آقا اون تی وی کلا نا موجود شد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم دلیل ارزونیش، LCD نه LED!
آقا اون تی وی کلا نا موجود شد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
درود به همه
آقا ما دیشب رفتبم جمهوری انقدر برند و مدل مختلف هست که واقعا نمییدونی چیکار کنی :)
اخر سر هم یه دونه sony r450 گرفتیم 1930
ممنون از همه بابت راهنماییاشون
سوالی بود بفرمایید در خدمتم
پ.ن یه دونه ایکس ویژن دیدم 48 اینچ 2050 :) !!!!!
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
AMD>INTEL (19-11-14), مهدی بهادرفر (19-11-14)
سلام وقت بخیر
نظرتون در مورد این چیه?!
http://www.digikala.com/Product/DKP-...E-LC-40LE3550X
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milkyway برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به قیمتش تلویزیون خوبیه
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milkyway برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا ما سطح سوادمون در حد آقا مهدی نیست جسارت نباشه
ولی من تلویزیون رو از نزدیک دیدم فریمش یکمی نو ذوق میزنه
اگه نظرتون رو شارپه 1550 بگیرید حدود 1500
اگرم سونی میخواین از 1900 تا 2200 مدلای خوبی داره
psu 530 green
& xbox 360
milkyway (22-11-14), مهدی بهادرفر (22-11-14)
اختیار دارید سهراب جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SOHR@B برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله قبلاً هم گفتم که یه خورده بیریختهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم سونی و الجی و سامسونگ مدلای خوبی تو این رنج قیمت دارن.
نمیدونم اونی که داشته دیزاین میکرده این تی وی رو چی تو کلش بودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط مهدی بهادرفر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یادمه ایکس ویژن هم اون اولا یه نمونه زده بود فک کنم الماس بود همچین چیزایی بود البته با رنگ صدفی واسه 6-7 سال پیش چیز خوبی بود ولی الان که همه دارن میرن به سمت باریک شدن یهو مشتری همچین چیزی میبینه دلزده میشه
باز یکمی باریک بود که اون انهنا خودش رو تو حالت خمش پایه نشون میدا خیلی خوب بود تا اینکه 3-4 سانت اومده جلو
psu 530 green
& xbox 360
AMD>INTEL (23-11-14), مهدی بهادرفر (23-11-14)
|
به نظر من یکی تلویزیون رو دست شارپ وجود نداره. از قدیم هم همین طوری بود . چه اون سالهای قدیم که سونی 2192 تری نیترون رو داشت و شارپ های 21 اینچ که اومد تو بازار حریف نداشت به لحاظ کیفیت تصویر . چه الان . من که توی تمام فامیل و بر و بچ کیفیت تلویزیونم تک هستش . هر کسی میاد خونمون مجذوب تصویر شارپ من میشه . به هیچ عنوان انتخاب دیگه ای نداشته باش . چون کیفیت تصویر شارپ رو هیچ کدوم اینها ندارند
Kaspersky
دادا 15 روز پیش تموم شد صحبتاهاااااااااااااااابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdinik11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks