مشخصه که install ubuntu رو باید بزنید . pdf زیر هم نگاه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط paya_amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود
اومدم اوبونتو نصب کنم بعد بوت شدن صفحه ای که اومد با اموزش های که خونده بودم کلا فرق میکرد
ScreenHunter_35 Jun. 21 01.02.jpg
الان کدوم گزینرو باید بزنم که برای نصب ازم بپرسه روی کدوم درایو نصبشه؟
|
|
مشخصه که install ubuntu رو باید بزنید . pdf زیر هم نگاه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط paya_amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود
دوتا اوبونتو ایناستال دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولی یا دومی؟
اوبونتو 2 مدل ایزو داره یکی تکست بیس ( alternate که شما دارید ) یکی گرافیک بیس (Desktop)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط paya_amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نحوه نصب /الترنیت یکم سخت تره و بیشتر برای سخت افزارهای قدیمی استفاده میشه
اگر با این نصاب راحت نیستید نسخه دسکتاپ را تهیه بفرمائید
من شیش تا درایور ساختم ولی موقعه نصب 4تا درایو نشون میده که حجماشم با اونایی که من ساختم فرق میکنه
ScreenHunter_36 Jun. 21 19.08.jpg
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام شما اینجا برو اموزش کامل و بینقص اوبونتو داخلشه بدردت میخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط paya_amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اموزش نصب Ubuntu کامل ترین آموزش | پی سی سنتر - درچه ای به دنیای وب
paya_amin (22-06-14)
این جمله که توی اموزش پارتیشن بندی هس ینی چی؟
در صورت mount نکردن درایو ntfs باید بسته باید بسته ntfs رابرای linux نصب کنید
چه جوری پارتیشنمو ext3 ext4 فرمت کنم؟ با برنامه؟
کاربر شهرسختافزار
سلام شما با همین کتابی که میدم جلو بری تمومه کاری نداره کهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط paya_amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ubuntu 14.04 Final x86/x64 لینوکس اوبونتو | دانلود نرم افزار های متنوع رایانه و موبایل و بازی ...
اول اوبونتو رو بوت کن بعد پی سی رو ریست کن بعد یک گذینه داره به نام somting else دقیق یادم نیست ولی همینطوریه اونو میزنی یک درایو باید پریمری با فرمت ext4 بساز بهد یک درایو دیگه حداقل 1 گیگ برای پارتیشن sewp بساز حالا اسمشون من دقیق یادم نیست ولی حمینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید باید بسای خودش فرمت هم میکنه اگه خواستی خودت فرمت کنی تیک کنار پارتیشن رو بزن و یک نکته ایه که هزار دفه پارتیشن پاک کنی نصب کنی تا گذینه ی revent رو بذنی همش بر میگرده یعنی پاک نمیشه
- - - Updated - - -
اگه سوالی بود در خدمتم
اگه متوجه نشدید بگید فیلم بگیرم تا نشونتون بدم از نصب تا سایر مخلفات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
paya_amin (28-06-14)
paya_amin (28-06-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks