این جدول نا قابل نشون میده که هر پاور وقتی چه مقدار نیرو ازش سیستم میخواهد چه مقدار از پریز برق توان میکشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن جدول دومش هم توی هر صفحه میزان صدای پاور را نشان میدهد در برابر میزان توانی که سیستم از پاور میکشه.
در ضمن جالب AnandTech یک زمانی خوب میشه ولی وقتی مخالف عقیده ما در بیاد نمیدونم و نمیدونید کجا هست میشه. در ضمن توی صفحه 2 مقاله شرایط ایجاد شده برای تستها ذکر گردیده است.
البته اینم مساله ای نداره برای چه شما خودتان اون جدول را نمیکشید تا بهتان ثابت بشه اشتباه نیست و هر چه بیشتر از پاور کار بکشید بجای انکه برق AC را به DC تبدیل کنه اونرا به حرارت تبدیل میکنه .
و من خودم اینرا به عینه روی پاور 580 وات و 850 وات دیده ام پس من هم باید به چشم خودم اعتماد کنم.
برای رسم این جدول هم توانهای خروجی پاور را با ورودی ان همزمان باید اندازه بگیرید بعدش هم ورودی را به خروجی تقسیم کنید ضربدر صد به نمایید یک عد بازدهی پاور بدست می اید سپس با قرار دادن آن عدد در جدول وانجام اینکار برای خروجیهای متفاوت نقاط مختلفی در جدول بدست میاید که با متصل نمودن آن نقاط به هم میتوانید آن نمودار را بکشید
Bookmarks