قلق خاصی نداره فقط باید ضربدری پین ها رو جا زدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU:intel 5820k
M.B : GIGABYTE X99 UD5 WIFIVGA : Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming
Ram : Crucial Ballistix Sport 16GB _4 x 4GB_DDR4 2400
Cpu Cooler : Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme
Power : cooler master V750 Semi-Modular
Monitor: Samsung SyncMaster 2333SW
Case : Green x8 Raptor
H.D.D:WD Blue 1TB
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست *** هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست***خرم آن نغمه كه مردم بسپارند به یاد
اگر پایه های پلاستیکی خراب شده باشن میتونی برشون داری پیچ مهره کنی البته نباید پیچها رو زیاد سفت کنی مادربوردت خراب میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با احتیاط عمل کن
پیچ مهره واشر پلاستیک باشه
مثل عکس زیر میشه البته این عکس مال دوستمون ایمان رنجبر هست که واترکولر دست ساز ساخته..
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا؟! :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Admiral_Hunter برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس بوگوووووو من همش اول یکی رو که زدم کنارش رو میزدم که اون دوتای دیگه وصل نمیشد!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنکسیات فراوان جناب!
خواهش میکنم!! فوت کوزه گری بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کار کاسبی مهندسین سخت افزار کساد نشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed 111 (22-09-14)
|
سلام دوستان
اون فنی که داشتیم بازم پایه هاش در رفته و پایه هاش خوب جا نمیره و دما رو 100 هست! نمیشه با سیستم کار کرد.
فن قبلیشو دارم میخوام پایه هاشو با این عوض کنم ولی هر چه زور زدم نتونستم پایه هاشو در بیارم! چطوری پایه هاشو در بیارم؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فن جدیده چون پایه هاش خراب هست راحت در میاد ولی این انگار نه انگار!
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پایه های مشکی رو عقب گرد بچرخونید و در عین حال به بالا بکشید
به راحتی آزاد میشن
*MoJtAbA* (21-09-14), Admiral_Hunter (22-09-14), Ghaioom (21-09-14), hamed 111 (22-09-14)
یادم رفت بگم که باز زور زدم بالا اومد ولی رو اون قطعه سفید که بالای پین هست یه گوشه ای اون میخوره به پایه و از پایه سیاهه خارج نمیشه یکم ور رفتم نتونستم از اون خارج کنم تا آزاد بشه گفتم نشکنه بپرسم ببینم چیکار کنم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یهو زور بزنم نشکنه؟ چیکار کنم؟ بیشتر سعی کنم عایا؟!
آخرین ویرایش توسط Ghaioom در تاریخ 21-09-14 انجام شده است
ببینید ، شما همونطور که گفتم اول پایه های مشکی رو عقب گرد بچرخونید و بالا بکشین تا کامل از داخل پین سفید دربیانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد پین سفید رو به پایین فشار بدین و با چپ و راست کردن ، اون رو هم از جاش خارج کنید
راه دیگه ای نداره
در ضمن فشار روی خارهای سیاه باعث میشه به راحتی بشکنه ، اما برای پین های سفید موردی پیش نمیاد
*MoJtAbA* (22-09-14), Admiral_Hunter (22-09-14), AMD>INTEL (21-09-14), Ghaioom (21-09-14), Rezasam1 (21-09-14)
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید ولی من هر کاری کردم در نمیاد! نمیدونم شاید قدیمی بودنش سفتش کرده. زنگ زدم به خدماتی گفتم چطوریه گفت قلق داره! گفت بیار درستش کنم.
والا من هر کاری کردم نشد یکی از پایه هاش یکی از خارش شکست! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه عجیبه. فیلمی، آموزشی چیزی نیست ببینم؟
اگر برات مهمه که باید مادربورد رو باز کنی -اگر نه با انبردست کم کم فشار بدی بکشی به سمت بالا درمیاد
اگه نشد بازم بگو -درخدمتیم
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks