لطفا کمک کنید تو بازی هم میرم گیر داره ترو خدا کمک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
لطفا کمک کنید تو بازی هم میرم گیر داره ترو خدا کمک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من کمک کردم کاری که گفتم باید انجام بدید . حتی اگر نصف این بدسکتورها هم برطرف بشه . این هارد دیگه مطمئن نیست . بهتره یک هارد سالم تهیه بفرمائید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط d2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
عزیز اموزش کار باهاشم بزار من با خود نرم افزار سی دی رایت کردم سیستم ریست کردم بعد نرم افزار میاد بالا بعد دکمه 1 می زنم بعد دوباره دکمه C میزنم و بعد enter می زنم یکی بد سکتو پیدا می کنه بعد نرم افزار میاد روی صفحه ی سی ام دی بعدشم دیگه باید سیستم رو ریست کنم تا ویندوز بیاد بالا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چی کار کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید هاردت فرمت کامل بشه بعد با این برنامه بگذاری اسکن و REPAIR کنه . اگر فرمت نباشه نمیتونه تمام سکتورها را بررسی کنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط d2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
باید فرمت خاصی بکنم یا با سی دی ویندوزم انجام می گیره >؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرمت کنم ؟Hard Disk Low Level Format Toolبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من می خوام برم فرمت کنم ممنون یا علیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 28-08-16 انجام شده است
LOW LEVEL FORMAT بشه بهتره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط d2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again.
وقتی می خوام فرمت کنم این. میگه چی کار کنم ؟
کاربر شهرسختافزار
آقا وقتی می خوام فرمت کنم اینو میگه Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks