پس این وسط با Hard Disk Low Level Format Tool چی کار کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
پس این وسط با Hard Disk Low Level Format Tool چی کار کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون برای زمانیه که این هارد رو به سیستم دیگه به عنوان هارد دوم وصل کنید .متاسفانه تجربه کافی هم نداری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط d2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز یک هاردی دیگه هم دارم اما SATA نیس و به سیستم وصل نیست کاری میشه باهاش انجام داد ؟ می تونم الان وصلش کنم باهاش می تونم کاری پیش ببرم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط d2020 در تاریخ 28-08-16 انجام شده است
باید روش ویندوز بریزی . و این هارد ساتا که ایراد داره وصل باشه . و اون هارد ساتا را داخل ویندوز با برنامهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط d2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LLF فرمت کنی .
کاربر شهرسختافزار
باشه ممنون ویندوز هم روش نصب هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با ویندوزش بالا بیایید و اون برنامه را اجرا کن و هارد ساتا را LLF کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط d2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks