لطفا کمک کنید تو بازی هم میرم گیر داره ترو خدا کمک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا کمک کنید تو بازی هم میرم گیر داره ترو خدا کمک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
من کمک کردم کاری که گفتم باید انجام بدید . حتی اگر نصف این بدسکتورها هم برطرف بشه . این هارد دیگه مطمئن نیست . بهتره یک هارد سالم تهیه بفرمائید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط d2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز اموزش کار باهاشم بزار من با خود نرم افزار سی دی رایت کردم سیستم ریست کردم بعد نرم افزار میاد بالا بعد دکمه 1 می زنم بعد دوباره دکمه C میزنم و بعد enter می زنم یکی بد سکتو پیدا می کنه بعد نرم افزار میاد روی صفحه ی سی ام دی بعدشم دیگه باید سیستم رو ریست کنم تا ویندوز بیاد بالا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چی کار کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید هاردت فرمت کامل بشه بعد با این برنامه بگذاری اسکن و REPAIR کنه . اگر فرمت نباشه نمیتونه تمام سکتورها را بررسی کنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط d2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید فرمت خاصی بکنم یا با سی دی ویندوزم انجام می گیره >؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرمت کنم ؟Hard Disk Low Level Format Toolبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من می خوام برم فرمت کنم ممنون یا علیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 28-08-16 انجام شده است
LOW LEVEL FORMAT بشه بهتره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط d2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again.
وقتی می خوام فرمت کنم این. میگه چی کار کنم ؟
آقا وقتی می خوام فرمت کنم اینو میگه Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks