اختیار دارید آقا امید ما که در برابر شما پشه هم نیستیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله کیفیت تلویزیون های شارپ خیلی خوبه قیمتش هم مناسبه
نه عزیز ،این حرفها نیست احتمالا یه مشکلی،یه چیزی هست،اینکه میگی رو جنسای گرون تخفیف میذاره هم صحیح نیست چرا رو لپ تاپاش همچین تخفیفی نمیذاره که همشون ساخت خارج هست،این مدل تلویزیون حتما ساخت داخله و یه جای کارش میلنگه،سیصد تومن تخفیف خیلی عجیبیه ، چون معمولا پنجاه شصت تومن تخفیف میخورن این جنسا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچ ارزونی بی دلیل نیست!
آخرین ویرایش توسط milkyway در تاریخ 17-11-14 انجام شده است
MAZY (17-11-14), مهدی بهادرفر (17-11-14)
بزرگواری مهدی جان . من اطلاعات تعمیری دارم درباره مونیتور ولی شما مشخص هست که کاملا استاد هستی در زمینه TVLED\SAMART TVبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط مهدی بهادرفر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شارپ اگر اشتباه نکنم تکنیک منحصر به فرد خودش رو دارد در رنگ زرد
SOHR@B (18-11-14), مهدی بهادرفر (17-11-14)
آقا من سایت دیجی کالا زیاد میرم.همین الان شما برو تو محصولات که فروش ویژه گذاشته نگاه کن جنس 33 هزار تومنی رو داره میده 17 تومن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milkyway برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جنس 130 تومنی رو داره میده 99 تومن.
در صد بگیری میبینی که به نسبت قیمت تخفیف اونا بیشتر هم بوده.همشونم تو زمان محدود هستن.(کم تر از 24 ساعت)
در ضمن تو بعضی شرایط پیش اومده که لپ تاپم تخفیفای گنده میاد روش.معمولا وقتی مدلای جدید بیاد مدلای قدیمی تر که رو دستشون باد کرده رو فروش ویژه میزارن.
البته من اصلا پیشنهاد نمیکنم اون مدل تلوزیون رو بگیرین فقط خواستم بگم از این تخفیفا تو اون سایت زیاده و بعید میدونم کالای دسته دوم یا تقلبی رو بذارن واسه فروش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مارو شرمنده می کنید امید جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله درسته
شارپ تکنولوژی به اسم کواترون داره که با افزودن رنگ زرد به سه رنگ اصلی صفحه نمایش RGB (قرمز، سبز و آبی) پیكسل های رنگی پنل را از 6.220.800 نقطه به 8.294.400 نقطه افزایش داده كه این امر باعث ایجاد طیف رنگی وسیع تر و ارائه تصاویر با رنگهای نزدیك به واقعیت میشه همچنین افزایش تعداد پیكسل های رنگی، تصاویری شفاف تر و واضح تر ایجاد میکنه و حس بهتری از تصاویر به بیننده منتقل می کنه
AMD>INTEL (17-11-14), M3RS4D 50062 (17-11-14), mehrdad_ab (17-11-14), SOHR@B (18-11-14)
بله درست میگید ولی برای یه جنس 1700 سیصد تومن تخفیف عجیبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (17-11-14), M3RS4D 50062 (17-11-14), milkyway (17-11-14), SOHR@B (18-11-14)
|
چند وقت پیش یه کاتالوگ تلوزیون های ال جی رو دیدم که ظاهرا یه تکنولوژی داشت شبیه این با این تفاوت که در کنار 3 رنگ اصلی رنگ سفید رو اضافه کرده بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط مهدی بهادرفر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این تکنولوژی فقط تو تلوزیونای گرون قیمتش وجود داشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aryaiee (17-11-14), مهدی بهادرفر (17-11-14)
من خودم فروشنده هستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط مهدی بهادرفر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشنده ی باتری ماشین.
خیلی وقتا میشه یه مارک از یه باتری رو دستم میمونه و فروش نمیره.
در اون صورت من حتی حاضرم به قیمت خرید اون جنسو رد کنم بره.
چون اگه فروش نره روز به روز کیفیت اون باتری میاد پایین.
تلوزیون درسته مثله باتری عمرش بعد از یک سال به سر نمیاد ولی همین که مدلای جدید بیاد دیگه کسی مدلای قبلی رو نمیخره.
مخصوصا اگه فروش اینترنتی باشه.
چون هر کی که از طریق نت خرید میکنه اهل تحقیق و بررسی هست و هیچ وقت نمیاد مدلی که قدیی تر هست رو بخره.
من مطعنم با 300 تومن تخفیف هم دی جی کالا سود خودشو میکنه و ضرر نمیکنه.
بعدشم فقط تا 5 ساعت دیگه اون فروش باقی هست. از امشب همون محصول اگه فروش نره به قیمت اصلیش به فروش میرسه.
اگه اون مشکلی داشت کلا قیمتش پایین میومد نه اینکه 24 ساعت تخفیف بدن باز دوباره گرون کنن.
نمیدونم ولله
آخرین ویرایش توسط MAZY در تاریخ 17-11-14 انجام شده است
AMD>INTEL (17-11-14), SOHR@B (18-11-14), مهدی بهادرفر (17-11-14)
خب من هم همینو میگم حتماً یه چیزی هست که دیجیکالا قیمت رو اینقدر پایین آوردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (17-11-14), M3RS4D 50062 (17-11-14), MAZY (17-11-14), SOHR@B (18-11-14)
خدمت دوستان محترم در مورد تخفیف های دیجی کالا،
با توجه به خرید گستریده این شرکت از حافظ پخش و فروش گسترده محصولات سامسونگ،شرکت حافظ پخش طی قرارداد هایی تحت عنوان اصطلاحا هدیه،مقداری تخفیف به همراه کسر قیمت خرید در اختیار این شرکت قرار میدهد.همین امر دست دیجی کالا را برای حراج هایی که اکثرا مبنی بر افزایش تبلیغات است باز میگذارد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوم در مورد مدل مورد بحث،
برخی مدل های کمپانی سام سرویس،تحت عنوان هایی مثال خانواده EH از سری های رده پائین میباشد که سام سرویس ایران تحت قطعات کره جنوبی تولید کرده و بام جهانی ندارند.این امر در راستای خرید برای قشر کم در آمد،بانک ها و برخی اداره جات قراردادی مثل شعب بانک سپه و تجارت میباشد.علت اصلی کم بودن قیمت آنها استفاده از پنل های ارزان قیمت با تکنولوژی LCD میباشد.
مسلح شو به آنچه در توان داری!
MAZY (18-11-14), SOHR@B (18-11-14), مهدی بهادرفر (18-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks