پاسخ: تطابق کد محصولات گرین با سون تیم - درخواست راهنمایی
نقل قول:
با توجه به نتایج تستها که مشخص کننده خیلی چیزها هست بهتره این تاپیک بسته بشه هرچند که ایشون اول میگفتن کلا محصولات گرین فاقد کیفیت هستن و البته با توجه به رنج توان بالای تستها فکر کنم ایشون به رده پائین الان گیر بدن که کلا این بحث به جایی نمیرسه چون ایشون میخوان یه محصول چند سال پیش رو به عنوان یک مشت از خرمن مثال بزنن و قبول نخواهند کرد . در ضمن ایشون میتونن برای یه پاور 50 تمونی همون 90 رو تقدیم کنن تا راضی باشن . در مقابل یه پاور 20 تومنی در صورتی که همون پاور در کشور تولی کننده اصلی 40 دلار هست . یعنی برای یه قطعه بیش از چهار برابر هزینه کنیم .
بله. بسته بشه و همه چیز در ابهام بماند خیلی بهتره !!! برای خیلی ها بهتره !!!
شما هم خیلی خوب حساب فرمودید. نمره قبولی ریاضی گرفتید.
این سیلور استون را هم که دزد می نامید و هیچ دلیلی از آن ارائه نمی کنید تا من مصرف کننده کم دانش ، کم خرد هم بفهمم. هر چند که تا نام سیلور استون را می آورم ، مرا متهم به ارتباط با آنان می دانید.
بگذارید محصولات جدید را هم از نقطه نظر قیمت جهانی با همدیگر یم مقایسه ای بکنیم.
دوست عزیز ؛ مناسب ترین قیمت جهانی یک پاور 400 وات (تازه از همان برند سیلور استون آشغال و پیزوری) در حدود 50 دلار است. سایت newegg را چک بفرمایید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعد پاور 535 وات گرین شما هم در همین محدوده قیمت ها !!!!
اگر گرین یا سون تیم توانایی ارائه چنین توانی با چنین قیمتی را داشت که بازارهای جهانی را فتح می کرد. دیگه کسی در دنیا نمی آمد سیلور استون 400 وات آشغال را بخرد 50 دلار !!! می رفت گرین یا سون تیم 535 وات را می خرید 50 دلار. تازه 100 تا 125 وات هم براش مجانی در می آمد !!!!!! :lol:
و به علاوه تمام آن خریداران مانند همان سیلور استون آشغال، راضی بودند. :lol::lol:
شاید هم newegg از نماینده ایرانی سیلور استون یاد گرفته !!! پاوهای 200 وات رو 400 وات خودش لیبل زده باشه !!! شاید هم دیده مفت بده این آشغال ها را از شرشون راحت بشه. :1. (5):
نقل قول:
حالا من از روی عجله یک اشتباه تایپی کردم و به جای اینکه بنویسم کولر مستر نوشتم سیلور استون. شما که تا این اندازه نکته سنج هستید، هنوز یک پاسخ منطقی به بسیاری از سوالات مستند ذکر شده نداده اید. شاید مثل همان مهندس عزیزمان که فرمودند دو خازن ژاپنی در قسمت ورودی.
از من سوالی پرسیده نشده که بخواهم جواب بدم و اینکه کدهای گرین و تیم به من ربطی نداره که بخوام جواب بدم .
جناب آقای کارمند :
در ضمن شما که میگوید اطلعات سخت افزاریتون پائینه چطور به این خوبی میتونید یک پاور رو تحلیل کنید و تمام اطلعات رو در مورد پاور بدونید این چیزی جز کارمند یک شرکت وارد کننده پاور نیست .
نقل قول:
بله. بسته بشه و همه چیز در ابهام بماند خیلی بهتره!!!
شما هم خیلی خوب حساب فرمودید. نمره قبولی ریاضی گرفتید.
این سیلور استون را هم که دزد می نامید و هیچ دلیلی از آن ارائه نمی کنید تا من مصرف کننده کم دانش ، کم خرد هم بفهمم. هر چند که تا نام سیلور استون را می آورم ، مرا متهم به ارتباط با آنان می دانید.
دوست عزیز مناسب ترین قیمت جهانی یک پاور 400 وات (تازه از همان برند سیلور استون آشغال) در حدود 50 دلار است. سایت newegg را چک بفرمایید.
اگر گرین یا سون تیم توانایی ارائه چنین توانی با چنین قیمتی را داشت که بازارهای جهانی را فتح می کرد. دیگه کسی در دنیا نمی آمد سیلور استون 400 وات آشغال را بخرد 50 دلار !!! می رفت گرین یا سون تیم 535 وات را می خرید 50 دلار. تازه 100 تا 125 وات هم براش مجانی در می آمد !!!!!!
و به علاوه تمام آن خریداران مانند همان سیلور استون آشغال، راضی بودند.
:lol:
کدوم ابهام ، شما با ابهام صحبت میکنید من نمیدانم این پاور رو از کدوم یکی از سیستم های شرکتتون در آوردید که مال سالهای دور هست ( نمیگم 7 سال پیش که گیر بیدن به سال ) و حالا اصرار دارین که محصولات گرین به جای اینکه پیشرفت داشته باشد پسرفت داشته است در صورتی که من یک تست کاملا معتبر برای شما رو کردم که شما به جای اینکه قبول کنید میاید میگوید پاور سیلور استون بعد میگوید کولر مستر ، خوب به نظر شما ارززش رو داره که برای یه پاور 900 وات شما 270 هزار تومان پرداخت کنید در صورتی که با قیمت کمتر میتوانید یک 1030 گرین تهیه کنید و با امکانات بهتر و با کیفیت تر شما دوست دارین اجناس خودتون رو گرون تهیه کنید آزاد هستین به این کار . البته باید بگم شما آزاد هستین اجناس خودتون رو گرون به مردم بفروشین و اگر نمیتونید بفروشید یا اگر کسی شما رو رسوا ساخت خودتون رو اصلاح کنید در واقع به جای اینکه اگر کسی از شما بالاتره نکشیدش پائین بلکه خودتون رو بالا بکشین .
من قیمت های آن روزگارهای دور رو گفتم نه هم اکنون :lol:
نقل قول:
چه طوری بگم که شما متوجه بشین وقتی دارم میگم با چشمانی کاملا باز دیدم که لیبل رو تعویض کردن دیگه چی میخوای ، شما میتونی بری توی بازار و یه دونه بخری مثلا 450 وات رو بعد لیبل و برد همون پاور رو بررسی کنی اونوقت دلیل خیلی محکمی خواهید یافت :lol:
نقل قول:
من رو تمامی بچه هاس سخت اافزاری میشناسن و لازم نیست شما اصرار کنید من کارمند گرین هستم
خوب اما حالا .
شما یعنی میخواهید بگوید اون عددی که درج میکنه غیر واقعیه درست میگم . یعنی یه پاور 400 وات تولید میکنه و میگه 535 وات درسته . خب نمونه بارز همون تستها هست که 885 رو تست کردیم ( منظورم جمعی بود که در روز تست بودن ) ولی از تمامی پاور ها در رنج 800تا 900 سرتر بود در صورتی که از تمامی آن پاور ها ارزان تر بود حالا شما میخواهید بگوید که چون ارزان است بی کیفیت هست در ضمن گرین یکی از سهام داران سون تیم هست و مسلما قیمتی که تهیه میکنن پائین تر از دیگران هست میتونید اختلاف قیمت رو ببنید این قیمتها قیمت هایی هستن که خود نماینده شرکت عنوان کردن :
AcBel مدل R88-900W با قیمت 270 هزار تومان
Cooler Master مدل UCP-900 با قیمت 275
GREEN مدل GP885B با قیمت 165 هزار تومان
Silverstone مدل DA-850 با قیمت 195 هزار تومان
Thermaltake مدل TR2-900AP با قیمت 230 هزار تومان
شما میبینید پاور که از همه برتر بوده کمترین قیمت رو داره جای تقلب هم که در تست نبود حالا شما باز هم بر گفته بی اساس خود اصرار کنید شما باید بر اساس روز صحبت کنید نه چند قرن پیش .
. حالا شما باز هم بگوید کیفیت نداره . آخه من چقدر مدرک و دلیل بیاور و شما بگوید چون فلان پاور مال آن روزگاران دور بود از من دو عدد مین سوزوند . درصورتی که شما میتونستید ببرید گارانتی و تمام هزینه رو دریافت کنید ( البته من در مورد گارانتی گرین چیزی نمیگویم چون تا به کنون کارم به گارانتی گرین بر نخورده است )
باز هم میگم کاملا مشخصه که شما از جانب یک شرکت هستین و سعی در تخریب شرکت رقیب دارین وگرنه کسی نمیاد بعد از چند سال اعتبار یک شرکت رو بیاره پائین . من مدرک رو کردم که گرین یه محصول با کیفیت هست و در حضور خودم هم تست شد و شما نمیتونید اون رو زیر سوال ببرید .
خسته نباشید آقای کارمند
جاي تعجب هست كه بعد از چندسال اين دوستمون يادش افتاده است . نتيجه گيري شما از بحثي كه راه اندختيد چيست . واقعا نميشه گفت بهترين سازنده اصلي پاور كي هست . ولي كافي هست بررسي پاورهاي seventeam رو ببنيد هميشه نظر اديتورهاي سايتهاي معروف نسبت بهش مثبت بوده است . چند سال پيش غير از گرين پاور استانداد ديگري نبود . شركت گرين باعث شد مصرف كننده به پاور هم توجه كنند . داخل كيسهاش از پاور استفاده نميكرد . يعني به مشتري ميگفت بر اساس نيازتون و مصرف سيستم پاور خود رو تهيه كنيد . مسئله اي نيست شما ميتونيد هر پاوري كه فكر ميكنيد خوب هست با يك پاور گرين مقايسه كنيد . شخصيت مهندس براي همه دوستان مشخص ايشون هميشه با صبر و حوصله به دوستان جواب ميدهند . احتياجي هم ندارند كه بيان فروم و وقت بذارند . ايشون مرد محترمي هستند . حتي سر round up پاورها . پاور رو يكي از دوستان از بازار تهيه كرد كه شكي و شبهه اي در كار نباشد .
من منتظر نتيجه گيري شما هستم كه ببينم آخرش به چه نتيجه اي ميرسيد
دوست عزیز و محترم ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ) ، خواهش می کنم ، به اعضای انجمن توهین نکنید . ( اخرین پستتون به همین دلیل پاک شد )
به دوستان دیگه هم همین توصیه رو می کنم .
کاملا خونسرد ، بحث علمی رو ادامه بدید تا به نتیجه مناسبی برسیم .
قبل از هر چیز :
صریح و بی ابهام ؛ میشه هدفتون رو از عرایضی که تا الان داشتید بدونم ؟
با سلام
شما تا کنون دو عیب از گرین گرفته اید که بنده رد کردم .
1- پاورهای گرین بی کیفیت هستند .
که بنده با ارائه مقاله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به شما اثبات کردم که دارای کیفیت هست چون حداقل در رنج 800 تا 900 وات اول شد و گفتم با وجود اینکه شما اشکال گرفتین از رنج پائین و گفتین رنج 800 تا 900 وات رو قبول ندارین گفتم به احتمال زیاد رنج پائین هم تست خواهد شد . پس ایراد اول شما که هیچ .
2- شما میگوید که پاور های گرین به دلیل ارزان بودن فاقد کیفیت هستند
که باز هم به آن مقاله رجوع میکنیم و میبینیم که پاوری که اول شده است یعنی گرین کمترین قیمت را دارد پس ارزان بود پاورهای گرین دلیل بی کیفیتی آن نیست در واقع این سیاست فروش گرین هست .
در مورد همون پاور که از شما مین بورد سوزوند چرا اصلا به گارانتی مراجعه نکردین ( چرا ) در صورتی که شما میتونستید تمام ضرری رو که متحمل شده اید رو از گارانتی دریافت کنید . در ضمن شما میخواهید من باور کنم که گارانتی مین برد که دو عدد از اون شرکت سوزوندین هیچ کاری به شما نداشته است چون اگر واقعا دو عدد از آنها سوزانده اید ( البته سه عدد سوخته است که یکیش برای خودتون بوده که هیچ ) گارانتی چون شما مقصر بوده اید هزینه آن را از شما میگرفت و شما وقتی میدیدین این همه ضرر کردین به گارانتی مراجعه میکردین در صورتی که شما همچین کاری را نکرده اید . این حق شما بوده است که به گارانتی مراجعه کنید در صورتی که هزینه هر مین 180 هزار تومان بوده آن هم چندین سال پیش ( تقریبا 4 سال پیش ) .
در مورد سون تیم هم بگویم که من هنوز ندیده ام که شرکتی پاور 1500 وات تولید کند که شرکت سون تیم این کار را انجام داده و فکر کنم خرداد ماه در ایران بتوان آن را یافت کرد و با کلی امکانات و فکر نکنم قیمتی بیش از 350 هزار تومان داشته باشد .
با تشکر
نقل قول:
جاي تعجب هست كه بعد از چندسال اين دوستمون يادش افتاده است . نتيجه گيري شما از بحثي كه راه اندختيد چيست . واقعا نميشه گفت بهترين سازنده اصلي پاور كي هست . ولي كافي هست بررسي پاورهاي seventeam رو ببنيد هميشه نظر اديتورهاي سايتهاي معروف نسبت بهش مثبت بوده است . چند سال پيش غير از گرين پاور استانداد ديگري نبود . شركت گرين باعث شد مصرف كننده به پاور هم توجه كنند . داخل كيسهاش از پاور استفاده نميكرد . يعني به مشتري ميگفت بر اساس نيازتون و مصرف سيستم پاور خود رو تهيه كنيد . مسئله اي نيست شما ميتونيد هر پاوري كه فكر ميكنيد خوب هست با يك پاور گرين مقايسه كنيد . شخصيت مهندس براي همه دوستان مشخص ايشون هميشه با صبر و حوصله به دوستان جواب ميدهند . احتياجي هم ندارند كه بيان فروم و وقت بذارند . ايشون مرد محترمي هستند . حتي سر round up پاورها . پاور رو يكي از دوستان از بازار تهيه كرد كه شكي و شبهه اي در كار نباشد .
من منتظر نتيجه گيري شما هستم كه ببينم آخرش به چه نتيجه اي ميرسيد
با دروود
جناب بهادر گرامی،در اینکه مهندس انسان بسیار نیکویی هست تردیدی ندارم،اما با سخنان ایشان(جناببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من مصرف کننده بی دانش کافی،به تردید افتادم که نکند قیمت پایینتر گرین درمقابل هم آوردهایش(رقیبانش)به قیمت بهره گیری از اجزای داخلی نه چندان مرغوب باشد؟
سلام به همگی دوستان محترم.
خسته نباشید.
پست قبلی بنده را هم بدون اینکه دلیلی موجه بیاورید؛ پاک فرمودید. اشکالی ندارد. به هر حال اگر جایی توهین یا کدورتی برای هر یک از دوستان به وجود آورده ام ، صمیمانه عذر خواهی می کنم.
اشاره کردم که من سمتی یا وابستگی به آن شرکت سیلور استون ندارم؛ ولی باز هم فرمودند: چون خوب پاور را تحلیل می کنی؛ و به بازار آشنا هستی ؛ بدون شک کارمندی و به جایی وابسته. باشد همان گونه که می پسندید ، فکر کنید. خوب. خدا می داند که من به جایی وابسته نیستم. و یک شخص مصرف کننده و خریدار عادی . شما هر طور نظرتان است فکر کنید.
نمی دانستم اطلاع از چند مدار ساده و شناختن چند قطعه از یک مجموعه بورد سخت افزاری و دانستن این که چه قطعاتی معتبر است و کدامشان نامرغوب و بی کیفیت؛ و تحیلی ساده ظاهری آن ها ؛ نشانگر و دلیل وابسته بودن به جایی است !!!
تصور این مطلب را هم نمی کردم که فقر اطلاعاتی حتی در تالاری با عنوان انجمن ایرانیان و با این همه دوست خبره و مطلع؛ به حدی است که به محض بیان مطلبی کودکانه و ساده و مختصر درباره قطعات و اجزای پاور ؛ بلافاصله به تو انگ می زنند که چون خوب می دانی و تحلیل می کنی باید کارمند فلان جا باشی !!! و شخص معمولی نیستی !!!
و ای کاش به آن جایی که شما درباره آن صحبت می فرمایید و خودم نیز نمی دانم کجاست وابسته بودم تا اطلاعاتم چندین و چند برابر اکنون بود، تا می توانستم مو را از ماست بیرون بکشم و سره را از ناسره به مراتب بهتر تفکیک کنم.
در پست قبلی هم که مفصلاً و مشخصاً برای چندمین بار سوالات منطقی را بیان کردم. ولی متاسفانه سریعاً پاک گردید و تازه دوست دیگرمان گفت: "شما از همان ابتدا دارین به مدیران این فروم توهین میکنید در واقع شما هر کسی که بر خلاف نظر شما نظر بده بهش توهین میکنید".
کجا توهین کردم. لطفاً از همان پست اول بنده که شروع کننده این بحث بود خودتان بخوانید، قضاوت کنید. جز با احترام و کرامت صحبت کرده ام. کم دوست و مهندس و عزیز و آقا و جناب گفته ام ؟!! کم بحث فنی و مشخص کرده ام تا کوچکترین نظر شخصی وارد بحث نشود و بحث به صورت آشفته به پیش نرود.
لینک قیمت جهانی میدهم؛ می گویم ؛ مومن خدا ؛ این کالا متعلق به سال 82 نیست؛ همین حالا داره در آمریکا فروخته میشه. چرا پاورهای شما این قمیت ها را داره !!! می گویند چون صحبت از سیلور استون می کنی باید کارمند باشی !!! تازه می گویند تو کالایی را داری که متعلق به 6 سال پیش است !!!
می گویم چرا همان برند و کدهای سون تیم را برایمان نمی آورند؛ مگر خود سون تیم محصول کم دارد !!! چرا نمی گذارند بدانیم و آگاه باشیم از چه قطعاتی در آن استفاده می شود !!! مگر خونمان از بقیه مصرف کنندگان جهان همین پاورهای سون تیم رنگین تر است !!! می گویند گرین نماینده است و سفارش می دهد و برایش سفارشی تولید می کنند. برو پادشاه چند اقلیم را بخوان و خودت ببین که گرین چه کرده است !!! به این ها چه کار داری !! قیمتش که بهترین است، دیگر چه مشکلی داری !!! همه هم که راضی هستند. پس معلوم است مشکل از خودت هست و غرض ورزی می کنی !!!
می گویم اگر با این قیمت ها می شود چنین پاورهای خوب و باکیفیتی تهیه کرد و سال های سال خوب کار می کند و به علاوه خود سون تیم ، oem هم که هست. چرا سایر پاور سازان جهانی که می توانند همین کیفیت گرین را سفارش بدهند تا سون تیم برایشان بسازد ، این کار را نمی کنند ؟؟؟ نه تنها در ایران ، بلکه در جهان نمی توانند همچنین قیمت هایی را ارائه کنند ؟؟!!! شاید عقلشان نمی رسد !!!
خودم سر نخ می دهم و می گویم پاورهای کولر مستر سری extream که سون تیم برایش ساخته است و توسط نماینده کولر مستر هم وارد ایران هم شده است و قیمت هایی نزدیک به بعضی پاور های گرین دارد ؛ چنین کیفیتی و چنین قطعاتی مشکل داری دارند. آیا گرین شما هم که ساخت همان کمپانی ها است چنین کیفیتی دارد؟؟؟ می گویند آقای کارمند تو می توانی کالاهایت را گران بفروش و خودت را بالا بکش ولی تخریب نکن !!!
شما دوستان، به جای اینکه اطلاعات بدهد ؛ قضیه را شفاف روشن کنید، خودتان با این ابهاماتی که ایجاد می کنید بدتر از هر شخص دیگر ؛ گرین را تخریب می فرمایید.
آیا خریدارن سایر کشوهای معتبر ، پول هایشان زیادی کرده است بروند مارک هایی دیگر بخرند با قیمت های چندین برابر !!! شاید هم سون تیم را نمی شناسد و ما فقط می شناسیم !!! می آمدند و همین قیمت ها را استفاده می کردند و همه هم که راضی بودند. پس مشکل از کجاست؟
شاید چون برایمان به طور سفارشی و خاص تولید می کنند ؛ ارزان تر تمام میشود !!! شاید هم چون گرین نماینده هست و به قول دوست دیگری که فرمود سهامدار سون تیم هم هست. اینقدر برایمان ارزان تمام میشود !!! یعنی هوای ما ایرانی ها را دارند !!! نمی خواهد پاور را گران بخریم. نمی خواهد ارز و دلار از مملکت بیرون برود.
به محض اینکه صحبت از پاورهای متوسط و قطعات و برند داخلی آن می شود؛ سریعآ می گویند اگر نمی توانید خودتان را بالا بکشید ، گرین را پایین نیاور. یکی نیست بنویسد؛ دوست من ، یعنی این گرین شما با این 4 تا سوال بنده مصرف کننده اینقدر جایگاهش متزلزل می شود ؟!! مگر من چه گفته ام ؟ مگر اصلاً چند نفر که گرین می خرند این تاپیک را می خوانند ؟؟!!
می گویم این دلیل بس نیست و شما را راضی نمی کند ، که تمام قطعات برنددار کامپیوتر و و معتبر جهانی در ایران ، بالاتر از قیمت جهانیش فروخته می شود ؟؟؟ و اگر بالاتر فروخته نشود در همان حدود های جهانی اش است . پس چرا پاور شما به مراتب ارزان تر است !!!
در پست قبلی گفتم ، عزیرانم ، دوستانم ، مومنین ، بندگان خدا، این قضیه ساده را روشن بفرمایید. شرکت انگلیسی که در سایت سون تیم نماینده است و به صورت آن لاین پاور همین سون تیم را می فروشد.
Heading Limited Ltd.
Isis House, Unit 68 Henley Way, Ely, Cambridgeshire, CB7 4YJ. UK
Tel : +44 (0) 1353 667117
Fax : +44 (0) 1353 662717
E-mail :sales@watt-power.co.ukWeb
:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دارد پاور 400 وات تولیدی سون تیم مدل ST-400P-AD 400 watt را به غیر از مالیات 63 پوند می فروشد !!!
یعنی شما با پوند 1410 تومان خودتان حساب بفرمایید. می شود بیشتر از 88 هزار تومان !!!!! :gasp:
آنگاه این گرین عزیز ما پاور 430 وات را به قیمت 40 هزار تومان می فروشد !!! قضیه چیست؟ انگلیسی ها گران فروش هستند ؟؟؟ یا کیفیت تولید برای کشورهای مختلف فرق می کند ؟؟؟!!!
دیگری می گوید شما بروید و یک پاور 20 دلاری را دو تا 3 برابر پول بده تا راضی باشی !!! می گویم شاید این انگلیسی ها باشد که یک پاور 40 هزارتومنی را بیشتر از 2 برابر می خرند و نه ما !!!
دیگری می گویند این سیاست فروش است. کاری به این کارها نداشته باش. تازه می گویند چون همزمان با این انتشار مقاله داری حرف میزنی، نشان می دهد غرض داری !!! خدا می داند اگر بعد از انتشار این مقاله شما ، این بحث شروع می شد ، شما چه می فرمودید. شاید چوبه دار را آماده می کردید !!!
می گویم دوست من ، مگر کولر مستر و سون تیم هر دو در چین تولید نمی کنند. اصلاً مگر بعضی کلاس های همین کولر مستر را سون تیم شما تولید نمی کند. پس چرا اینقدر تفاوت قیمت وجود دارد. آیا کولر مستر گران فروش است؟ نماینده اش گران فروش است؟ مشکل از کجاست ؟؟؟
این همه مدرک مستند و منطقی می آورم ، باز همان صحبت خودشان را می کنند که از 6 سال پیش صحبت می کنی !!! و میخواستی به گارانتی مراجعه کنی !!! مشکل از خودت است.
می گویم به خدا این قیمت هایی که لینک داده ام، متعلق به چند قرن پیش نیست. همین حالا است. چرا اینقدر تفاوت هست.
آیا ننگشان می شود بگویند، ما تولید کننده نیستیم و باید از خارج کالا بیاوریم و اینجا بفروشیم !!
ننگشان است قطعات پاورهایشان را مشخصاً بگویند از چه قطعاتی استفاده میکنند؟
ننگشان می آید مثل تمام آن شرکت هایی که خود همان پاور را با همان کد بین المللی و شناخته شده می آورند؛ همان ها را بیاورند.
ننگشان می آید بگویند چون تو ایرانی هستی و نسبت به کشورهای معتبر جهانی سرانه درآمد پایین داری؛ پس متناسب با همین سرانه ات کالا برایت تولید کرده ایم. که اگر بخواهیم از قطعات معتبر و شناخته شده استفاده کنیم، گران تمام می شود و توی ایرانی ، آن سرانه درآمد را نداری و نمی توانی گران بخری.
ننگشان می آید بگویند چون تو ایرانی هستی و نسبت به کشوهای معتبر فقیر هستی؛ نمی توانیم از قطعات معتبر استفاده کنیم !!!
این همه دلیل و سوال منطقی مطرح می کنم. و سرانجام از اکثر اعضاء فعال سایت می شنوم: این شما هستی که سعی در تخریب گرین داری...............................
چون میخواهی حقیقت را بدانی !!!!!!!!!!!!!!!!
موفق باشید.
نقل قول:
در پست قبلی هم که مفصلاً و مشخصاً برای چندمین بار سوالات منطقی را بیان کردم. ولی متاسفانه سریعاً پاک گردید
توصیه من به شما :
شما دقیقا مشخص کنید چه سوالاتی دارین تا جواب داده بشه نه که بگوید من سوال کردم ولی جوابی داده نشد امیدوارم پست بعدی شما سوالات مجدد شما باشد و حاشیه روی نکنید امیدوارم در واقع یک جمع بندی کنید تا جواب کاملا مشخص خود را بگیرید من به شما قول میدهم .
حتما مشخص کنید و لازم هم نیست یک داستان بنویسید تا حقانیت خود را ثابت کنید .
نقل قول:
توصیه من به شما :
شما دقیقا مشخص کنید چه سوالاتی دارین تا جواب داده بشه نه که بگوید من سوال کردم ولی جوابی داده نشد امیدوارم پست بعدی شما سوالات مجدد شما باشد و حاشیه روی نکنید امیدوارم در واقع یک جمع بندی کنید تا جواب کاملا مشخص خود را بگیرید من به شما قول میدهم .
حتما مشخص کنید و لازم هم نیست یک داستان بنویسید تا حقانیت خود را ثابت کنید .
دوست محترم ، سوالات را که شفاف مطرح کرده ام در پست قبلی !!! شما تازه می فرمایید : شما دقیقا مشخص کنید چه سوالاتی دارین تا جواب داده بشه ؟؟؟ !!!
شما و حامیان عزیزتان چندین تاپیک پی در پی نوشتید. حال فقط یک پست من شد یک داستان !!!! که اگر نمی نوشتم خدا می داند چه می فرمودید !!!!
تعداد 10 پست از پست های نامناسب این تاپیک حذف شد. لطفا دوستان یا در جهت رسیدن به هدف پست بدن و یا پست بیهوده و کل کل ندن. سوالات دوستمون xsixsi هم کاملا مشخصه. اینقدر نپرسید شما چی می خوای سوالت چیه و ..
خود مهندس هم که در آخرین پست خودشون مشخص کردن که چه موضعی در این برابر این تاپیک دارن . بنابراین فکر می کنم قضیه از اون جهت مشخص باشه .
حالا اگر خودتون می خواید به نتیجه برسید , لطفا درست به بحث بپردازید .