پست من که کل کل نبود !
حرف من اینه که ما نمی گیم گرین بهترین پاور دنیاست که ! ولی با توجه به قیمت و کیفیتش توی ایران بهترین گزینه هست برای خرید من خودم شخصا توی ایران بدنبال پاور دیگه ای نمیرم چون هم گرونترن و چیز اضافه هم ندارن !
قیمت ارزانتر دلیل کیفیت پایینتر نیست ! من سال 1382 یه سیستم بستم برای خودم با سی پی یو AMD Athlon XP +2000 اون موقعه پول سی پی یوم شد حدود 92 تومن در حالی که پنتیوم 4 2000 حداقل 15 تومن گرونتر بود ! اما در حداقل بالای 90 درصد بنچمارکها پوز پنتیوم 4 2000 رو به خاک مالیده بود ! اون موقعه خیلی از فروشندها می گفتن چون ای ام دی ارزونتر کیفیتش پایینتره و بدرد نمی خوره و داغ میکنه و از این جور حرفا که در نهایت اون سی پی یو فوق العاده بود و نه داغ میکرد و نه مشکلی داشت و از معادل اینتل خودش هم قویتر بود و ارزانتر ! اما خیلی ها به دلیل قیمتش بهش مشکوک بودن و نمی خریدن !
سی پی یو قصه ما تا تابستون امسال دست خودم بود و از اون سیستم برای اینترنت استفاده می کردم تا اینکه به دلیل سوختن پاور ( پاور متفرقه ) که اونم به دلیل تکان خوردن کیس ! و افتادن هارد دیسک روی مادر برد ( هارد رو پیچ نکرده بودم به کیس چون زیاد هارد رو باز میکردم ! ) اتصال کوتاه ایجاد شده بود و بعد از یکی دو ساعت من خونه نبودم ولی سیستم روشن بوده پاور سوخته بود جالبه مادربردم هیچیش نشده بود ! ( گیگا بایت بود ) به هر حال سیستم رو فروختم به دوستم و تا الان همون سی پی یو که می گفتن اینا می سوزه ! داغ میکنه و بدرد نمی خوره چون قیمتش پایینتره ! داره همچنان با قدرت کار میکنه ! زمانی دست من بود حدود 20000 ساعت کار کرده بود !

Bookmarks