یه کیس خوب برای 8800 GT و هاردهای ساتا2 و مین x38-dq6 و سی پی یو 4 هسته ای چی خوبه که بزرگ و با کلاس باشه و 4 تا جای هارد و سی دی درایو داشته باشه؟قیمت ؟
این کیسهایی که مدل شیشه ای دارن تو ایران پیدا می شه ؟ قیمت؟
یه کیس خوب برای 8800 GT و هاردهای ساتا2 و مین x38-dq6 و سی پی یو 4 هسته ای چی خوبه که بزرگ و با کلاس باشه و 4 تا جای هارد و سی دی درایو داشته باشه؟قیمت ؟
این کیسهایی که مدل شیشه ای دارن تو ایران پیدا می شه ؟ قیمت؟
به نظر من شما میتونید از کیسهای گرین ( مخصوصا مدلهایی مثل Tuniq 3 & 2 و ... ) استفاده کنیدنقل قول:
تونیک 2 یا 3 انتخاب خوبی هست به نظرم ( البته بستگی به بودجه شما هم داره ، تا چقدر میخواید خرج کنید ؟)
تا حدود 80 90 تومن ؟
من چندتا پیشنهاد میکنم ، انتخاب با شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس
داداش پشت سرم غیبت نکنین :دینقل قول:
برای 8800 نیاز به کیس خاصی نیست و بهتره به فکر پاور باشید و چون که کارت گرافیک گرون خریدید،دنبال بهونه نباشید که کیس را عوض کنید!
آخه انصاف نیست 8800 بگیری بعد کیس رو عوض نکنی !نقل قول:
برای کسی که 600 تا 700 پول به کارت گرافیک داده 70 تا 80 پول به کیس دادن که کاری نداره.
اما به نظر میرسه که اگه gt بگیره از شر انتخاب کیس هم خلاص میشه.
کیسهای آرمور و شارک شرکت Thermaltake و کیسهای Fulltower شرکت Chifftec که گرین وارد میکنه بهترین انتخاب برای کارت های 8800gtx به بالا و سری کارتهای Dual Gpu که قرار هست وارد بازار شوند .
این کیسهای جدید گرین کی به بازار میاد مثل swish یا armor
با تشکر