با دروودجاي تعجب هست كه بعد از چندسال اين دوستمون يادش افتاده است . نتيجه گيري شما از بحثي كه راه اندختيد چيست . واقعا نميشه گفت بهترين سازنده اصلي پاور كي هست . ولي كافي هست بررسي پاورهاي seventeam رو ببنيد هميشه نظر اديتورهاي سايتهاي معروف نسبت بهش مثبت بوده است . چند سال پيش غير از گرين پاور استانداد ديگري نبود . شركت گرين باعث شد مصرف كننده به پاور هم توجه كنند . داخل كيسهاش از پاور استفاده نميكرد . يعني به مشتري ميگفت بر اساس نيازتون و مصرف سيستم پاور خود رو تهيه كنيد . مسئله اي نيست شما ميتونيد هر پاوري كه فكر ميكنيد خوب هست با يك پاور گرين مقايسه كنيد . شخصيت مهندس براي همه دوستان مشخص ايشون هميشه با صبر و حوصله به دوستان جواب ميدهند . احتياجي هم ندارند كه بيان فروم و وقت بذارند . ايشون مرد محترمي هستند . حتي سر round up پاورها . پاور رو يكي از دوستان از بازار تهيه كرد كه شكي و شبهه اي در كار نباشد .
من منتظر نتيجه گيري شما هستم كه ببينم آخرش به چه نتيجه اي ميرسيد
جناب بهادر گرامی،در اینکه مهندس انسان بسیار نیکویی هست تردیدی ندارم،اما با سخنان ایشان(جنابxsixsi)
من مصرف کننده بی دانش کافی،به تردید افتادم که نکند قیمت پایینتر گرین درمقابل هم آوردهایش(رقیبانش)به قیمت بهره گیری از اجزای داخلی نه چندان مرغوب باشد؟
Bookmarks