بله درست میگید ولی برای یه جنس 1700 سیصد تومن تخفیف عجیبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله درست میگید ولی برای یه جنس 1700 سیصد تومن تخفیف عجیبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (17-11-14), M3RS4D 50062 (17-11-14), milkyway (17-11-14), SOHR@B (18-11-14)
من خودم فروشنده هستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط مهدی بهادرفر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشنده ی باتری ماشین.
خیلی وقتا میشه یه مارک از یه باتری رو دستم میمونه و فروش نمیره.
در اون صورت من حتی حاضرم به قیمت خرید اون جنسو رد کنم بره.
چون اگه فروش نره روز به روز کیفیت اون باتری میاد پایین.
تلوزیون درسته مثله باتری عمرش بعد از یک سال به سر نمیاد ولی همین که مدلای جدید بیاد دیگه کسی مدلای قبلی رو نمیخره.
مخصوصا اگه فروش اینترنتی باشه.
چون هر کی که از طریق نت خرید میکنه اهل تحقیق و بررسی هست و هیچ وقت نمیاد مدلی که قدیی تر هست رو بخره.
من مطعنم با 300 تومن تخفیف هم دی جی کالا سود خودشو میکنه و ضرر نمیکنه.
بعدشم فقط تا 5 ساعت دیگه اون فروش باقی هست. از امشب همون محصول اگه فروش نره به قیمت اصلیش به فروش میرسه.
اگه اون مشکلی داشت کلا قیمتش پایین میومد نه اینکه 24 ساعت تخفیف بدن باز دوباره گرون کنن.
نمیدونم ولله
آخرین ویرایش توسط MAZY در تاریخ 17-11-14 انجام شده است
AMD>INTEL (17-11-14), SOHR@B (18-11-14), مهدی بهادرفر (17-11-14)
خب من هم همینو میگم حتماً یه چیزی هست که دیجیکالا قیمت رو اینقدر پایین آوردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (17-11-14), M3RS4D 50062 (17-11-14), MAZY (17-11-14), SOHR@B (18-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks