مقایسه شما اشتباهه قضیه مترو و فیبر نوری را همه می دانیم ! اما سوال اینه که آیا پاورهای گرین هم مثل واکنهای ارزان قیمت مترو و کابلهای فیبر نوری که شما مثال زدید بعد از مدت مشخصی از کار افتادند ؟؟!! یعنی این همه سیستمی که پاور گرین دارن همه شون بعد از مدت مشخصی باید از کار بیفتن ! یا حالا اگه همه نه یه درصد خیلی بالایی باید مشکلات عجیب قریب براشون پیش بیاد ! مثلا توی شاخه 12 ولت 8 ولت بده ! یا سیستم هی ریست بشه یا کلی موارد مربوط به پاور ! در حالی که اصلا چنین چیزی نیست و درصد خرابی پاورهای گرین بسیار پایینه من تا حالا به خرابی پاور گرین برخورد نکردم و حتی تا حالا نشنیده بودم ! خودم حداقل روی بالای 30 تا سیستم از سال 82 پاور گرین بستم و عده زیادی هم به پیشنهاد من از پاور گرین استفاده کردن ولی تا حالا مشکلی از جانب این پاور نداشتیم . محل کارم سرور داریم از سال 74 تا حالا روشن بوده ! پاورش هم گرینه و تا الان بدون مشکل کار میکنه و تمام سیستمهامون هم از پاور گرین استفاده می کنن بدون هیچ مشکلی .
در ضمن بسیاری از شرکتها هم نون اسمشون رو هم می خورن به عنوان مثال سونی شرکت واقعا معرفی هست و اجناس ساخت اون عالی هستن اما از نظر قیمت بالا ! من چند روز پیش یک فلش مموری 8 گیگ سونی خریدم 28 هزار تومان در حالی که وقتی داخل فلش رو دیدم ( چون قسمت بالایش شفافه میشه با نور انداختن توش رو دید ) دیدم از چیپ فلش ساخت سامسونگ استفاده کرده البته من قبلا هم می دونستم سونی از حافظه های فلش ساخت سامسونگ در مموری کارتهای M2 و مموری استیک و فلش مموری هاش استفاده می کنه ولی تنها کاری که انجام میدن فلش رو سره هم می کنن و اسم سونی رو روش هک می کنن و میفروشن و البته کیفیت خوبی هم داره ولی اگه همین فلش رو با نام سامسونگ بفروشن حداقل باید با قیمتی کمتر از سونی بفروشن مثلا 24 تومن چون اونوقت کسی نمیاد برای نام سامسونگ 28 تومن بده و برای سونی هم 28 تومن بده ! البته 100 در صد اینها با هم فرقی دارن و سونی الکی سونی نشده نمونه رو باز با سونی و سامسونگ مثال میزنم اگه اطلاع داشته باشید پنلهای ال سی دی سونی ساخت سامسونگه ولی ما یرید بازار کیفیت تصویر سونی رو با سامسونگ مقایسه کنید ! اصلا قابل قیاس نیستن !چرا که یک ای سی دی فقط پنلش نیست ! هر چند الان سونی داره روی او ال ای دی کار میکنه و چند سال دیگه سامسونگ باید از سونی تکنولوژی بخره در کل منظورم اینه که اسم یه برند معروف خیلی روی قیمت تاثیر داره
نتیجه گیری کلی صحبت من اینه که دلیل ارزان بودن بر بد بودن نیست و اینکه شما مثال زدید که مثلا کابلهای قیبر نوری توی آزمایش یکی بودن که من به این حرف شک دارم به هر حال نمیشه نوع ارزان قیمت چینی با نوع با کیفیت آلمانی هیچ فرقی نداشته باشن ! شما باید دقت کنید به ضابطه ها ( اگه ضابطه رو درست نوشته باشم ) قطعا یه دستایی در خرید اون کابلهای چینی و قطارهای چینی در کار بوده که به بحث ما مربوط نیست . شایدم اونها فقط آزمایش مثلا مریوط به عملکرد اطلاعاتی فیبر نوری رو بررسی کرده بودن نه آزمایش کیفیت . پس مثال شما در رابطه با پاور گرین مورد قبول نیست و به قول قاضی ها اعتراض وارد نیست ! شما باید مدارک محکمتری دال بر کیفیت پایین گرین ارائه کنید چرا که گرین تا الان امتحان خودشو به خوبی پس داده اگه مدرک بهتری دارید اراوه کنید من خودم همیشه دنبال بهترینها هستم اگه مدرکتون رو قبول کنم مطمعن باش ازش حمایت می کنم و من هیچ تعصبی نسبت به گرین ندارم .
قبلا به دلیل اشتباهات تایپی عذر می خوام .
Bookmarks