سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب عزیز شما از کسی سوال بپرسی بگه الان زمستونه شما چی میگی؟ یا اینکه برگرده یک چیزی بهت بگه؟
شما هنوز پاسخ چیزی رو ندادی اول بدون دلیل نوشتی محاسباتت پایه ای نداره، خود شما بودی بهت بر نمیخورد؟
منم چیزی نگفتم میگم شما بگو کجای کدوم حرف من پایه و اساس نداره تک به تک صحبت ها رو ببریم جلو بالاخره 4 تا چیز من از شما یاد میگیرم شاید شما هم یک نکته از من بگیری ، این میشه معنی همین تالار گفتگو ، مگه نزده :مطالب عمومی [بحث، اخبار و...] پس بحث چه اشکالی داره تا به نتجه ی کلی برسیم...خیلی ممنون توضیحات خوبی بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد نوشته ی خود گرین من الان پاور گرین دارم حدود 70 درصد یا شایدم کمتر استفاده میکنم ازش (تست نکردم دقیق) اما هوای خروجیش نزدیک به 40 درجه گرمه خب کافیه فشار رو بیشتر کنم ... اما کسی هم نمیدونه اون داخل چقد گرمه مطمعن چندین درجه با هوای خروجی اختلاف داره
راستی پاور گرین رو میدونید روی چند درجه خاموش می کنه؟
این عکس رو ببینید: پاور 1200 وات گرین
1200.jpg
از 80 درصد تا 100 درصد حدود 1.5 درصد اختلاف بهره وری هست ، یعنی 31.2 وات تلفات بیشتر، این 31.2 وات برای سی پی یویی و گرافیکی که کولینگ درست و حسابی دارن شاید بتونیم بگیم زیاد نیست ولی به نظرتون برای پاور 31.2 وات گرما خیلی نمیتونه در عمرش تاثیر بزاره؟ (اینو بگم منظورم این نیست پاور کولینگ به درد بخور نداره ولی قابل قیاس نیست...) شاید همین وات بتونه تعیین کننده باشه که پاور بالای 50 درجه باشه یا کمتر..
من همین g4560 رو با تاینی 90 تست کردم (لود) 50 درجه بود 23 وات مصرف... گرافیک مجتمعش رو هم زدم روی لود شد 35 وات (12 وات اضافه شد) اما 50 درجه شد 58 درجه...
همین بحث ها باعث شد جرقه هایی تو ذهنم بخوره خودم یک حسابی کردم که اینجا میذارم: این محاسبه ی من هست برای بهترین حالت تلفات=گرما..
1200 c.jpg
همونطور که داخل این چارت میبینید بعد از 90 درصد اوج گرفته... پس میتونیم بگیم 90 درصد بهترین حالته ، البته چون در نمودار گرین تشخیص اعداد سخت بود همچنین من هم امشب خسته بودم امکانش هست که جایی اشتباه کرده باشم اگه بود بگید تصحیح کنم
اما به هر حال 90 درصد هم با این توان گرمایی کمی زیاده و من با گام 10 حساب کردم فک می کنم به عنوان حداکثر 85 رو در نظر بگیریم خوب باشه
منتظر نظر دوستان هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ممنون از همگی

Bookmarks