قلق خاصی نداره فقط باید ضربدری پین ها رو جا زد:whistle:نقل قول:
Printable View
قلق خاصی نداره فقط باید ضربدری پین ها رو جا زد:whistle:نقل قول:
اگر پایه های پلاستیکی خراب شده باشن میتونی برشون داری پیچ مهره کنی البته نباید پیچها رو زیاد سفت کنی مادربوردت خراب میشه :1. (28):
با احتیاط عمل کن
پیچ مهره واشر پلاستیک باشه
مثل عکس زیر میشه البته این عکس مال دوستمون ایمان رنجبر هست که واترکولر دست ساز ساخته..
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
واقعا؟! :دینقل قول:
پس بوگوووووو من همش اول یکی رو که زدم کنارش رو میزدم که اون دوتای دیگه وصل نمیشد!! :1. (27)::lol:
تنکسیات فراوان جناب!
خواهش میکنم!! فوت کوزه گری بود:wink: کار کاسبی مهندسین سخت افزار کساد نشه:lol:نقل قول:
سلام دوستان
اون فنی که داشتیم بازم پایه هاش در رفته و پایه هاش خوب جا نمیره و دما رو 100 هست! نمیشه با سیستم کار کرد.
فن قبلیشو دارم میخوام پایه هاشو با این عوض کنم ولی هر چه زور زدم نتونستم پایه هاشو در بیارم! چطوری پایه هاشو در بیارم؟! :1. (28):
فن جدیده چون پایه هاش خراب هست راحت در میاد ولی این انگار نه انگار!
سلامنقل قول:
پایه های مشکی رو عقب گرد بچرخونید و در عین حال به بالا بکشید
به راحتی آزاد میشن
یادم رفت بگم که باز زور زدم بالا اومد ولی رو اون قطعه سفید که بالای پین هست یه گوشه ای اون میخوره به پایه و از پایه سیاهه خارج نمیشه یکم ور رفتم نتونستم از اون خارج کنم تا آزاد بشه گفتم نشکنه بپرسم ببینم چیکار کنم! :lol:نقل قول:
یهو زور بزنم نشکنه؟ چیکار کنم؟ بیشتر سعی کنم عایا؟!
ببینید ، شما همونطور که گفتم اول پایه های مشکی رو عقب گرد بچرخونید و بالا بکشین تا کامل از داخل پین سفید دربیاننقل قول:
بعد پین سفید رو به پایین فشار بدین و با چپ و راست کردن ، اون رو هم از جاش خارج کنید
راه دیگه ای نداره
در ضمن فشار روی خارهای سیاه باعث میشه به راحتی بشکنه ، اما برای پین های سفید موردی پیش نمیاد
سلام.نقل قول:
ببخشید ولی من هر کاری کردم در نمیاد! نمیدونم شاید قدیمی بودنش سفتش کرده. زنگ زدم به خدماتی گفتم چطوریه گفت قلق داره! گفت بیار درستش کنم.
والا من هر کاری کردم نشد یکی از پایه هاش یکی از خارش شکست! :1. (28):
خلاصه عجیبه. فیلمی، آموزشی چیزی نیست ببینم؟
اگر برات مهمه که باید مادربورد رو باز کنی -اگر نه با انبردست کم کم فشار بدی بکشی به سمت بالا درمیاد
اگه نشد بازم بگو -درخدمتیم