من خیلی در مورد گیرنده های دیجیتال تحقیق کردم همه گیرنده ها به سفارش شرکت های داخل در چین تولید میشن دو گیرنده مد نظر من هست سما و دنای سما مدل AT200 با پردازنده 550 MHZ است که مانند گیرنده های دیگر از مشخصات سخت افزاری دیگرش چیزی گفته نشده و گیرنده های دنای که از تنوع زیادی برخورداره که از نظر من فقط پنل اونها فرق داره ولی در حال حاضر چند گیرنده جدید توسط این شرکت معرفی شده مدل های STB329 NEW - STB328NEW - STB327NEW که نکته قابل توجهشان پردازنده 630MHZ و رم DDR3 در انها است و همینطور مشخصات سخت افزای کامل از انها ارائه شده حتی مقدار رم حالا این اطلاعات چقدر درست است و واقعا مشخصات سخت افزاری ان حقیقت دارد من نمیدونم قبل از این قصد خرید گیرنده ایستر رو داشتم که در بازار یافت نمیشه بعد از اون تصمیم به خرید سما گرفتم تا اینکه گیرنده دنای با این سخت افزار رو دیدم هر دو شرکت معتبر هستن گارانتی و مراکز فروش سما بهتر از دنای است و دارای گواهی تائید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گواهی تائید مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک ، نشان ورود قانونی (هولوگرام طرح شبنم) و ایران کد است ولی خوب گیرنده دنای هم وسوسه کننده است. و شاید این گواهی و تایدیه ها را دارا باشه شاید من ندیدم البته طرح شبنم رو دیگه خوشبختانه اکثر اجناس وارداتی دارن لطفا نظرات خود را در مورد این دو گیرنده و سایر گیرنده ها بیان کنید تا بتوانیم برای خرید بهترین را انتخاب کنیم.
Bookmarks