احتمالا فیشهای اسپیکر کشیده شدن ... دیشب کشتی نگرفتی باهاش ؟! راستی این عناوین تاپیکهات معنی نداره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
احتمالا فیشهای اسپیکر کشیده شدن ... دیشب کشتی نگرفتی باهاش ؟! راستی این عناوین تاپیکهات معنی نداره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
satelliteir (29-07-09)
کاربر شهرسختافزار
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت صدا رو پاک کردم
دوباره نصب کردن
صداش در امد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا این طوری میشه؟
عضو VIP شهرسختافزار
معمولا به خاطر ویندوز این طوری میشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط satelliteir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم 5-6 ماهی باشه ویندوز عوض نکرده باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
satelliteir (29-07-09)
کاربر شهرسختافزار
آخه دلم نمیاد عوض کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین دو شب پیش آپدیت کردم
2 ماهی هست آپدیتش دارم میکنم.
عوض کنمش?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks