خط چه رنگی میندازه ، هر رنگی هست ، بلید کارتریج همون رنگ باید عوض بشه. بلید هر رنگی 5 تومن قیمتش هست . بپا کلاه نزارن سرت دوست من
کاربر شهرسختافزار
خط چه رنگی میندازه ، هر رنگی هست ، بلید کارتریج همون رنگ باید عوض بشه. بلید هر رنگی 5 تومن قیمتش هست . بپا کلاه نزارن سرت دوست من
Yahoo messenger : mr.slim7
mr.slim7@yahoo.com
saman87 (03-05-10)
دوست گرامی هر رنگی گه نیست ایراد داره نه هر رنگی که هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr.slim برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اونجائی هم که میدونم کارتریجهای پرینتر لیزری هر رنگش بالای ۶۰-۷۰ هزار تومان هستش
عضو VIP شهرسختافزار
ببین دوست عزیز ، همون جور که گفتم مشکل چاپ نشدن یم قسمت با مشکل خطوط سفید و همچنین خطوط سیاه خیلی فرق می کنه
شما مشکل رو به دو صورت بیان کردید . اول گفتین چاپ نمی کنه ، بعد گفتین خطوط سفید می کشه
مسلماً خطوط سفید مربوط میشه به اتمام تونر
در ضمن من نمی خوام اینجا بحث hp , samsung بکنم ، اما چیزی که مسلمه قطعات یدکی و مواد مصرفی hp تو همجا پره و همه میدونن که شارژ دوباره کارتریج hp خیلی راحته ، حتی اگه درست شارژ بشه با کارتریج اورجینال مو نمی زنه ، اما تو samsung همچنین چیزی نداریم . راستی بهتر بود یه عکس از برگه چاپ شدش میزاشتی تا صفحهstatus
ولی به هر حال مشکل شما مربوط به اتمام تونره . بدین شارژ کنن
ولی اون چیز نوک تیز که می گین ، احتمالاً کار رو خراب کرده و باید درام رو عوض کنین
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks