پاسخ: تطابق کد محصولات گرین با سون تیم - درخواست راهنمایی
نقل قول:
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
ابتدا از بابت تاخیر در پاسخگویی به دلیل گرفتاری های پایان سال از همه شما عزیزان عذرخواهی می کنم.
بحث های بسیار خوبی درباره کلیت مجموعه گرین و محصولاتش صورت گرفته است که از توجه و ارائه اطلاعات همگی شما تشکر و قدردانی می کنم. طبعا در فرصت مناسب به تک تک این سوالات پاسخ خواهم داد.
بنده فقط یک خواهش از همه منتقدین گرین دارم:
- اینکه شما به هر دلیلی گرین را از نظر ساختار ، کیفیت و ... قبول نداشته باشید، برای بنده قابل احترام است.
- اینکه شما به هر دلیلی سعی در اثبات این موضوع در چندین پست نمایید، برای بنده قابل احترام است.
تنها خواهش بنده این است که آیا شما عزیزی که اینقدر بر نظر خود پافشاری می کنید و زمان بسیار زیادی را برای ارائه دلایل خود گذاشته اید، آیا نمی خواهید این موضوعات را خود از نزدیک و در آزمایشگاه تست فرمایید. مثلا شما تاکید دارید که پاور GP430A یا هر مدل دیگری ، نمی تواند آنگونه که معرفی شده باشد.
- بسیار خوب، ما هم استقبال می کنیم. شاید شما چیزهایی را می دانید که ما از آن بی اطلاعیم. بنده شخصا دست شما را می بوسم و حاضرم مبلغ یک میلیون تومان جایزه برای شما در نظر بگیرم، اگر و فقط اگر یک مورد از تفاوت پاور گرین (در مدلهای مربوط به سون تیم که برروی برد داخلی نام ایشان درج شده است) با کمپانی سازنده خود (یعنی سون تیم) به ما نشان دهید. البته تاکید می کنم ممکن است در چیدمان کابلهای خروجی و در قسمت ورودی (به جهت تطابق بیشتر با برق شهری امان) تفاوت داشته باشیم (که البته این دو جزو تفاوت مثبت ما با خود محصول اصلی است و برایش هزینه نموده ایم). اگر هم تهیه پاور سون تیم برای شما سخت باشد (مطمئن باشید ما هزینه حمل و DHL آن را به شما تقدیم خواهیم نمود) و یا اینکه می توانید از نمونه هایی که خود ایشان در ابتدای هر تولیدو با لیبل خود برای ما ارسال می نمایند، بهره مند شوید. این نمونه ها را حتی می توانم یک هفته در اختیار شما قرار دهم تا موشکافانه آن را بررسی فرمایید.
- ضمن اینکه هر کدام از دوستان که به توان، کارآیی ، کیفیت و ... در هر مدل پاور گرین شک دارند، می توانند یک نمونه از بازار خریداری نمایند ( بنده هزینه آن را و هزینه حمل و نقل را بر عهده می گیرم) و خود شان با دستگاههای تست ، آن را آزمایش نمایند. تاکید می کنم که خودشان تست نمایند و بنده در فاصله دو متری ایشان می ایستم و فقط به ایشان می گویم که برای تست چه کار باید بکنند. و در آخر هم خودشان درب پاور را باز کنند و از تمامی قطعات داخلی اش و حتی مارک ساخت هر یک، عکس تهیه نمایند.
- یک راه حل دیگری هم وجود دارد. خوشبختانه همه شما دسترسی به اینترنت دارید. زبان انگلیسی اتان هم که الحمد ا.. خوب است. پس لطفا هر کدام از شما که مایل بودید، با سون تیم تماس برقرار نمایید و بفرمایید که آقا یا خانم، ما سون تیم را قبول داریم (مثلا) و می خواهیم بدانیم که آیا می توانیم همان کیفیت را در ایران از پاور گرین انتظار داشته باشیم یا خیر؟ و آیا در این محصولات، گرین تغییری به سمت کیفیت پایین انجام می دهد یا خیر؟ و یا هر سوالی که صلاح می دانید.
نمی دانم شاید راه حل دیگری هم وجود داشته باشد ولی عقل بنده به آن نرسد. ولی اگر هر پیشنهاد دیگری داشته باشید، بنده مخلص شما هم هستم و هر هزینه ای داشته باشد، تقدیم خواهم نمود.
با تقدیم احترام
جناب مهندس از مطالبتان و توضیحاتتان سپاسگزارم.
اجازه بفرمایید یک حاشیه کوچک به مطالبتان و نتیجه گیری مجموعه صحبت هایی که تاکنون از جانب خودم درج شده است داشته باشم.
متاسفانه بعضی از دوستان و هوادارانتان اگر نگویم کم ملاحظه هستند؛ بی ملاحظه هستند. اصلاً اجازه نقد صحیح و منطقی را نمی دهند. تا کوچکترین بحثی می شود؛ فوراً می گویند چون چه گفتی و چه کردی؛ نشان می دهد چه هستی و چه می دانی و قصدت چه و چه است. و یا وقتی مجبور هستم توضیحات کافی درباره روشن شدن مطلبی بنوسیم؛ می گویند داستان ننویس و سخنرانی نکن !!! آن هم حتی از جانب مدیران انجمن.
دقیقاً آن داستان را تداعی می کنند؛ که آن فرد ساده دل به سراغ آن عالم دین رفت و عرض کرد؛ آقا ، من به دو خدا اعتقاد دارم. لحظه ای از آن سخنش نگذشته بود که آن عامل دین با عصای خود چنان به صورت او زد و چنان او را مورد شماتت قرار داد و الفاظ رکیک بکار برد که آن فرد بعد از آن جلسه و مصاحبت با عالم دین؛ نه تنها اعتقاد خود را حفظ نکرد، بلکه خارج از دین شد. لا مذهب شد. تا آخر عمر نیز علیه دین و مذهب تبلیغ و هزینه کرد.
شما همراهان و هواداران گرین چرا چنین می کنید !!! به جای اینکه به توضیحات شفاف و روشن و دلنشین و ادبیات زیبا مباحث را روشن کنید و بگویید الان این تغییرات و تحولات درباره این پاور اتفاق افتاده است؛ می فرمایید داستان ننویس و سخنرانی نکن !!! چون ما با حرف های و نوشته ها تو فهمیدم که تو قصد تخریب داری و تازه علم غیب هم داریم که تو کارمند فلان جا هستی !!! یعنی با زبان بی زبانی ، برو و ....... شو. چون ما هواداریم.
تازه شما که همدیگر را خوب می شناسید و دیده ام که بعضاً با اسم کوچک همدیگر را می خوانید که نشان از دوستی صمیمانه تان با یکدیگر است. من تازه وارد هستم ، من به اصطلاح غریبه هستم میان شما.
اگر منفعتی دارید که این مباحث آن منفعت ها را به چالش می کشد ؛ خوب کاری ندارد. کل این تاپیک را پاک کنید و تمام این مباحث بسته می شود و آب هم از آب تکان نمی خورد. شما که امکانات و اختیارش را هم دارید.
هر که هم دوست دارد برود گرین بخرد و هر که دوست دارد متفرقه و هر که هم خواست فلان و بهمان را بخرد. و بعد بگویید این پاور هست دیگر و آن هم لینک چند پادشاه است و قیمت هم که مشخص است و در سایت هم اطلاعات فنی و مشخصات تک تک پاور ها ذکر شده است. و مانند بسیاری از شرکت های دیگر عمل کنید که چنین می کنند.
اصلاً مگر من یک نفر چه می توانم انجام دهم. اصلاً مگر گرین می تواند همه را راضی کند. که اگر می توانست که اینجا دنبا نبود و بهشت می شد.
دوستان؛ چه فرصتی برای نقد بهتر از اینکه این پاور گرین توسط شرکت ایرانی سفارش داده می شود و چه فرصتی برای من بهتر از اینکه فردی از آن مجموعه در این انجمن است که می تواند توضیح دهند و شفاف سازی کند.
شما به جای اینکه این گونه و مثبت عمل کنید؛ سریعاً موضع می گیرید که ای وای دیدی چه شد ؛ این تازه وارد می خواهد گرین را تخریب کند !!! شما دوستان به جای اینکه من را هم با توضیحات شفاف و منطقی خودتان جزو مصرف کنندگان و خانواده گرین کنید، بدتر موضعی می گیرید که من نوعی خریدار فکر کنم جریان دیگری پشت پرده است.
البته من به شما هیچ ایراد و اتهامی وارد نمی کنم، چون شما مسولیتی در آن شرکت و مجموعه ندارید. و مثل بسیاری از هواداران رشته های دیگر در ایران بیخودی دو آتشه هستید.
جناب مهندس؛ شما که به این خوبی نگارش میفرمایید و تاکنون هم متوجه شده اید که من را با آن شخص که در پست قبلی تان اشاره کردید اشتباه گرفته اید. چند توضیح مختصر بدهید و خیال من خریدار را راحت کنید. تا من هم مثل بقیه مریدانتان گرینی شوم و به دوستانم بگویم که فقط گرین مصرف کنید و در اصل برای شما رایگان تبلیغ کنم.
من از روی نوشته های شما به تدین شما اعتماد دارم. من که به آزمایشگاه شما و خود شما اعتقاد کامل دارم. قصدم را هم خدمتتان عرض کردم در همان پست اول که میخواهم تا قبل از عید سیستمی جدید بخرم و روی تمام قطعاتش به نتیجه رسیده ام ، جز این پاور.
خدا می داند ما کینه شتری نداریم. دلمان هم خیلی نازک است. اصلاً ما آن جریان اسفند 82 را به طور کامل فراموش کردیم. می گیریم اصلاً وجود نداشته است. می گیریم آن وقت اصلاً گرین را نمی شناختم. گردنمان هم از مو نازک تر است. خودم هم که مرتباً در تمام این پست ها گفته ام که اطلاعاتی ندارم و چیزی نمی دانم و مدعی نیستم، ولی باز محکوم به چه و چه شدم. حتی توسط خود شما متاسفانه.
نیازی نبود جایزه بگذارید و مثل بلیط های بخت آزمایی و لاتاری برخورد کنید !! هر چند که نگرانم که اگر آن کنم ، مانند دفعه قبل شما بفرمایید: به نظر من آن دو پاور تفاوت فاحشی با هم ندارند !!! که به نظر من کاملاً داشتند.
خودتان چند سوال و از جمله مسئله اختلاف قیمت بالا را توضیح بفرمایید ، تا از توضیحاتتان استفاده کنیم و نگرانی هایمان کم شود و تا من خریدار بروم قیل از عید یک پاور گرین 530 یا 535 وات شما را با اطمینان کامل خریداری کنم و نروم آن پاور گران قیمت را بخرم. تازه این قیمت که به نفع خودم هست. قیمتش تقریباً نصف است. من که از خرید ارزان بدم نمی آید. منفعتش به جیب خودم می رود.
خودتان بفرمایید چرا این پاورها مانند پاورهای توان بالا از سون تیم (750 وات به بالا) در بازارهای آمریکایی و اروپایی با این قیمت های موجود نیستند؟ مانند آن لینک که دادم و گفتم تازه این قیمت یک پاور 400 وات از مارک سیلور استون بی کیفیت و نامرغوب است. شما که دارید از آن ارزان تر میفروشید !! تازه یکی از oem های سیلور ایتون که همین سون تیم شماست.
شما که استاد بنده هستید، رشته تحصیلیتان هم که حتماً مرتبط است. خودتان هم که به سون تیم سفارش می دهید؛ پس از قطعات موجود در آن کاملاً آگاهی دارید. پس لطفاً مارک قطعات مهم پاور 500 یا 535 وات خودتان را بفرمایید. (همین خازن های ورودی ، و خازن های خروجی ، ترانسفورماتور؛ MOV و تعداد آن، MOSEF، PWM ، خازن ها Y، چیپ ها و سایر قطعات مهمی که خودتان تشخیص داده اید).
اصلاً نیازی به عکس و تصویر هم نیست. صرف ذکر نام سازنده کفایت می کند. هر چه شما نوشتید من شخصاً قبول می کنم، شما چشم بنده هستید. به شما اعتماد کامل دارم.
خودتان بفرمایید که چرا مشخصاً پاور با لیبل سون تیم را مانند بسیاری از وارد کنندگان پاور در ایران نمی آوردید تا خریداران بد قلقی مثل من مطمئن شوند و آسوده ؛ که آن review که در سایت های معتبر جهانی دیده اند از این پاور ، همان کد دقیقاً در ایران موجود است. به علاوه با این کار فروشتان نیز که بیشتر می شود ، و خریدار نوعی ، متاسفانه علاقه بیشتری به خرید جنش خارجی دارد تا کالایی ساخت خارج و با لیبل و نام ایرانی.
خواهش می کنم نفرمایید این سیاست شرکت است که نوعی اطمینان به خریدارش بدهد تا به راحتی کالای ایرانی مصرف کنند و ........
خودتان بفرمایید چرا هیچ یک از شرکت های مطرح و صاحب نام در دنیا ، چه در ایران و چه در کل جهان نتوانسته اند چنین قیمت هایی را برای چنین پاورهایی ارائه کنند؟
خودتان بفرمایید اگر چنین قیمتی را می شد برای چنین پاورهایی با چنین کیفیت های مثال زدنی به کار بست ؛ چرا دیگر کشورها از آن استفاده نمی کنند؟ خوب، همه می رفتند و مانند شما به سون تیم سفارش می دادند و می گفتند سون تیم ؛ همان کیفیت و قطعاتی را که برای گرین استفاده می کنی، برای ما هم استفاده کن. و تازه با این کار قیمت پاورهایشان به مراتب ارزان تر تمام می شد و همه خریدارانشان هم راضی بودند. هم کیفیت داشتند و هم قیمت فوق العاده رقابتی. چه چیزی از این بهتر وجود دارد؟
خودتان بفرمایید ، مگر این سون تیم oem کار نیست. چرا دیگر سازندگان جهانی (حتی آنانی که در ایران حضور ندارند) نتوانسته اند چنین قیمت هایی را ارائه کنند؟ آیا به فرموده آن دوستمان ، شما سهامدار هستید و مختص بازار ایران ارزان می آورید !!! آیا توانایی مالی شرکت شما از بسیاری از کسانی که به خود این سون تیم سفارش می دهند ، بیشتر است. یعنی شما حجم بیشتر خرید دارید و انبوه می خرید ؛ پس ارزان تر تمام می شود ولی رقباء جهانی دیگر (حتی آنانی که در ایران حضور ندارند) از این مزیت برخوردار نیستند.
خودتان بفرمایید از اختلاف قیمت بالای کد های سون تیم در آن سایت (متعلق به نماینده سون تیم در انگلستان) و یا دیگر سایت های نمایندگان فروش جهانی سون تیم؛ با محصولات شما در ایران (که ساخت سون تیم است) به چه علت است؟
خودتان علت تفاوت قیمت یک پاور 500 یا 530 وات خودتان را با مدل های موجود گران قیمت در ایران مانند کولر مستر (که حتی بیش از دو برابر هم هستند و در حدود همین توان ها) بیان بفرمایید؟ آن ها گران فروش هستند و شما رقابتی میفروشید ، مگر بعضی از آنان ساخت همین سون تیم نیستند و یا چه و چه. پس علت چیست؟
آیا آن ها فقط نان اسمشان را میخورند و هیچ تفاوتی میان قطعات به کار رفته در آن محصولات با محصول شما وجود ندارد ؛ و یا تفاوت به قدری ناچیز است که قابل اغماض و چشم پوشی است؟؟
جناب مهندس این سوالات ساده و ابتداعی را پاسخ بفرمایید. به هیچ وجه نیاز به هزینه خرید پاور جدید و DHL و .... نیست. به هیچ وجه تمایل ندارم هزینه ای بر شما و یا شرکت محترمتان از بابت اینجانب تحمیل شود. همین اندازه که شما به عنوان نماینده ای از آن شرکت محترم در این انجمن ، جواب سوالات را بفرمایید ؛ من را کفایت می کند.
خدا می داند بعد از صحبت های منطقی شما می روم یک پاور گرین می خرم و می اندازم روی سیستم جدیدم. و بعد عکس سیستم و پاور جدید را می گیرم و پست می کنم و می گویم دوستان من هم گرینی شدم . من را در جمع خود بپذیرید.
با تشکر و تجدید احترام
دوست عزیز لطف کنید پست شماره 57 را پاسخ بدید اگه زحمتی نیست . :love:
نقل قول:
دوست عزیز لطف کنید پست شماره 57 را پاسخ بدید اگه زحمتی نیست . :love:
شهریار عزیز دارم تایپ می کنم. 100 تا دست که ندارم دوست عزیز. سوالاتتان هم چهار چوابی که نیست. توضیح میخواهد. دیدم جناب مهندس متن نوشتند ، گفنم بهتر است متن ایشان را زودتر جواب بدهم. اگر ناراحت شده اید عذر خواهی می کنم.
دو پست آخر پاک شد ..
همانطور که دوستمون گفتن لطفا کل کل ها و مباحث گذشته را پیش نکشید .. تا اینجای کار , بحث داره به خوبی پیش میره . از دوستان خواهش می کنم پست انحرافی ندن چون ایندفعه دیگه بدون اطلاع رسانی پاک می کنم.
پست من که کل کل نبود !
حرف من اینه که ما نمی گیم گرین بهترین پاور دنیاست که ! ولی با توجه به قیمت و کیفیتش توی ایران بهترین گزینه هست برای خرید من خودم شخصا توی ایران بدنبال پاور دیگه ای نمیرم چون هم گرونترن و چیز اضافه هم ندارن !
قیمت ارزانتر دلیل کیفیت پایینتر نیست ! من سال 1382 یه سیستم بستم برای خودم با سی پی یو AMD Athlon XP +2000 اون موقعه پول سی پی یوم شد حدود 92 تومن در حالی که پنتیوم 4 2000 حداقل 15 تومن گرونتر بود ! اما در حداقل بالای 90 درصد بنچمارکها پوز پنتیوم 4 2000 رو به خاک مالیده بود ! اون موقعه خیلی از فروشندها می گفتن چون ای ام دی ارزونتر کیفیتش پایینتره و بدرد نمی خوره و داغ میکنه و از این جور حرفا که در نهایت اون سی پی یو فوق العاده بود و نه داغ میکرد و نه مشکلی داشت و از معادل اینتل خودش هم قویتر بود و ارزانتر ! اما خیلی ها به دلیل قیمتش بهش مشکوک بودن و نمی خریدن !
سی پی یو قصه ما تا تابستون امسال دست خودم بود و از اون سیستم برای اینترنت استفاده می کردم تا اینکه به دلیل سوختن پاور ( پاور متفرقه ) که اونم به دلیل تکان خوردن کیس ! و افتادن هارد دیسک روی مادر برد ( هارد رو پیچ نکرده بودم به کیس چون زیاد هارد رو باز میکردم ! ) اتصال کوتاه ایجاد شده بود و بعد از یکی دو ساعت من خونه نبودم ولی سیستم روشن بوده پاور سوخته بود جالبه مادربردم هیچیش نشده بود ! ( گیگا بایت بود ) به هر حال سیستم رو فروختم به دوستم و تا الان همون سی پی یو که می گفتن اینا می سوزه ! داغ میکنه و بدرد نمی خوره چون قیمتش پایینتره ! داره همچنان با قدرت کار میکنه ! زمانی دست من بود حدود 20000 ساعت کار کرده بود !
