1 - سرعت فن cpu رو چجوری بدون ضرر تا آخرین حد ممکن بالا ببرم ؟
speedfan که هر چی ور رفتم چیزی نفهمیدم
-
2 - سیستمم کار میکنه ولی از دماش راضی نیستم ( تو حالت عادی 48 توی 100% 62 به بالا )
1 - سرعت فن cpu رو چجوری بدون ضرر تا آخرین حد ممکن بالا ببرم ؟
speedfan که هر چی ور رفتم چیزی نفهمیدم
-
2 - سیستمم کار میکنه ولی از دماش راضی نیستم ( تو حالت عادی 48 توی 100% 62 به بالا )
1-بالا بردن فن یا کلا تنظیم دور فن زمانی میشه از SPEED FAN استفاده کرد که این برنامه مادربرد شما رو شناسایی کند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-راضی نبودن از دما فاکتورهای زیادی دارد
نوع و کیفیت خنک کننده - مادربرد و صحت کارکرد قسمت VRM مادربرد و همینطور پاور سیستم شما
amirpcmax (18-08-14), Morteza.m1371 (18-08-14)
خب میشه بگید دقیقا چجوری میشه با speed fan اینکار رو کرد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارسال شده از GT-S5300 با استفاده از تپاتالک 2
مادربرد شما توسط SPEEDFAN شناسایی نشه به هیچ طریقی نمیشه دور فن رو تغییر دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب من نصب کردم و شناسایی کرد ولی سر در نیاوردم چجوری سرعتو دستکاری کنم البته فقط گزینه ی automatic fan speed رو فهمیدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حالت باید ببینید کدام FAN برای CPU هست . فقط با این برنامه میتونید دور فن رو کاهش بدید چون فن در حالت عادی روی 100% میچرخه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میدونم کدوم مال cpu هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میخوام با این برنامه سرعت فن رو از 100% بیشتر کنم . ( لطفا دقیق توضیح بدید چ کنم )
پیشاپیش متشکرم
نهایت سرعت فن 100 درصد هست چجوری میخواهید بیشتر از 100 درصد کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حالت عادی حدود 2.800 rpm هست من میخوام بیشتر باشه تا خیالم از بابت حرارت cpu راحت باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه توضیحی اضافه کنم
سیستم های قدیمی دماشون بالاتر هستش
شما روی در کیس هم یک فن نصب کنید که هوا رو به داخل بدمه
در ضمن فن پردازنده رو درست نصب کردید ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks