با سلام
شما تا کنون دو عیب از گرین گرفته اید که بنده رد کردم .
1- پاورهای گرین بی کیفیت هستند .
که بنده با ارائه مقاله پنج پادشاه در یک اقلیم به شما اثبات کردم که دارای کیفیت هست چون حداقل در رنج 800 تا 900 وات اول شد و گفتم با وجود اینکه شما اشکال گرفتین از رنج پائین و گفتین رنج 800 تا 900 وات رو قبول ندارین گفتم به احتمال زیاد رنج پائین هم تست خواهد شد . پس ایراد اول شما که هیچ .
2- شما میگوید که پاور های گرین به دلیل ارزان بودن فاقد کیفیت هستند
که باز هم به آن مقاله رجوع میکنیم و میبینیم که پاوری که اول شده است یعنی گرین کمترین قیمت را دارد پس ارزان بود پاورهای گرین دلیل بی کیفیتی آن نیست در واقع این سیاست فروش گرین هست .
در مورد همون پاور که از شما مین بورد سوزوند چرا اصلا به گارانتی مراجعه نکردین ( چرا ) در صورتی که شما میتونستید تمام ضرری رو که متحمل شده اید رو از گارانتی دریافت کنید . در ضمن شما میخواهید من باور کنم که گارانتی مین برد که دو عدد از اون شرکت سوزوندین هیچ کاری به شما نداشته است چون اگر واقعا دو عدد از آنها سوزانده اید ( البته سه عدد سوخته است که یکیش برای خودتون بوده که هیچ ) گارانتی چون شما مقصر بوده اید هزینه آن را از شما میگرفت و شما وقتی میدیدین این همه ضرر کردین به گارانتی مراجعه میکردین در صورتی که شما همچین کاری را نکرده اید . این حق شما بوده است که به گارانتی مراجعه کنید در صورتی که هزینه هر مین 180 هزار تومان بوده آن هم چندین سال پیش ( تقریبا 4 سال پیش ) .
در مورد سون تیم هم بگویم که من هنوز ندیده ام که شرکتی پاور 1500 وات تولید کند که شرکت سون تیم این کار را انجام داده و فکر کنم خرداد ماه در ایران بتوان آن را یافت کرد و با کلی امکانات و فکر نکنم قیمتی بیش از 350 هزار تومان داشته باشد .
با تشکر
Bookmarks