نقل قول:
خدا می داند بعد از صحبت های منطقی شما می روم یک پاور گرین می خرم و می اندازم روی سیستم جدیدم. و بعد عکس سیستم و پاور جدید را می گیرم و پست می کنم و می گویم دوستان من هم گرینی شدم . من را در جمع خود بپذیرید.
با تشکر و تجدید احترام
سلام :give_rose:
این تاپیکو به نظر من باید به عنوان تاپیک برگزیده فروم انتخاب کرد :yes: ... همرو به چالش کشید.
البته خیلی هم خوب و مفیده.
یه سوال از شما دوست جدید (xsixsi) : کیفیت واقعی یه محصول رو چه عواملی تعیین میکنه ؟
اینجوری بگم چه پارامترهایی تعیین کننده کیفیت واقعی یه محصول نسبت به محصولات مشابه ؟
جوابش سادست ... یه لابراتوار با تجهیزات استاندارد برای تست و افراد مجرب که بتونن در شرایط یکسان و برابر محصول رو تست کنن .
کاری که همه جای دنیا مرسومه ... کاملا مستند و معتبر :cool:
شاید رو کاغذ برندهایی مثه گرین نتونن حرفی برای گفتن در برابر برندهای جهانی و معتبر مثه AcBel یا CoolerMaster یا ترمالتیک و ... داشته باشن
ولی در عمل چی ؟
توی یه مصاحبه خود آقای عمرانی قید کرده بود که قیمت بالاتر پاورهای خارجی نسبت به گرین تبلیغات و خرجی هست که برای برند سازی میکنن که البته باید دوباره از یه جایی ( جیب مصرف کننده ) تامین بشه
شرکت گرین شریک تجاری Seventeam در خاور میانست ... در این هیچ شکی نیست .
به گفته آقای عمرانی امتیازات ویژه ای برای گرین از سوی Seventeam در نظر گرفته شده که یکیش هم قیمت بسیار مناسبتر محصولاتش هست . و این کاهش قیمت به هیچ وجه به معنای تغییر در کیفیت نیست .
شما و هر مصرف کننده ی دیگه ای( مثه خود من) هم اگه واقعا دنبال اینیم که بدونیم پاورهای گرین در چه سطحی هستند باید کارایی واقعی پاور رو که در آزمون های استاندارد از خودش نشون میده , در نظر بگیریم و حرف و حدیث و کنار بذاریم .
یعنی با استناد به عملکرد پاور در تست های عملی .
تا از این بحث و جدل های طولانی و بدون مدرک و مستندات هم جلوگیری بشه و خدایی نکرده این وسط نه حقی از کسی ضایع بشه و نه اوقات تلخی بین دوستان پیش بیاد .
:11():
نقل قول:
سلام :give_rose:
این تاپیکو به نظر من باید به عنوان تاپیک برگزیده فروم انتخاب کرد :yes: ... همرو به چالش کشید.
البته خیلی هم خوب و مفیده.
یه سوال از شما دوست جدید (xsixsi) : کیفیت واقعی یه محصول رو چه عواملی تعیین میکنه ؟
اینجوری بگم چه پارامترهایی تعیین کننده کیفیت واقعی یه محصول نسبت به محصولات مشابه ؟
جوابش سادست ... یه لابراتوار با تجهیزات استاندارد برای تست و افراد مجرب که بتونن در شرایط یکسان و برابر محصول رو تست کنن .
کاری که همه جای دنیا مرسومه ... کاملا مستند و معتبر :cool:
شاید رو کاغذ برندهایی مثه گرین نتونن حرفی برای گفتن در برابر برندهای جهانی و معتبر مثه AcBel یا CoolerMaster یا ترمالتیک و ... داشته باشن
ولی در عمل چی ؟
توی یه مصاحبه خود آقای عمرانی قید کرده بود که قیمت بالاتر پاورهای خارجی نسبت به گرین تبلیغات و خرجی هست که برای برند سازی میکنن که البته باید دوباره از یه جایی ( جیب مصرف کننده ) تامین بشه
شرکت گرین شریک تجاری Seventeam در خاور میانست ... در این هیچ شکی نیست .
به گفته آقای عمرانی امتیازات ویژه ای برای گرین از سوی Seventeam در نظر گرفته شده که یکیش هم قیمت بسیار مناسبتر محصولاتش هست . و این کاهش قیمت به هیچ وجه به معنای تغییر در کیفیت نیست .
شما و هر مصرف کننده ی دیگه ای( مثه خود من) هم اگه واقعا دنبال اینیم که بدونیم پاورهای گرین در چه سطحی هستند باید کارایی واقعی پاور رو که در آزمون های استاندارد از خودش نشون میده , در نظر بگیریم و حرف و حدیث و کنار بذاریم .
یعنی با استناد به عملکرد پاور در تست های عملی .
تا از این بحث و جدل های طولانی و بدون مدرک و مستندات هم جلوگیری بشه و خدایی نکرده این وسط نه حقی از کسی ضایع بشه و نه اوقات تلخی بین دوستان پیش بیاد .
:11():
دوست عزیز ؛
در پاسخ به سوال شما باید به عرضتان برسانم که جوابش به هیچ وجه ساده نیست !!! و اگر تصور کنیم ساده است ؛ خودمان ساده فکر کرده ایم.
در ابتدا منظور از کالا را باید دقیقاً مشخص کنیم. اگر منظور همان پاور باشد در بحث ما، باید به کاربرد آن اشاره کنیم و انتظارات خریدار. بنده با توجه به موقعیت هایی که در رشته های مختلف صنعتی داشته ام و یا تجربیات همکاران را بررسی می کنم به موارد متعددی برخورد کرده ام که حتی زبده ترین کارشناسان آن رشته صنعتی هم قادر به تصمیم گیری صحیح نبوده اند. و یا تصمیمی گرفته اند که عواقب بد آن در آینده مشخص شده است.
مثال عینی و مربوط به آن مربوط به یک پروژه فیبر نوری بود که از شرکت های چینی به عنوان پیمانکار در آن استفاده شد. بعد از مراحل مقدماتی و نوشتن اسناد مناقصه بین المللی و حضور شرکت های مختلف جهانی در مناقصه؛ نوع فیبر نوری و اتصالات مربوط به آن به مدرن ترین آزمایشگاه شرکت مخابرات ایران (که در خاورمیانه بی همتاست) فرستاده شد). تا بررسی کنند و نظر خودشان را اعلام کنند. از آن جایی که سایر شرکت ها از جمله پیمانکاران هندوستان و کره جنوبی و آلمان و چین در مناقصه شرکت کرده بودند ، پیشنهادات از لحاظ قیمت و فنی بررسی شد.
بر اساس قیمت پیمانکار چینی نفر اول بود ؛ کره جنوبی دوم ؛ هند سوم و آلمان چهارم. و نیز طبق نظر آزمایشگاه مخابرات ، نوع کابل و مواد مصرفی همه شرکت ها با اختلاف اندکی تادیه گرفتند. جالب است بدانید قیمت پیشنهادی پیمانکار آلمانی بیش از 2.5 برابر پیمانکار چینی بود. طبق روال مناقصات دولتی ، مورد پروژه به نفر اول که مناسب ترین قیمت ها را داده بود ، واگذار شد و پیمانکار چینی برنده مناقصه گردید.
پیمانکار چینی هم طبق تعهد و زمان مشخص پروژه را به بدون هیچ مشکلی تحویل داد و رفت. و این پروژه با موفقیت به بهره برداری رسید. زمانی کمتر از دو سال نگذشت که مشکلات شروع شد، اختلالات وسیع در این مسیر متوالیاً گزارش می شد. کارشناسان مجدداً به محل اعزام شدند و نمونه گیری و تست کردند و سر انجام به این نتیجه رسیدند که کیفیت کابل های مورد استفاده در این مسیر چند هزار کیلومتری در اثر مرور زمان (تنها 2 سال) به طور کامل از بین رفته است. و قابلیت این مسیر فیبر نوری در حد یک سیم مسی خط تلفن شده است.
نتیجه چه شد ؟ مناقصه مجدد و هزینه چند صد میلیون دلاری مجدد !!! جالب است بدانید این بار به سراغ پیمانکار آلمانی رفتند با قیمتی بیش از دو برابر. حتی برای پروژه های بعدی لیسانس تولید فیبرنوری را شرکت کارخانجات مخابراتی ایران از آن ها خرید.
حالا سوال اینجاست که مشکل کجا بوده است؟ افرادی که آزمایش کردند کارشناس نبودند ؟ تجهیزات تست مناسب نبود؟ افراد رشوه گرفته بودند تا شرکتی را تایید کنند؟ و یا چه و چه ؟ کمیته ای تشکیل شد و بعد از یک سال رفت و آمد و هزینه ای هنگفت دولتی به این نتیجه رسیدند که آن نوع کابل همه تست ها را در آزمایشگاه طی می کند ولی در اثر مرور زمان کیفیت و قابلیت روز اول خود را از دست می دهد. پس ببینید یک پروژه ساده چه مشکلات و هزینه های سرسام آوری بر کشور تحمیل می کند.
نمونه دیگر این نوع جریانات را در مترو تهران دیدیم. خرید واگن چینی به قیمت 1- پنجم واگن اروپایی !!! یعنی واگن اروپایی 5 برابر چینی قیمت دارد. مثل این پاور نیست که حداکثر دو برابر و خورده ای باشد. اختلاف 5 برابر است.
پس این اختلاف قیمتی عظیم حتماً و منطقاً باید علتی داشته باشد؟ اصلاً مگر می شود رقبای جهانی یک رشته کاری از همدیگر خبر نداشته باشند !! آن ها همه جهانی هستند و همیگر را به خوبی می شناسند. 24 ساعته در کمین هم هستند که مبادا دیگری تولیدی جدید کند و یا سهم بازار را از دیگری برباید. مثل ایران که نیست. رقابتی است غیر قابل تصور.
پس علت چیست؟ علت استفاده از معتبر ترین قطعات موجود در جهان است که توسط معتبرترین سازنده گان جهانی ساخته شده و در آن واگن ها استفاده می شود. حال سوال اینجاست ؛ آیا آلمان نمی توانست از قطعاتی مثل رقیب چینی خود استفاده کند و قیمت را ارزان بدهد؟ چرا ، می توانست دقیقاً همان قطعاتی که واگن ساز چینی روی واگنهایش می گذارد ، او نیز استفاده کند. ولی او شرکتی معتبر با سابقه 90 ساله است و اعتباری جهانی دارد.
می داند که این کار اعتبارش را از بین می برد و خدشه دار می کند. چون آن قطعات نامرغوب هستند و در اثر کارکردن دراز مدت، مخصوصاً در کشورهایی مثل ایران که استانداردی برای سوار شدن ندارند و جمعیت تا خرخره سوار واگن می شوند ، در دراز مدت تلنگشان در می رود.
او دوست دارد قیمت رقابتی مثل چین بدهد ، تا مناقصه را ببرد. اما می داند با این قیمت ها نمی تواند کیفیت آلمان را بدهد. چون کیفیت خوب هزینه دارد. و مفت نیست. این یک اصل است در اقتصاد.
حالا بروید ، کارخانجات تعمیر واگن مترو را ببینید، 24 ساعته شیفت گذاشته اند تا این واگن های چینی را مرتباً تعمیر کنند و دوباره به خط بر گردانند. سر سال که سر حساب می شویم و حسابداری می کنیم ، می بینیم که ای وای ....... بیشتر از 3 برابر قیمت خرید واگن نو در روز اول ، برای تعمیر و نگهداریش هزینه کرده ایم و اگر رفته بودیم آلمان گران را خریده بودیم، بیشتر به نفعمان بود. و ای کاش آن هزینه مثل هزینه خرید یک پاور بود تا سریعاً می فروختیمش و مدلی نو و معتبر می خریدیم. ولی آن واگن های دست دوم را روی آهن قراضه می خرند و دیگر ارزش چندانی ندارند. تازه چند صد میلیون دلار هم پول داده ایم و به این نتیجه رسیده ایم.
و من و شما؛ نمی دانیم که چند هزار یا چند صد هزار از این اتفاقات افتاده و پول ها از بین رفته تا یک تجربه ای به دست بیاید. تا دو نفر به اصطلاح کارشناس بگویند: این اختلاف قیمت ها دلیلش چیست؟ اگر توانستیم علت این اختلاف را پی بگیریم و به نتیجه برسیم ، موفق شده ایم. ولی کارشناسان ما که بعضاٌ ........... هستند که اگر کارشناس بودند این کشور چنین تورمی نداشت و یا هزاران مشکل دیگر.
نکته جالب اینکه به فروده شما ؛ همه آن تست ها و ....... هم روی کاغذ و هم در آزمایشگاه موفق بود. چون حداکثر چند روزی تست کردند. ولی در صحنه عمل و کار مداوم و طولانی ، فوق العاده پر هزینه و بی کیفیت از آب در آمد. این مساله خیلی ساده و بی ارزش است ولی معما چو حل گشت آسان شود.
در جایی دیگری فرموده بودید: "قیمت بالاتر پاورهای خارجی نسبت به گرین تبلیغات و خرجی هست که برای برند سازی میکنن که البته باید دوباره از یه جایی ( جیب مصرف کننده ) تامین بشه".
این صحبت زیاد منطقی به نظر نمی رسد. چون حجم فروش برندهای جهانی به قدری بالاست که اختصاص یک چند درصد از سودشان به عنوان هزینه تبلیغات و برند سازی و نمایشگاه و ..... به هیچ وجه رقم قابل مقایسه ای نیست. همین شرکت های ال جی و سامسونگ در طول سال کمتر از 2 درصد سودشان را هزینه تبلیغات می کنند که اصلاً رقم قابل توجهی نیست در مقایسه با سود فروش و گردش مالی آن شرکت ها. ثانیاً اگر کیفیت کالا در مقایسه با قیمت آن رقابتی و به اصطلاح برای مشتری شیرین و جذاب باشد و انتظارات خریدار را پاسخ دهد، آن هزینه مختصر تبلیغات ، باعث جذب مشتریان بیشتر می شود که این جذب مشتری بیشتر منتج به بازگشت هزینه تبلیغات و حتی سودی به مراتب بالاتر از آن می شود.
فرموده اید: "شرکت گرین شریک تجاری Seventeam در خاور میانست ... در این هیچ شکی نیست .به گفته آقای عمرانی امتیازات ویژه ای برای گرین از سوی Seventeam در نظر گرفته شده که یکیش هم قیمت بسیار مناسبتر محصولاتش هست و و این کاهش قیمت به هیچ وجه به معنای تغییر در کیفیت نیست".
دوست محترم، بنده در این مطلب که شرکت گرین شریک تجاری سون می باشد شک و شبهه ای ندارم. ولی توجه بفرمایید که دنیای کسب و کار و تجارت اقتضاعات خودش را دارد. این به چه معنی است که می فرمایید: "امتیازات ویژه ای برای گرین از سوی Seventeam در نظر گرفته شده که یکیش هم قیمت بسیار مناسبتر محصولاتش هست"؟
این صحبت ها در دنیای تجارت اصلاً معنایی ندارد !!! خنده دار است !!! بیشتر یک رپرتاژ تبلیغاتی است !!! یعنی با هم فامیل هستند که هوای همدیگر را دارند ؟؟ باجناق هستند ؟؟ چه طوری هستند ؟؟؟ شما بفرمایید ؟ حداکثر کاری که شرکت های خارجی برای طرف ایرانی انجام می دهند ، این مطلب است که L/C های یوزانس طرف ایرانی را قبول می کند. یعنی طرف ایرانی می تواند کالا را بخرد و تحویل بگیرید ولی پول آن را مدت دار (مثلاً 6 ماهه یا 1 ساله) بدهد و اندکی هم بهره آن پول را. که نرخ بهره آن پول نیز در مقایسه با بهره پول در کشور ما بسیار بسیار ناچیز است.
و حتی مطمثن باشید اگر شرکت سون تیم در چنین رده جهانی بود که چنین کالاهایی با کیفیت و قیمت فوق العاده تولید می کرد ؛ یک شریک نیز در اروپا و امریکا پیدا می کرد تا با هم شریک تجاری شوند تا برای آنان نیز امتیازات ویژه ای قائل شود. تا آنان نیز با همین قیمت ها و کیفیت های مثال زدنی که برای گرین تولید می کند ؛ برای بازار اروپا و آمریکا که بازارهایی به مراتب بزرگتر و شیرین تر برای شرکت های خارجی هستند؛ تولید کند. پس صحبت های شما به هیچ وجه منطقی به نظر نمی رسد.
بنده از همان ابتدا تمام سعی خود را بر مبنای صحبت های مستند و مستدل بنا نهاده ام. و مشخصاً در پست شماره 61 از جناب مهندس عمرانی ، جویا شده ام. هدفم در این تایپک پاسخ به برخی سوالات شما به صورت کلی و مختصر بود. که امیدوارم به چیز دیگری متهم نشوم ............................
موفق باشید.
مقایسه شما اشتباهه قضیه مترو و فیبر نوری را همه می دانیم ! اما سوال اینه که آیا پاورهای گرین هم مثل واکنهای ارزان قیمت مترو و کابلهای فیبر نوری که شما مثال زدید بعد از مدت مشخصی از کار افتادند ؟؟!! یعنی این همه سیستمی که پاور گرین دارن همه شون بعد از مدت مشخصی باید از کار بیفتن ! یا حالا اگه همه نه یه درصد خیلی بالایی باید مشکلات عجیب قریب براشون پیش بیاد ! مثلا توی شاخه 12 ولت 8 ولت بده ! یا سیستم هی ریست بشه یا کلی موارد مربوط به پاور ! در حالی که اصلا چنین چیزی نیست و درصد خرابی پاورهای گرین بسیار پایینه من تا حالا به خرابی پاور گرین برخورد نکردم و حتی تا حالا نشنیده بودم ! خودم حداقل روی بالای 30 تا سیستم از سال 82 پاور گرین بستم و عده زیادی هم به پیشنهاد من از پاور گرین استفاده کردن ولی تا حالا مشکلی از جانب این پاور نداشتیم . محل کارم سرور داریم از سال 74 تا حالا روشن بوده ! پاورش هم گرینه و تا الان بدون مشکل کار میکنه و تمام سیستمهامون هم از پاور گرین استفاده می کنن بدون هیچ مشکلی .
در ضمن بسیاری از شرکتها هم نون اسمشون رو هم می خورن به عنوان مثال سونی شرکت واقعا معرفی هست و اجناس ساخت اون عالی هستن اما از نظر قیمت بالا ! من چند روز پیش یک فلش مموری 8 گیگ سونی خریدم 28 هزار تومان در حالی که وقتی داخل فلش رو دیدم ( چون قسمت بالایش شفافه میشه با نور انداختن توش رو دید ) دیدم از چیپ فلش ساخت سامسونگ استفاده کرده البته من قبلا هم می دونستم سونی از حافظه های فلش ساخت سامسونگ در مموری کارتهای M2 و مموری استیک و فلش مموری هاش استفاده می کنه ولی تنها کاری که انجام میدن فلش رو سره هم می کنن و اسم سونی رو روش هک می کنن و میفروشن و البته کیفیت خوبی هم داره ولی اگه همین فلش رو با نام سامسونگ بفروشن حداقل باید با قیمتی کمتر از سونی بفروشن مثلا 24 تومن چون اونوقت کسی نمیاد برای نام سامسونگ 28 تومن بده و برای سونی هم 28 تومن بده ! البته 100 در صد اینها با هم فرقی دارن و سونی الکی سونی نشده نمونه رو باز با سونی و سامسونگ مثال میزنم اگه اطلاع داشته باشید پنلهای ال سی دی سونی ساخت سامسونگه ولی ما یرید بازار کیفیت تصویر سونی رو با سامسونگ مقایسه کنید ! اصلا قابل قیاس نیستن !چرا که یک ای سی دی فقط پنلش نیست ! هر چند الان سونی داره روی او ال ای دی کار میکنه و چند سال دیگه سامسونگ باید از سونی تکنولوژی بخره در کل منظورم اینه که اسم یه برند معروف خیلی روی قیمت تاثیر داره
نتیجه گیری کلی صحبت من اینه که دلیل ارزان بودن بر بد بودن نیست و اینکه شما مثال زدید که مثلا کابلهای قیبر نوری توی آزمایش یکی بودن که من به این حرف شک دارم به هر حال نمیشه نوع ارزان قیمت چینی با نوع با کیفیت آلمانی هیچ فرقی نداشته باشن ! شما باید دقت کنید به ضابطه ها ( اگه ضابطه رو درست نوشته باشم ) قطعا یه دستایی در خرید اون کابلهای چینی و قطارهای چینی در کار بوده که به بحث ما مربوط نیست . شایدم اونها فقط آزمایش مثلا مریوط به عملکرد اطلاعاتی فیبر نوری رو بررسی کرده بودن نه آزمایش کیفیت . پس مثال شما در رابطه با پاور گرین مورد قبول نیست و به قول قاضی ها اعتراض وارد نیست ! شما باید مدارک محکمتری دال بر کیفیت پایین گرین ارائه کنید چرا که گرین تا الان امتحان خودشو به خوبی پس داده اگه مدرک بهتری دارید اراوه کنید من خودم همیشه دنبال بهترینها هستم اگه مدرکتون رو قبول کنم مطمعن باش ازش حمایت می کنم و من هیچ تعصبی نسبت به گرین ندارم .
قبلا به دلیل اشتباهات تایپی عذر می خوام .
نقل قول:
مقایسه شما اشتباهه قضیه مترو و فیبر نوری را همه می دانیم ! اما سوال اینه که آیا پاورهای گرین هم مثل واکنهای ارزان قیمت مترو و کابلهای فیبر نوری که شما مثال زدید بعد از مدت مشخصی از کار افتادند ؟؟!! یعنی این همه سیستمی که پاور گرین دارن همه شون بعد از مدت مشخصی باید از کار بیفتن ! یا حالا اگه همه نه یه درصد خیلی بالایی باید مشکلات عجیب قریب براشون پیش بیاد ! مثلا توی شاخه 12 ولت 8 ولت بده ! یا سیستم هی ریست بشه یا کلی موارد مربوط به پاور ! در حالی که اصلا چنین چیزی نیست و درصد خرابی پاورهای گرین بسیار پایینه من تا حالا به خرابی پاور گرین برخورد نکردم و حتی تا حالا نشنیده بودم ! خودم حداقل روی بالای 30 تا سیستم از سال 82 پاور گرین بستم و عده زیادی هم به پیشنهاد من از پاور گرین استفاده کردن ولی تا حالا مشکلی از جانب این پاور نداشتیم . محل کارم سرور داریم از سال 74 تا حالا روشن بوده ! پاورش هم گرینه و تا الان بدون مشکل کار میکنه و تمام سیستمهامون هم از پاور گرین استفاده می کنن بدون هیچ مشکلی .
در ضمن بسیاری از شرکتها هم نون اسمشون رو هم می خورن به عنوان مثال سونی شرکت واقعا معرفی هست و اجناس ساخت اون عالی هستن اما از نظر قیمت بالا ! من چند روز پیش یک فلش مموری 8 گیگ سونی خریدم 28 هزار تومان در حالی که وقتی داخل فلش رو دیدم ( چون قسمت بالایش شفافه میشه با نور انداختن توش رو دید ) دیدم از چیپ فلش ساخت سامسونگ استفاده کرده البته من قبلا هم می دونستم سونی از حافظه های فلش ساخت سامسونگ در مموری کارتهای M2 و مموری استیک و فلش مموری هاش استفاده می کنه ولی تنها کاری که انجام میدن فلش رو سره هم می کنن و اسم سونی رو روش هک می کنن و میفروشن و البته کیفیت خوبی هم داره ولی اگه همین فلش رو با نام سامسونگ بفروشن حداقل باید با قیمتی کمتر از سونی بفروشن مثلا 24 تومن چون اونوقت کسی نمیاد برای نام سامسونگ 28 تومن بده و برای سونی هم 28 تومن بده ! البته 100 در صد اینها با هم فرقی دارن و سونی الکی سونی نشده نمونه رو باز با سونی و سامسونگ مثال میزنم اگه اطلاع داشته باشید پنلهای ال سی دی سونی ساخت سامسونگه ولی ما یرید بازار کیفیت تصویر سونی رو با سامسونگ مقایسه کنید ! اصلا قابل قیاس نیستن !چرا که یک ای سی دی فقط پنلش نیست ! هر چند الان سونی داره روی او ال ای دی کار میکنه و چند سال دیگه سامسونگ باید از سونی تکنولوژی بخره در کل منظورم اینه که اسم یه برند معروف خیلی روی قیمت تاثیر داره
نتیجه گیری کلی صحبت من اینه که دلیل ارزان بودن بر بد بودن نیست و اینکه شما مثال زدید که مثلا کابلهای قیبر نوری توی آزمایش یکی بودن که من به این حرف شک دارم به هر حال نمیشه نوع ارزان قیمت چینی با نوع با کیفیت آلمانی هیچ فرقی نداشته باشن ! شما باید دقت کنید به ضابطه ها ( اگه ضابطه رو درست نوشته باشم ) قطعا یه دستایی در خرید اون کابلهای چینی و قطارهای چینی در کار بوده که به بحث ما مربوط نیست . شایدم اونها فقط آزمایش مثلا مریوط به عملکرد اطلاعاتی فیبر نوری رو بررسی کرده بودن نه آزمایش کیفیت . پس مثال شما در رابطه با پاور گرین مورد قبول نیست و به قول قاضی ها اعتراض وارد نیست ! شما باید مدارک محکمتری دال بر کیفیت پایین گرین ارائه کنید چرا که گرین تا الان امتحان خودشو به خوبی پس داده اگه مدرک بهتری دارید اراوه کنید من خودم همیشه دنبال بهترینها هستم اگه مدرکتون رو قبول کنم مطمعن باش ازش حمایت می کنم و من هیچ تعصبی نسبت به گرین ندارم .
قبلا به دلیل اشتباهات تایپی عذر می خوام .
دوست محترم. بنده در پست قبلی هیچ اشاره ای به کیفیت بد پاورهای گرین نکرده ام. آن دو مثال را هم فقط جهت روشن شدن مطلب و بحث دوست دیگرمان بیان کرده ام و حتی مقایسه ای بین پاور و آن دو پروژه به کار نبرده ام. چون به هیچ وجه قابل قیاس نیستند. تفاوتscale آن پروژه ها و این پاور از زمین تا آسمان است و حتی بیشتر.
آن پروژه ها متعلق به یک کشور هستند و دولت ها طرف های قرار داد با شرکای خارجی. این پاور و یا قطعات کامپیوتری که شما می فرمایید ، کالاهایی مصرفی هستند. کالای مصرفی هم مشخص است که به چه معنایی است و کاملاً تعریف شده است.
صحبت بنده بیشتر معطوف به علت اختلاف بالای قیمت ها بود که باید ریشه یابی شود و به نتیجه مشخص برسد. چون این اختلاف قیمت ها تا این حد بالا ، بدون دلیل و سبب رخ نمی دهد. و این یک اصل است.
اجازه بدهید، شخص جناب مهندس با هر یک از دوستان که اطلاعات کامل تری دارند، مشخصاً پاسخ دهند تا بحث به نتیجه برسد و تکلیف مشخص شود و از بحث های پراکنده دیگر خودداری کنیم.
و در صورت علاقه شما و دیگر دوستان همین بحث را می توانیم روز ها پیگیری کنیم و بنده اعلام آمادگی می کنم.
سپاسگذارم.
نقل قول:
دوست عزیز ؛
پس صحبت های شما به هیچ وجه منطقی به نظر نمی رسد.
هدفم در این تایپک پاسخ به برخی سوالات شما به صورت کلی و مختصر بود. که امیدوارم به چیز دیگر متهم نشوم ............................
موفق باشید.
خوشحالم که بالاخره به این نتیجه رسیدید :whistle:
شما به چیزی متهم نشدین و نخواهید شد ... کسی از دوستان هم چنین قصدی نداره .
به موضوع تاپیکی که ایجاد کردین دقت کنین
چیزایی که میگید اگرم واقعیت داشته باشه ( حرفایی که میزنید اساسا بر پایه دریافت های شخصی خودتونه. این صحبتها نه جاش اینجاست و نه همینطوری بدون ارائه مدرک کافی میشه اظهار نظر کرد ) ربطی به اینجا نداره.
اگه بین مسایل تفکیک قائل بشید به وضوح میبینید که پروسه خرید پاور با پروژه های چند صد میلیون دلاری فرق داره ...
همونطوری که یه پاور قرار نیست یه نیروگاه اتمی رو راه بندازه ...
ببخشید من رک با هاتون حرف میزنم : شما دارین آسمون و ریسمون و به هم می بافین. من نمیفهمم چرا شما توی همه مسایل کارشناسی میکنید جز موضوع اصلی تاپیک ؟
مقیاس بندی شما در حد و اندازه های خرید پاور نیست .
آزمایش و تست پاور آپولو هوا کردن نیست ... و اصلا پیچیدگیهای مسایل مترو و مخابرات و پیمانکاری و این حرفا رو نداره و واقعا انجام پذیره ... :yes:
نقل قول:
این صحبت ها در دنیای تجارت اصلاً معنایی ندارد !!! خندا دار است !!! بیشتر یک رپرتاژ تبلیغاتی است. یعنی با هم فامیل هستند که هوای همدیگر را دارند ؟؟ باجناقند ؟؟ چه طوری هستند ؟؟؟ شما بفرمایید؟
چون حجم فروش برندهای جهانی به قدری بالاست که اختصاص یک چند درصد از سودشان به عنوان هزینه تبلیغات و برند سازی و نمایشگاه و ..... به هیچ وجه رقم قابل مقایسه ای نیست
همین صحبت هایی که به نظر شما مضحک و خنده داره , خیلی از شرکتهای بزرگ و جهانی انجامش میدن
قیمت فروش ویندوز توی آمریکا یا اروپا با آفریقا یکیه ؟ چرا نسبت تفاوت قیمتی از اروپا تا آفریقا حدود 1به 10 هست؟ در حالیکه ویندوز همون ویندوزه .
اینم رفیق بازیه ؟ یا اینکه بخشی از سیاست های مالی شرکت برای فروش بیشتر و در دست گرفتن بازار رقابت هر چند با سود خیلی کمه ...
یا اگر توی کشور ما قانون کپی رایت جهانی وجود داشت بازم نرم افزاری مثه SQL Server با قیمت چند هزار دلاری ( قیمت ارائه در اروپا) به فروش میرسید ...؟؟؟
در ثانی شما چطور میدونید که حجم سفارشات گرین از Seventeam چقدره ؟ چرا گرین همیشه آخرین ریوژن های پاور و میزنه ؟ چرا قیمتهای پاور گرین بر خلاف سایر برندها شکسته نمیشه ؟
چطور قبول دارید که گرین از سوی Seventeam به عنوان شریک تجاری در منطقه خاور میانه معرفی شده ولی اون طرف قضیه رو که پاور های گرین باید کیفیت مطلوبی داشته باشن تا همچنان از سوی SevenTeam به عنوان شریک تجاری در منطقه خاور میانه بتونن فعالیت کنن رو قبول نمیکنین ؟
نقل قول:
بنده از همان ابتدا تمام سعی خود را بر مبنای صحبت های مستند و مستدل بنا نهاده ام
بسیار خب :
امیوارم بتونین با مدرک ( و نه با صحبت های منطقی !!!) ثابت کنین که کیفیت قطعات به کار رفته در پاور های گرین در حد مشابه برند های جهانی یا سایر شرکای Seventeam نیست ؟