فکر کنم اگر بشه بازار رو تقسیم بندی کرد شاید بشه گفت در ایران 5% خریدار ها حرفه ای هستند و سیستم های حرفه ای می خواهند که خوب قطعا حاضرند هزینه اون رو هم پرداخت کنند 30% مصرف کننده های نیمه حرفه ای هستند مثل اکثر بچه های این فروم یا فروم های مشابه که کار اصلی شون در حوزه سخت افزار شاید نباشه اما همه یه جوارئی در ان مشغولاند حداقل مثل من اخبار اون رو به شدت پیگیری می کنند .65 % هم کسانی هستند که اطلاعاتی از سخت افزار ندارند و تهیه سیستم خودشون رو به کس دیگه ای می سپارند. فکر می کنم برای گرین یا هر شرکت دیگه ای او جمعیت 30% باید از همه مهم تر باشه گروه اول که تکلیفش معلوم چی می خواد و هزینه هم قطعا اولین فاکتور انتخاب اونها نیست قسمت دوم که 30% اما همیشه بین هزینه و کیفیت کالا دائم در حالا 2*2 تا 4 تا کردند و تقریبا همیشه همه فاکتور ها رو در نظر داند حالا چرا جیمعت 65 % اهمیت کمتری نصبت به اون 30 % داره با اینکه بیشتر دلیل اون این که قسمت عمده خرید اون 65% از صافی همین جمعیت 30 % عبور میکنه و نظر اونها تاثیر داره مثل کاسب های با انصاف بازارهای کامپیوتر که خوب خیلی هاشون وقتی به مشتری نا واردی برخورد می کنن شاید اولین ملاک فورش قطعات خودشون باشه اما خیلی هاشون قطعه بد به مشتری معرفی نمی کنن البته توشون ادم نا باب هم هست.یا مثل بچه های فروم های اینترنتی که دائم در حال معرفی سیستم چه اینجا در نت و چه در خارج از اون به اطرافیان خودشون هستند.
این همه رو گفتم تا بگم منم به گزینه 4 رای دادم به این دلیل که هرچی قیمت اونها پایین تر باشه می تونه طیف بیشتری از اون جمعیت 30% رو پوشش بده و جمعیت بیشتری از انها رو به سمت محصول های حرفه ای تر گرین که فکر میکنم سود بیشتری هم برای شرکت گرین داره سوق بده.
در اخر هم به نظرم وقتش که شرکت گرین توی سایر قطعات مثل کیس یا مثلا این کولر ی که من اولین بار از گرین دارم می بینم مانور بده اگر امروز پاور گرین حرف اول رو توی بازار میزنه نظر شخصی من این که مهم تر از فاکتور قیمت و کیفیت (که هر دو رو تقریبا داره) بالا رفتن سطح دانش مصرف کننده هاست تا همین 2- 3 سال پیش طیف وسیعی از کسانی که سیستم می بستند اصلا به میزان مصرف قطعات کاری نداشتند و پاور آخرین قطعی بود که انتخاب می کردند تازه خیلی از کیس ها با پاور فروخته می شد که اغلب هم پاور استانداردی نه بودند اما دیگه امروز یکی از سئوال ها که نمونش تو همین انجمن ها هم زیاده این که من این قطعات انتخاب کردم به نظر شما این پاور براش کافی یا نه که همه هم دیدن چه قدر راجبش بحث میشه اما هنوز این بحث راجع به کیس یا کولر cpu حداقل اونقدر که راجع به پاور هست نمیشه دلیلش هم این که اونقدر که در سایت ها یا مجلات راجع به معایب پاور غیر استاندار اطلاع رسانی شده راجع به کیس و کولر cpu نشده.

Bookmarks