سر سیم ها لخته میره داخل اون سوراخ سر دیگه هم عین سه فیش که تلویزیون رو به دی وی دی وصل میکنی همون طوری هستش
سر سیم ها لخته میره داخل اون سوراخ سر دیگه هم عین سه فیش که تلویزیون رو به دی وی دی وصل میکنی همون طوری هستش
|
|
یک عکس واضح دوباره از ساب بگیرید . سیم ها اسپیکرهای توی سوراخ نمیره . باید گیره داشته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjad.2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sajjad.2014 (07-03-15)
بله کامل داخل سوراخ نمیره یک میله آهنی داره که یکم سیم میره داخل بعد اون دست گیره رو ول میکنی سیم میچسبه به میله و وصل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب تو ساب شما من اون گیره ها رو ندیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjad.2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sajjad.2014 (07-03-15)
چرا داره عزیز، من الان میتوانم با سه فیش تلویزیون وصل کنم تبدیل هم دارم بخوره پشت کیس ببخشید دارم با گوشی پیام میدم عکس نمیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای وصل کردن به کیس باید دو کابل 2 به 1 بگیرید .
http://final.ir/1-to-2-audio-cable-150cm#.VPrNFSy9F_I
sajjad.2014 (07-03-15)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks