پاسخ: مشکل در خاموش روشن شدن
نقل قول:
بهرحال مشکل خاموش روشن حل نششششد ....
مشکل خاموش روشن شدن که شما ذکر میکنید میتونه از قطعات مختلف باشه
حتی نصب یا درایور قدیمی چیپست هم باشه
حتی یک قطعه که در این روند مشکل ایجاد کنه .
تو بایوس ببینید حالت استندبای چه گزینه هایی دارید در حال حاضر بر روی چه گزینه ای هست ؟
پاور باید تست بشه از نظر مشکل استندبای
نقل قول:
مشکل خاموش روشن شدن که شما ذکر میکنید میتونه از قطعات مختلف باشه حتی نصب یا درایور قدیمی چیپست هم باشه حتی یک قطعه که در این روند مشکل ایجاد کنه .تو بایوس ببینید حالت استندبای چه گزینه هایی دارید در حال حاضر بر روی چه گزینه ای هست ؟پاور باید تست بشه از نظر مشکل استندبای
درایو خوده سیستم رو نصب کردم سی دی های خودش .از کدوم قسمت بایوس برم برای استندبای ؟
نقل قول:
درایو خوده سیستم رو نصب کردم سی دی های خودش .از کدوم قسمت بایوس برم برای استندبای ؟
درایورها باید اپدیت شده از سایت سازنده مادربرد یا سازنده چیپ ها مثل REALTEK یا اینتل یا هر شرکت دیگه نصب بشه . درایور های DVD قدیمی و ناکارآمد هستند .
بنده پاور رو عوض کردم ... مشکل انکار در پاور میباشد .... فقط میخام بدونم کانکتور 4 پین یا 5 پین ریز هم هس ؟ پاورم کولر مستر گلد 750
نقل قول:
بنده پاور رو عوض کردم ... مشکل انکار در پاور میباشد .... فقط میخام بدونم کانکتور 4 پین یا 5 پین ریز هم هس ؟ پاورم کولر مستر گلد 750
لطفا درست توضیح بدهید والا من متوجه نشدم شما چی میگید
نقل قول:
لطفا درست توضیح بدهید والا من متوجه نشدم شما چی میگید
پاور فعلیم مشکل داره و با پاور دیکه عوضش کردم وتست کرد م و اشکال از پاور میباشد .... حال 2 تا کانکتور داره که به پاور فعلیم که 750 گلد میباشد وصل میباشد ... میخام به پاور سالم یعنی گرین وصل کنم و لی 2 تا کانکتور ها نمیخوره انگارپینها ش ریزترهستن .... آیا تبدیلی چیزی داره یا خیز ؟. حالا 2 تا کانکتورها یکیش 5 پینه یکیش 4 پین ////
نقل قول:
پاور فعلیم مشکل داره و با پاور دیکه عوضش کردم وتست کرد م و اشکال از پاور میباشد .... حال 2 تا کانکتور داره که به پاور فعلیم که 750 گلد میباشد وصل میباشد ... میخام به پاور سالم یعنی گرین وصل کنم و لی 2 تا کانکتور ها نمیخوره انگارپینها ش ریزترهستن .... آیا تبدیلی چیزی داره یا خیز ؟. حالا 2 تا کانکتورها یکیش 5 پینه یکیش 4 پین ////
عکس از کانکتور ها . من یا دیگر کاربران نمیدونیم درباره چه کانکتوری صحبت میکنید عکسش رو بگذارید .
پاور رو کجا برای تعمیر باید ارسال کنم ؟ ایا خوده اواژنگ تعمیرش میکنه اگر گارانتیش به اتمام رسیده باشه ؟گارنتیشو کجا میزنن ؟Cooler Master Vanguard 750W Gold Semi Modular
نقل قول:
پاور رو کجا برای تعمیر باید ارسال کنم ؟ ایا خوده اواژنگ تعمیرش میکنه اگر گارانتیش به اتمام رسیده باشه ؟گارنتیشو کجا میزنن ؟Cooler Master Vanguard 750W Gold Semi Modular
اطلاعی ندارم باید با آواژنگ تماس بگیری بعید میدونم پاور خارج از گارانتی را تعمیر کنند فقط زمان گارانتی تعمیر میکنند
نقل قول:
اطلاعی ندارم باید با آواژنگ تماس بگیری بعید میدونم پاور خارج از گارانتی را تعمیر کنند فقط زمان گارانتی تعمیر میکنند
کجا باید بدمش برای تعمیر ؟