دوستان کسی نمیدونه مشکل من از چی هستش؟
کاربر شهرسختافزار
دوستان کسی نمیدونه مشکل من از چی هستش؟
|
|
ببخشید بعضی وقتها بعضی از تاپیکها از دستم در میره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی درایور ریل تک یک گزینه داشت که تیک میکردیم خودش 2 تا باند جلو را مینداخت روی باندهای عقب
روی کریتیو نمیدونم این گزینه وجود داره یا نه ( ولی باید داشته باشه )
شما میتونید از پلاگینهای مربوط به این کار استفاده کنید
برای مثال این پلاگین برای برنامه وین آمپ اون کاری را که میخواهید انجام میده
VL Sound for Vista / 7 v1.0.0.17 - Winamp
اینو تست کنید و توی اینترنت سرچ کنید اگر به نتیجه نرسیدید بفرمائید
کاربر شهرسختافزار
نیما جان دانلود کردم ولی چیزی نداره که تغییر بدم یه اسکرین شات میزارم خودتون ببینید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.jpg
روی علامت اسپیکر پائین صفحه کنار ساعت راست کلیک کن و playback devices را انتخاب کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی speakers کلیک کن و configure پائین صفحه را بزن
احتمالا اسپیکرهات در حالت استریو است
اگر استریو بود روی 5.1 تنظیم کن مشکل حل میشه
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از شما نیما جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی قط2حالت داره مونو و استریو
عکس :
Untitled.jpg
شما 3 تا فیش از کارت صدا به اسپیکر وصل کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر 3 سیم وصل شده چند حالت وجود داره
1- فیشها یا سیمها قطعی دارند
2- درایور کارت صداتون درست نصب نشده
3- تنظیمات کارت صدا درست نیست
برای تست کابلها میتونید یکی یکی سیمها را به سوکت سبز بزنید و ببینید صدای استریو را دارید یا خیر ( یا اگر اهمتر دم دست دارسد با آن کابلها را تست بفرمائید )
آخرین درایور کارت صدا را از سایت اصلی دانلود و نصب کنید
باز اگر نتیجه نگرفتید از تنظیمات کارت صدا اسکرین شات بکذارید
متاسفانه کارت مشابه شما را در اختیار ندارم که بتونم درایورشو نصب کنم و دقیق راهنمائی کنم
|
|
کاربر شهرسختافزار
اقا نیما خیلی خیلی ممنون از این که وقت میزارین و راهنمایی میکنین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از درایور بود بانصب دایور جدید برطرف شد .
nima_hl (18-10-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks