رفیق متوجه نشدم الان باید دقیق چیکار کنم ؟نقل قول:CLEAR CMOS اینو نگفتید !!! ویندوزم نمیپره که ؟
Printable View
رفیق متوجه نشدم الان باید دقیق چیکار کنم ؟نقل قول:CLEAR CMOS اینو نگفتید !!! ویندوزم نمیپره که ؟
نه هیچ اتفاقی برای ویندوز نمیفته.باطری درآوردن یا کلیر سی موس فقط تنظیمات مادربرد رو به حالت تنظیمات اولیه یا تنظیمات کارخونه میبره.نقل قول:
این کارو انجام دادم و باتری در اودرم و بعد زدم و رشن کردم کفت ست اپ میخاد و f1 زدم رفت تو بایوس و سپس زدم دیفالت و بعد خارج شد رفت ویندوز حالا ویندوزم بالا نمیاد ... اولش میکه نرمال میری یا تعمیر .... زدم تعمیر و چیزی پیدا نکرد خاموش شد ...چیکار کنم چه اشتباهی کردم این کار و کردم باز فرق ینکردنقل قول:
وقتی گفت ست آپ میخواد باید میرفتید تو محیط بایوس و یه سری تغییرات انجام میدادید.مثلا بوت اول رو بذارید روی هارد.تاریخ و ساعت رو هم تنظیم کنید که به تاریخ و ساعت الان باشه.(اگر چه تنظیم کردن تاریخ و ساعت تاثیری در حل مشکل نداره)نقل قول:
وقتی هم گفت ویندوز رو روی حالت نرمال یا تعمیر بیاد،بزنید روی حالت نرمال.
اگر همه اینها رو رفتید و مشکل پابرجا بود،باید دنبال علل دیگری بگردید.
ساعتو اینا رو تنظیم کردم ... بوت رو چطور بزارم روی هاد یادم رفته ؟
نقل قول:ساعتو اینا رو تنظیم کردم ... بوت رو چطور بزارم روی هاد یادم رفته ؟
محیط بایوس شما از این بایوس قدیمی هاست که رنگ آبی دارند یا از این جدیداس؟اگر قدیممی باشه یه جایی نوشته first boot،همونو بذارید روی هاردنقل قول:
بوتو گذاشتم روی هارد ولی باز همون اشو کاسه ... یعنی اول ویندوز میکه نرمال یا تعمیر ... هردکدوم بزنم ریستارت میشه ... قبل از اینکه باتری در بیارم اینوطری نبوداا .. وقتی باتری ور دراوردم اینوطری شدهنقل قول:
کلید f8 رو بزنید و ببینید تو حالت سیف مود ویندوز بالا میاد یا نه؟نقل قول:
یه سوال :چرا اقدام به نصب ویندوز نمیکنید؟شاید ویندوز دچار مشکل شده باشه
ویندوز قبلش سالم بود قرار شد تست کنم ببینم چرا اینوطری میشه و به بنده کفتن هیچی به ویندوز نمیشه ... اگه میدونستم ویندوز اینوطری میشه اصلا باتری در نمیوردم کلی اطلاعات روی هارد داشتم ...نقل قول: