درایو خوده سیستم رو نصب کردم سی دی های خودش .از کدوم قسمت بایوس برم برای استندبای ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل خاموش روشن شدن که شما ذکر میکنید میتونه از قطعات مختلف باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی نصب یا درایور قدیمی چیپست هم باشه
حتی یک قطعه که در این روند مشکل ایجاد کنه .
تو بایوس ببینید حالت استندبای چه گزینه هایی دارید در حال حاضر بر روی چه گزینه ای هست ؟
پاور باید تست بشه از نظر مشکل استندبای
درایو خوده سیستم رو نصب کردم سی دی های خودش .از کدوم قسمت بایوس برم برای استندبای ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
پیروزیِ فضیلت، در همین است! ابله | فئودور داستایوفسکی
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
درایورها باید اپدیت شده از سایت سازنده مادربرد یا سازنده چیپ ها مثل REALTEK یا اینتل یا هر شرکت دیگه نصب بشه . درایور های DVD قدیمی و ناکارآمد هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده پاور رو عوض کردم ... مشکل انکار در پاور میباشد .... فقط میخام بدونم کانکتور 4 پین یا 5 پین ریز هم هس ؟ پاورم کولر مستر گلد 750
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
لطفا درست توضیح بدهید والا من متوجه نشدم شما چی میگیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور فعلیم مشکل داره و با پاور دیکه عوضش کردم وتست کرد م و اشکال از پاور میباشد .... حال 2 تا کانکتور داره که به پاور فعلیم که 750 گلد میباشد وصل میباشد ... میخام به پاور سالم یعنی گرین وصل کنم و لی 2 تا کانکتور ها نمیخوره انگارپینها ش ریزترهستن .... آیا تبدیلی چیزی داره یا خیز ؟. حالا 2 تا کانکتورها یکیش 5 پینه یکیش 4 پین ////برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عکس از کانکتور ها . من یا دیگر کاربران نمیدونیم درباره چه کانکتوری صحبت میکنید عکسش رو بگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور رو کجا برای تعمیر باید ارسال کنم ؟ ایا خوده اواژنگ تعمیرش میکنه اگر گارانتیش به اتمام رسیده باشه ؟گارنتیشو کجا میزنن ؟Cooler Master Vanguard 750W Gold Semi Modular
اطلاعی ندارم باید با آواژنگ تماس بگیری بعید میدونم پاور خارج از گارانتی را تعمیر کنند فقط زمان گارانتی تعمیر میکنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
maysamsina (28-12-19)
کجا باید بدمش برای تعمیر ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks