دوستان یک سوال داشتم آیا اینطور نیست که این پرینترهای کوچک مخصوص عکس نتیجه کارشان بهتر
از پرینترهای جوهر افشان هست و عکسها کیفیت رنگ خود را مدت خیلی بیشتری حفظ میکنند ؟
دوستان یک سوال داشتم آیا اینطور نیست که این پرینترهای کوچک مخصوص عکس نتیجه کارشان بهتر
از پرینترهای جوهر افشان هست و عکسها کیفیت رنگ خود را مدت خیلی بیشتری حفظ میکنند ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پرینتر های Photosmart برای چاپ عکس برای کاربر خانگی به نظر من بهترین گزینه با کمترین دردسر اما خوب 2 تا ایراد داره 1 محدودیت در سایز عکس های چاپ شده 2 هم دردسر تهیه کاغذ های مخصوص انها که هم کمی گران اند و هم اینکه بعضی وقتها شرکتها وارد کننده به موقع وارد نمی کنند کمبودش تو بازار زیاده اما در عوض برای چاپ عکس خیلی راحت و خیلی کم دردسرند.
در مورد سئوال دیگه دوستمان در باره حجم تانکر های باید گفت که این تانکر ها حجم استاندارد ندارند برای همین نمیشه گفت هر تانکر چنتا عکس چاپ می کنه اما بطور کلی وقتی شما چاپگر جوهر افشان با تانکر تهیه می کنید هزینه چاپ هر عکس در سایز A4 با حداکثر پوشش و کیفیت در حد 60 تا 80 تومان البته این براورد قیمت مال چند ماه پیش که من برای یکی از دوستام 6 تا رنگ یک لیتری رو تقریبا 90000 تومان خریدم چاپگر اون اپسون R295 بود.
در اخر هم بهتون توصیه می کنم اگر نیاز 100 % به پرینتر ندارید سمت اون نرید چون فتواسمارت ها لیزری های که کم درد سرند برای چاپ خانگی مقرون به صرفه نیستند . لیزری رنگی که اصلا به صرفه نیست ( البته در حد پرینتر های خانگی ) فتواسمارت هم اگر مشکلی با سایز عکس ندارید شاید انتخاب خوبی باشه اما جوهر افشان ها با تانکر برای چاپ عکس خیلی به صرفه است اما نه برای کاربر خانگی که شاید در ماه 10 یا 20 تا عکس چاپ کنه چون خیلی درد سر دارند هد کلین کردن حباب هوا توی لوله های انتقال ریختن جوهر و 10001 مشکل دیگه که استفاده از اون رو فقط برای کسائی که می خواهند از این چاپگر پول در بیارند قابل تحمل می کنه .
اینم لینک جایی که می تونید اطلاعات خیلی بیشتر و دقیق تری در باره پرینتر بدست بیارد.
کد:http://www.akkasee.com/forum/forumdisplay.php?f=31
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 06-04-10 انجام شده است
ARA-RF (06-04-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد photosmart ها و انواع انها و قیمتشون در ایران میشه توضیح بدید؟ من تا به حال چیزی درباره آنها نشنیده بودم!
مثلا در چه اندازه هایی چاپ می کنند؟ قیمت کاغذ های انها؟ قیمت کارتریج هایشان و اینکه هر کارتریج چند صفحه ( اندازه صفحه؟) میتواند تمام رنگی چاپ کند؟
یک سوال دیگر! من اینطور که قیمت گرفتم مثلا خرید 100 میلی لیتر از 6 جوهر حدود 25 هزار تومان میشود. شما چطور یک لیتر از 6 جوهر رو 90000 هزار تومان خریده اید؟ چه برندی بود؟
آخرین ویرایش توسط ARA-RF در تاریخ 06-04-10 انجام شده است
فقط و فقط ===> راجر فدرر
Roger Federer: It's nice to be Important but It's more important to be nice
ARA: You can make a million UEs Roger, but you're still a beauty!
ARA: Win or lose, watching you is a blessing in itself
کاربر شهرسختافزار
راستش تجربه من درباره پرینتر های جوهر افشان محدود به دوره است که برای یکی از دوستام قصد خرید پرینتر برای چاپ کاغذ فیلم های DVD که حتما خودتون هم دید هستش 2-3 هفته پرس و جو درباره خرید پرینتر به صرفه برای این کار شد همین اطلاعات ناقصی که می بینید تا جایی که من می دونم همه کسایی که براشون قیمت چاپ مهمه از تانکر جوهر و جوهر های لیتری استفاده می کنند . این لینک هم بد نیست ببنید برای مقایسه قیمت جوهر ها البته قبلا جوهر لیتری هم تو سایت بود ولی الان فقط 125 میل زده همان موقع هم که ما قصد خرید داشتیم خرید جوهر لیتری خیلی به صرفه تر از شیشه های 125 میل بود . در ضمن تا جایی که یادم برای شارژ کارتریج از جوهر لیتری نمیشه استفاده کرد البته اگر اشتباه نکنم برای شارژ کارتریج از جوهر های شیشه های 125 میل استفاده می کنند
کد:http://www.parscopy.com/Default.aspx
ARA-RF (06-04-10)
سلام دوستان
یک سوال جدید برای من پیش امد!
مثلا فکر می کنم خیلی ها مجله ماشین یا دیگر مجله ها که روی صفحات گلاسه نسبتا ضخیم و تمام رنگی چاپ می شوند را دیده اند! میخوام بدونم کیفیت چاپ تصاویر در چاپگرهای جوهر افشان بر روی کاغذ های گلاسه و یا مخصوص عکس به کیفیت چاپ ان مجلات می رسد. چون من تا به حال چنین تصاویری رو از نزدیک ندیدم که با چاپگر های خانگی چاپ شده باشه!
آخرین ویرایش توسط ARA-RF در تاریخ 16-04-10 انجام شده است
فقط و فقط ===> راجر فدرر
به نظر شما استفاده از کارتریج های قابل شارژ راحت تر و کم دردسرتر از تانکر نیست؟ چون فکر می کنم قیمت تمام شده برای جوهر برای هر دو یکسان باشد! در واقع داخل هر دو جوهر می ریزم ولی خوب برای کارتریج های قابل شارژ این کار بیشتر انجام می شود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط و فقط ===> راجر فدرر
|
|
کاربر شهرسختافزار
برند جوهر رو که خاطرم نیست اما اگر شما 25000 تومان دادید و از هر رنگی 100 میلی لیتر گرفتید تقریبا قیمت ها درست خوب من 6 تا قوطی جوهر گرفتم شاید یک لیتر نبوده باشه چون برای خودم خرید نکردم مال الان هم نیست دارم ذهنی می گم قوطی ها تقربا اندازه یک لیتر بود توی پاساژ ایران تقریبا همه جوهر فروش ها دارند اما با یه حساب سر انگشتی قیمتها زیاد هم پرت نیست با توجه به اینکه همانطور که گفتم قیمت که من می گم مال چندیدن ماه پیش در ضمن طبیعی که وقتی شما به عنوان مثال قوطی های کامل یک لیتری رو می خرید ارزان تر باشه غیر از اون برند جوهر ها هم خیلی مهمه باید حتما برند هر دو رو آدم بدونه تا مقایسه کنه .
در مورد چاپگر های photosmart اول باید بگم که این اصطلاح اشتباها به کار بردم منظور من چاپگر های گرمائی بود که این چاپگرهای کاغذ مخصوص عکس رو که قبلا در کارخانه به نور و گرما حساس شده تبدیل به عکس می کنند لینک زیر معرفی یکی از انواع همین چاپگر هایست که تو توضیحات بالا من اشتباه کردم
کد:http://www.akkasee.com/articles/12579/
ARA-RF (06-04-10)
کاربر شهرسختافزار
کیفیت عکس در مرحله اول شرط هست نوع گلاسه چندان تاثیری تو کیفیک چاپ ندارد
ARA-RF (17-04-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکه درسته ولی من بافرض کیفیت بالای عکس میگم! یعنی میخوام بدون واقعا این پرینترهای خانگی جوهر افشان کیفیتی خوبی دارند یا خیر! یا تصاویر انها بر روی کاغذ گلاسه به شفافیت و براقی ان مجله ها میرسد؟
فقط و فقط ===> راجر فدرر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks