آقا یه سوال ، فلش مموری 4GB داری یا بالاتر ؟؟
کاربر شهرسختافزار
SSA Super V.I.P
آقا یه سوال ، فلش مموری 4GB داری یا بالاتر ؟؟
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
کاربر شهرسختافزار
آره دارم ...چطور ؟؟!!
SSA Super V.I.P
چند دیقه صبر کن من دارم یه چیزی رو امتحان می کنم ، اگه شد میام میگم چی کار کن .
همین پستو ویرایش می کنم مینویسم توش .
----------------
آقا درست شد .
شما اول Flash Memory تو NTFS فرمت کن .
بعد توی سورس نصب ویندوز 7 برو توی فولدر boot ، اون فایل bootsect.exe رو کپی توی درایو C .
اگر توی XP هستی که Command Prompt رو باز کن و اگر توی ویستا هستی ، Command Prompt رو Run as administrator اجرا کن .
CMD رو که باز کردی خط فرمان رو بزار رو درایو C: ، یعنی بنویس C: که بره توی درایو C .
بعد مثلا اگه درایو فلش مموریت F هست ، بنویس :
بعدشم Enter کن .کد:bootsect /nt60 f:
بعد سورس نصب ویندوز 7 رو کامل بریز توی فلش مموریتو بعدشم از روش بوت کن و راحت نصب کن دی وی دیم به هدر نده .
موفق باشی .
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 22-05-09 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
murizaki_2000 (22-05-09)
کاربر شهرسختافزار
ببين در حقيقت من الان ويندوز 7 رو روي سيستم دارم ولي چون بعد از اون XP نصب كردم الان نمي تونم واردش بشم .... قبلا" روي ويستا ديدم كه وقتي تو اين حالت دي وي دي رو ميذاري و باهاش بوت ميشي خودش تشخيص ميده كه شما اين ويندوز رو داريد و فقط ايراد startup رو برطرف مي كنه .... و مشكل حل ميشه ... اينجا هم فكر مي كنم همونطور باشه .... حالا به نظرت با استفاده از فلش مموري مي تونم اين كار رو بكنم ؟؟
کاربر شهرسختافزار
راستي يه سوال ديگه ..... شايد من روش كار كردن با ultra iso رو نمي دونم و يه جاي كار اشتباه كردم ؟؟ نياز به تنظيمات خاص تري نداشت ؟؟؟
و اينكه فلش رو توي XP چجوري به NTFS فرمتش كنم ؟؟
SSA Super V.I.P
مشکلت این بود عزیز ؟!
خوب زودتر می گفتی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما این برنامه رو بگیر نصب کن :
به قسمت System bootloader برو ، بعد Windows Vista Bootloader رو انتخاب کن و بعد هم Install Booloader رو بزن ببین حل میشه یا نه .کد:http://rapidshare.com/files/158733386/VistaBootPro3.3.0_downarchive.rar
برای فرمت کردن فلش مموری به صورت NTFS :
Device Manager --> Disk Drives --> Select Your USB Flash Memory Drive --> Right Click --> Properties --> Policies --> Optimize For Performance --> Format USB Flash Memory As NTFS
murizaki_2000 (23-05-09)
کاربر شهرسختافزار
شما فایل ایزو را که گرفتید از حالت ایزو خارج نکنید یعنی unzip نکنید با برنامه نرو یا هر برنامه ای که دارید
میتوانید یک بوت سی دی یا دی وی دی درست کنید شما همان فایل ایزو را که روی هاردت داری
به همان شکل بدون اینکه unzip کنی
دی وی دی خام را در دی وی دی رایتر قرار بده در برنامه مثلا نرو اون قسمتی که مربوط به ایزو فایلها
برای ساختن یک فایل ایزو روی دی وی دی هستش را پیدا کن بعد فایل رو که روی هر پارتیشنی که داری
در برنامه نرو
brows
کن و بعد دستورات رو به ترتیب اجرا کن
تاکیید میکنم که زمانی که یک فایل ایزو میگیرید unzip نکنید تا بتوانید انرا روی دی وی دی با برنامه مثلا نرو
یک دی وی دی بوت برای شما درست میکنه خود برنامه نرو اینکار رو میکنه به شرطی که گفتم
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks