دوستان کسی نمیدونه مشکل من از چی هستش؟
دوستان کسی نمیدونه مشکل من از چی هستش؟
|
ببخشید بعضی وقتها بعضی از تاپیکها از دستم در میره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی درایور ریل تک یک گزینه داشت که تیک میکردیم خودش 2 تا باند جلو را مینداخت روی باندهای عقب
روی کریتیو نمیدونم این گزینه وجود داره یا نه ( ولی باید داشته باشه )
شما میتونید از پلاگینهای مربوط به این کار استفاده کنید
برای مثال این پلاگین برای برنامه وین آمپ اون کاری را که میخواهید انجام میده
VL Sound for Vista / 7 v1.0.0.17 - Winamp
اینو تست کنید و توی اینترنت سرچ کنید اگر به نتیجه نرسیدید بفرمائید
نیما جان دانلود کردم ولی چیزی نداره که تغییر بدم یه اسکرین شات میزارم خودتون ببینید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.jpg
روی علامت اسپیکر پائین صفحه کنار ساعت راست کلیک کن و playback devices را انتخاب کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی speakers کلیک کن و configure پائین صفحه را بزن
احتمالا اسپیکرهات در حالت استریو است
اگر استریو بود روی 5.1 تنظیم کن مشکل حل میشه
با تشکر از شما نیما جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی قط2حالت داره مونو و استریو
عکس :
Untitled.jpg
شما 3 تا فیش از کارت صدا به اسپیکر وصل کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر 3 سیم وصل شده چند حالت وجود داره
1- فیشها یا سیمها قطعی دارند
2- درایور کارت صداتون درست نصب نشده
3- تنظیمات کارت صدا درست نیست
برای تست کابلها میتونید یکی یکی سیمها را به سوکت سبز بزنید و ببینید صدای استریو را دارید یا خیر ( یا اگر اهمتر دم دست دارسد با آن کابلها را تست بفرمائید )
آخرین درایور کارت صدا را از سایت اصلی دانلود و نصب کنید
باز اگر نتیجه نگرفتید از تنظیمات کارت صدا اسکرین شات بکذارید
متاسفانه کارت مشابه شما را در اختیار ندارم که بتونم درایورشو نصب کنم و دقیق راهنمائی کنم
|
اقا نیما خیلی خیلی ممنون از این که وقت میزارین و راهنمایی میکنین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از درایور بود بانصب دایور جدید برطرف شد .
nima_hl (18-10-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks