بنده پاور رو عوض کردم ... مشکل انکار در پاور میباشد .... فقط میخام بدونم کانکتور 4 پین یا 5 پین ریز هم هس ؟ پاورم کولر مستر گلد 750
بنده پاور رو عوض کردم ... مشکل انکار در پاور میباشد .... فقط میخام بدونم کانکتور 4 پین یا 5 پین ریز هم هس ؟ پاورم کولر مستر گلد 750
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
پیروزیِ فضیلت، در همین است! ابله | فئودور داستایوفسکی
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
|
|
لطفا درست توضیح بدهید والا من متوجه نشدم شما چی میگیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور فعلیم مشکل داره و با پاور دیکه عوضش کردم وتست کرد م و اشکال از پاور میباشد .... حال 2 تا کانکتور داره که به پاور فعلیم که 750 گلد میباشد وصل میباشد ... میخام به پاور سالم یعنی گرین وصل کنم و لی 2 تا کانکتور ها نمیخوره انگارپینها ش ریزترهستن .... آیا تبدیلی چیزی داره یا خیز ؟. حالا 2 تا کانکتورها یکیش 5 پینه یکیش 4 پین ////برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
پیروزیِ فضیلت، در همین است! ابله | فئودور داستایوفسکی
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
عکس از کانکتور ها . من یا دیگر کاربران نمیدونیم درباره چه کانکتوری صحبت میکنید عکسش رو بگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks