عرضم به حضورتون که بررسی پاور هم انجام میشه چرا که نه ؟ شما موافق باشید این سری بررسی در رنج 800-900 وات بود سری بعدی در رنج های پایین تر تست میشه که شما هم راضی باشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xsixsi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در آخر هم در مورد اون جمله زیبابتون در مورد حمایت از کالا :
دوست عزیز ما حمایت از کالا نمی کنیم و اینکه شخصی میگه چه از تیم مدیریت من یک کالا را دارم و راضیم عین این میمونه که فرد دیگه ای بیاد بگه من راضی هستم یا نه اون نظر شخصیش هست و همانند نظر شخصی شما محترم . بحث نظر شخصی یک فرد که بگه این محصول خوب هست یا نه فرق می کنه با تحلیل علمی همون طوری که هم اشاره کردید پس نمیشه بر نظر شخصی هیچ فردی ایراد گرفت . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما تحلیل های علمی هم که میشه در سطح کشور با حضور نمایندگان مختلف شرکت های گوناگون را نمیشه به پایه و اساس بیان کرد چون این عزیزان حاضر و ناظر بودند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاد و پیروز باشید
شــهـــــریــار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks