیو کنم .
عجیبه .
مشکل بعد از آپدیت مایکروسافت به وجود اومد .
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
کاربر شهرسختافزار
خدا خیرت بده گفتم که مشکل از جایی دیگستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما تنها کاری که باید بکنی اینه که ویندوزت رو عوض کنی تا اونجا که من میدونم هیچ راهی برای این موضوع وجود نداره و در مورد Update هم به شما بگم که مایکروسافت که به نسخه های کرک شده Update رو نمی ده به این مفتی شما وقتی آپ رو میگیری چون شناسایی می شی این مشکل برات بوجود میاد.
برای آپ کردن بذار خودش پیغام بده و خودت هیچ وقت گزینه Check For Update رو نزن تا فقط اون Hot fix ها و برخی پچ ها و چیزایی رو که برای امنیت مجانی میده بگیری.
کاربر شهرسختافزار
البته یه نکته ای رو من اضافه کنم...این سری که مایکروسافت از کار انداخت اکتیویشن هارو با همون آپ دیتهای عادیش و ویندوز بیسدها بود که این مشکل رو بوجود آورد...من فقط متوجه شدم دیگه حتماً باید بخونم که اینا چیرو می دن برای آپ دیت...من هم مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
Saeed-Milan (05-03-10)
سایتنشسایتناشستنی
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست من این به چهزبونی نوشته شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
|
|
|
|
آخرین ویرایش توسط softkadeh در تاریخ 05-03-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
دوست من باید ویندوزت رو عوض کنی و در ویندوز جدید قبل از اینکه مدت 30 روز آزمایشی تموم بشه اکتیو کنی همۀ اون کرک ها هم که گذاشتم کار می کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks