ببینم کسی از این نوع کارت داره بگه حرارتش رو چند میرسه بعد از یکساعت کارکرد با سیستم؟
با این هیکل و فنی که داره باید دماش بیشتر از 50 نشه
عضو VIP شهر سختافزار
ببینم کسی از این نوع کارت داره بگه حرارتش رو چند میرسه بعد از یکساعت کارکرد با سیستم؟
با این هیکل و فنی که داره باید دماش بیشتر از 50 نشه
|
|
Administrator
مهدی جان ATI R600 هنوز برای عموم عرضه نشده ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_M@X برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
خوب من یکی از این ها میگیرم هم توی ماشین برای دعوا ، هم زیر تخت برای دزد و .... کاربرد داره !
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
شهریار خیلی خندیدم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
تا حدود 80 90 تومن ؟
Administrator
من چندتا پیشنهاد میکنم ، انتخاب با شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط احسان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Tuniq - 72.000
Tuniq 2 - 94.000
Tuniq 3 - 75.000
سپاس
Persiastore (16-12-07), احسان (17-12-07)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای 8800 نیاز به کیس خاصی نیست و بهتره به فکر پاور باشید و چون که کارت گرافیک گرون خریدید،دنبال بهونه نباشید که کیس را عوض کنید!
Administrator
آخه انصاف نیست 8800 بگیری بعد کیس رو عوض نکنی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vbigdeli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احسان (22-12-07)
کاربر شهرسختافزار
اگه کیس را اشانتیون بدن خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته فرمایش شما هم درسته....قسمت پایین درب های جانبی کیس های جدید،معمولا شیار شیار هستن که به تهویه مناسب هوای ورودی فن کارت گرافیک کمک می کنه....البته من خودم همیشه تمامی اسلات های کیس که واسه Pci هست،ور می دارم.
J.Omrani (16-01-08)
کاربر شهرسختافزار
برای کسی که 600 تا 700 پول به کارت گرافیک داده 70 تا 80 پول به کیس دادن که کاری نداره.
اما به نظر میرسه که اگه gt بگیره از شر انتخاب کیس هم خلاص میشه.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks