Armin-N (05-03-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کریتیو و جنیوس هم تو کیفیت عالین
این یه نمونه قوی و با کیفیت از جنیوس
V2.1 1250 GENIUS SPEAKER
ورودی AUX و DVD به اون کنسول وسطی وصل میشه + کانال 2.1 GAMING/ 36watts با یه کارت صدای 24 بیت فوق العادست
قیمت 49 ت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
Armin-N (05-03-09)
کاربر شهرسختافزار
من یا از ادیفایر استفاده میکنم یا از کریتیو
ادیفایر مدل باکیفیت رو تو E3100 دیدم که قیمتش هم 54 تومنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کریتیو هم با توجه به اینکه 50 بشتر نمیتونی هزینه کنی مدل Creative Inspire T3030 2.1
تو اسپیکر هر چی بیشتر هزینه کنی با صدا بیشتر میتونی حال کنی البته یه کارت صدا خوب هم باید داشته باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (06-03-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
T3030 رو قبلا دیده بودم
و بین این دو تا که شما معرفی کردی T3030 رو به خاطر ظاهرش بیشتر پسندیدم
پیدا میشه تو بازار این مدل؟
و اینکه تا 60 تومن پیشنهادتون چیه؟
ممنون
عضو VIP شهر سختافزار
آرمین جان داشتم مدلهای کریتیو رو چک میکردم این مدل هم خوش قیمت هست البته 33 تومن باید بیشتر هزینه کنی عکسش رو با سایز بالا و کم حجم آپ کردم یه نگاه بنداز
5.1 هست و فکر میکنم به نسبت قیمت از قدرت خوبی هم برخوردار باشه این مدل 83 تومن باید باشه
Creative Inspire T6060
من خودم از این مدل خیلی خوشم اومد که فکر میکنم بلندی صدای زیادی نداشته باشه اما باید کیفیت خوبی داشته باشه البته قیمتش خیلی بالا هست دوروبره 105 تومن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Creative I-Trigue 3000 2.1
Armin-N (06-03-09), D J V A H I D (06-03-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام
ممنون مهدی جان
اینا عالین ولی متاسفانه نمیتونم اینقدر هزینه کنم
خیلی خیلی بخوام هزینه کنم 60 تومن
اونم اینجا که یه جنس 55 تومنی رو میدن 60 تومن
تو این قیمت چیزی سراغ نداری؟
البته موجود بودن تو بازار هم خیلی مهمه
بازم ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام
بالاخره گرفتم
Creative Inspire T3030
بعد از 2 ساعت گشتن تو گرگان اینو گرفتم به قیمت 61 تومن
از یکی از فروشگاه های هماهنگ لاوان
که تو سایتش هم همین قیمت زده شده
با گارانتی شاب
لاجیتک حتی یک مدل هم تو بازار گرگان نیست
کریتیو هم خیلی کم پیدا میشه
90% فراسو دارن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صدای خوب و شفافی داره
نیم وجبی فکر نمیکردم صداش به این بلندی باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه مشکل که تو مغازه تست کردم نبود و الان هست اینه که وقتی موزیکی در حال پخش نیست ولوم رو زیاد میکنم یه صدای خشی میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو مغازه فقط خییییییلی کم تو این حالت صدای هوا میداد
اما خونه صداش بیشتر شده
حدس من اینه که به خاطر سیم های برق زیادی هست که پشت میز کامپیوترم هست
نظر شما چیه؟
ممنون از همه عزیزان که راهنمایی کردن
برو توی اپشن کارت صدات گزینه میکروفن رو بزای استریو میکس و اگر از Line IN استفاده نمیکنی اون رو هم Mute کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (07-03-09)
کاربر شهرسختافزار
line in که mute هست
اما استریو میکس رو پیدا نکردم
کجاست؟
کارت صدای آنبرد مادربرد هستا
realtek AC'97
Labyrinth (07-03-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
مبارک باشه...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بالاخره طلسم شکست... انتخاب خوبیه... امروز من رفتم لیست قیمت جدید گرفتم... اینو زده 55.5 ... خیلی گرون دادن اونجا !!! من فکر میکردم اینجا جنس گرونه !!!
( ضمنا نمیدونم چرا یکی دوتا از پستهای من پاک شدن اینجا) البته میدونم کار کیه !!! ولی اشکال نداره... ما که دیگه A W A Y و به تدریج ناپدید خواهیم شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (07-03-09), G E N E R A L ™ (07-03-09)
Master Volume = > Options = > Propertiesبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گزینه ی رکوردینگ رو تیک بزن بعد توی قسمت پایین همرو تیک بزن و بعد اوکی کن بعد گزینه ی استریو میکس رو تیک بزن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks