داداش مهرداد ی سوال داشتم بپرسم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad_CS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش مهرداد ی سوال داشتم بپرسم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad_CS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
ممنون داداش دست درد نکنه فعلا
داش مهرداد ی سوال دیگه داشتم این اسپیکر به کارت صدا که احتیاج نداره درسته؟اخه کاته من انبرده
کاربر شهرسختافزار
نه دوست عزیز نیازی به کارت صدای جداگانه نیست! بنده هم از صدای آنبورد استفاده میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط [MENTION=36371
بفزمائید دوست عزیز. نیازی به پست دادن و اجازه گرفتن نیست. اینجا مکانی است که هر کس سوالی داشته باشه مطرح میکنه و هر کس هم بتونه پاسخ میدهد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط [MENTION=36371
@ramtin@ (07-07-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad_CS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنووون من با در نظر گرفتن صحبت های شما و بقیه دوستان تصمیم نهایی رو می گیرم و شما هم می گم ممنووووون .
بازم به خاطر این که وقتتون رو گرفتم معذرت می خوام ممنوووون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks