حتی اوموم net frameworke 3.5 SP1 رو بریزم یه ارور میده مبنی بر اینکه باید توی turn windows features on or off تیک on رو بزنم، که وقتی بازش میکنم اصلا net frameworke 3.5 رو نمیبینم
کاربر شهرسختافزار
حتی اوموم net frameworke 3.5 SP1 رو بریزم یه ارور میده مبنی بر اینکه باید توی turn windows features on or off تیک on رو بزنم، که وقتی بازش میکنم اصلا net frameworke 3.5 رو نمیبینم
|
|
green_ice_hz (30-01-15)
کاربر شهرسختافزار
برنامه هایی که نصب شده به مشکل بر نمیخورن با تغییر مسیر؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر برنامه نصب شده مشکلی براشون ایجاد نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green_ice_hz (30-01-15)
کاربر شهرسختافزار
جابجا کردم اما باز هم همون مشکلات هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تغییرات دادی عامل مشکلاتی هست که برای سیستم ایجاد شده . قبل از انجام این تغییرات باید در موردشون تحقیق میکردید . بعد از سالها کار این نکاتی که تنظیمات دیفالت ویندوز رو تغییر میدن ابدا انجام نمیدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نصب ویندوز جدید رو بهت توصیه میکنم .
green_ice_hz (30-01-15)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks