جناب مهندس بسیار سپاسگذارم از توضیحاتتون. همچنین از مدیران سایت هم تشکر می کنم که امکان برقراری ارتباط مستقیم با مسئولین این شرکت را فراهم کردند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جناب مهندس عزیز خیلی خوب شد و از شما مجدداً تشکر می کنم که مشخصاً و صراحتاً فرمودید که green به seventeam سفارش می دهد تا با مشخصات گرین اقدام به تولید پاور کند. این مطلب شما من رو بر آن داشت که مجدداً از این برند ایرانی استفاده نکنم.
اجازه بدهید مقداری از وقت گرانبهای شما و دوستان عزیز را بگیرم و مسئله و در اصل داستانک خود را خدمتتان شرح دهم.
ماجرا به سال 82 بر میگردد که قصد خرید سیستم داشتم. تمام قطعات را تک تک و با وسواس خریدیم و آخر سر هم رفتیم تا یک کیس و پاور بخریم. از بد حادثه فروشنده در بازار رضا به ما گرین را پیشنهاد داد. مدل Green Midi 2002 ، منحنی های آبی رنگ و رنگ سفید آن برایمان چشم نواز بود. ببخشید پاور هم داره؟ بله ، 350 وات گرین. با گارانتی. لطفاً فاکتورش رو ببنوسید. مبارکتون باشه.
گذشت. فردا صبح با اشتیاق رفتیم برای مونتاژ. همه چیز رو با نهایت دقت بستیم. سیستم رو روشن کردیم و اقدام به پارتشین بندی و نصب ویندوز و درایورها. همینطور که مشغول بودیم به طور ناگهانی سیستم خاموش شد. همه چیز رو بررسی کردیم و .............. بخوانید تا آخرالامر یقین کردیم مادبورد 180 هزار تومانی سوخته. به گارانتی مادربرد رفتیم و بعد از چند روز آن ها گفتند بله. مادربرد سوخته و امکان تعمیر نداریم.
بخت یارمان بود که یک مادربرد با همان کلاس به طور رایگان تحویلمان دادند. ما هم خوشحال و سرمست از گارانتی خوب، آمدیم و مجدداً نصب کردیم و متاسفانه بعد از یکی دو روز مجدداً سیستم روشن نمی شد. بله. درست حدس زده اید مادربرد جدید مجدداً سوخت. جالب اینکه هیچ اثر سوختگی و بو و ..... در برد دیده نمی شد. فقط روشن نمی شد.
مجدداً به گارانتی رفتیم و آنها دوباره تایید کردند مادبرد سوخته است. اما اینبار دیگه از برد جدید خبری نبود. مثل همه شرکت ها گفتند، شما سیستم رو اشتباه بسته اید!!! خودتون مسئولید!!! به ما رابطی نداره!!! کسی که بلد نیست سیستم می بنده!!! این دومین مادربردی بود که کمتر از چند روز از بین بردید!!! برید خدا رو شکر کنید که ازتون خسارات مادربردی که رایگان داده بودیم را نگرفتیم!!!.
آقا ما که بار اولمون نیست سیستم می بندیم، شاید این برد یک مشکل در تولیدش داره، این حداقل بار 10 هست که سیستم بستیم. و ........................... سرتون رو درد نیارم، بگو و مگوهای رایج. آخر سر با کلی مکافات به این نتیجه رسیدیم که ما سیستم خودمون رو ببریم تا اون ها یک نگاهی کنند. کولش کردیم و بردیم. بعد از چندین ساعت کار کردن و سوختن یک مادربورد دیگه. بله...... حقیقیت داره. یکی دیگه هم همونجا سوخت. فهمیدیم عیب از این پاور ایرانی green است. دست از پا درازتر و با کلی فحش و .... که بهمون دادند برگشتیم با دست خالی و بدون مادربردی جدید.
چند هفته گذشت و ما حیران بودیم. بالاخره تصمیم گرفتیم پاور رو عوض کنیم و بریم یک مادبورد دیگر بخریم. اما پاور معتبری اون موقع ها در بازار نبود. از همین بی مارک ها بود یا مشابه قیمت های گرین. ما هم که چشممون ترسیده بود موندیم چه کار کنیم. دست به دامن اینترنت شدیم و رفتیم بفهمیم قضیه این پاور چیه، اصلاً چی کار میکنه؟ از چه قسمت هایی تشکیل شده؟ مارک های معتبر کدوم ها هستند؟ از کجا بفهمیم خوبه و از این جریانات متداول.
بالاخره یک چند مدل رو انتخاب کردیم و به یکی از دوستان در خارج سفارش داریم. پاور 350 وات خارجی antec خریدم و کلاً با هزینه پست برایمان 96 دلار آب خورد. تازه بدون گارانتی. با مسئولیت خودمان.
یادم هست اون زمان به هر کی می گفتیم پاورمون بالای 90 دلار آب خورده، باور نمی کرد و یا ساعت ها بهمون می خندید. برای سیستم بعدیمان هم از یک پاور معتبر استفاده کردیم که سفارش دادیم برایمان آوردند.
مهندس عمرانی عزیز، بدون اغراق عرض کنم این سیستم هنوز که هنوزه داره بیش از 4 سال ، 24 ساعته روشنه و هیچ مشکلی براش پیش نیومده. حداکثر یک هفته تا 10 روز در طول سال بنا به مسافرتی و یا مسئله ای خاموش بوده. ولتاژها بی نهایت پایدار. فوق العاده بی صدا. غیر قابل تصور.
من شخصاً از اون آدم هایی نیستم که چون کالا سفارش و یا تولید یک شرکت ایرانیه ، ندیده و خودم بررسی نکرده و یا با شنیدن حرف های مهمل اطرافیان مهر تایید بزنم و بگم آشغاله و یا توی جو قرار بگیرم. یا جنس خارجی رو فقط به واسطه اینکه یه لیبل خارجی داره و یا چون گرونتر هست قبول کنم. نه مهندس. این پاورت به غیر از نقره داغ کردنمون جیگر ما رو هم سوزوند.
الان هم شاید ، فقط شاید ، یه ارتقای کوچولو توی پاورتون اومده باشه ولی من مطمئن هستم چیز بدرد بخوری نیست.. یکی از شانس هایی که ما آوردیم اینه که توی دوره قاجار زندگی نمی کنیم. با این قیمت ها که شما داری می دی اگه پاور بدر بخوی بود، سون تیم و یا هر مارک دیگه که بتونه چنین کیفیتی رو از سون تیم بگیره، مطمئن باشید دنیا رو فتح می کرد. یک دو دو تا 4 تاست. دنیا هم همه عاشق ارزون خریدن هستن. از آمریکا گرفته تا شاخ آفریقا.
من هیچ وقت نمی تونم سیستم رو به پاوری بسپارم که حتی یک review معتبر خارجی درباره اون نخونده باشم. از کجا باید اطمینان کنم. حرف های کوچه بازاری 4 نفر و یا 4 تا که توی فرم هستند. و یا 4 تا فروشنده که بهترینشون فقط به فکر فروش جنساشونند. یا دوباره خودم رو گرفتار کنم و اون 4 پای معروف رو بیاورم و باقالی بار کنم. پس ببخشدی من رو که به green اصلاً اطمینان نکنم.
در مورد مطلبتون هم بگم، هیچ پاوری امکان نداره بتونه در اروپا و یا امریکا فروخته باشه مگر اینکه سازنده اصلی اون مشخص باشه. شما که خودتون خبره هستید شماره ru (به طور بر عکس نوشته می شه) در این کشور ها اجباریه. حتی اگر قید نشه، باید نام سازنده روی برد پاور مشخصا قید می شه. این مطلب خیلی روشنه.
توی اکثر سایت های معتبر که review درباره پاور می نویسند نام سازنده به راحتی قید میشه و به راحتی میشه از اون مطلع شد. در این مورد هم که شما می فرمایید که پاور کولر کولرمستر و .... نام oem رو در سایتش بر عکس green قید نمی کنند، دلایل اون کاملاً مشخصه. که از ساده ترین اون میشه به اعتبار بسیار بالای شرکت سفارش دهنده (خریدار) نسبت به oem (که به مراتب کم اعتبار تر از خریدار هست) اشاره کرد. که این اعتبار در مورد green نسبت به seventeam کاملاً برعکسه.
به طور ملموس و مثال عینی این که ایران خودرو به شرکت ما سفارش تولید یک سری قطعات رو برای خودرو سمند بده. این ما هستیم که باید افتخار کنیم و به خودمون ببالیم که ایران خودرو به ما سفارش داده و در سایت خودمون ذکر کنیم که ما برای ایران خودرو تولید کردیم و ایران خودرو از مشتریان ماست. و الا ایران خودرو از اینکه ما قطعه مورد نظر رو تولید کردیم افتخاری نمی کنه. ما نشدیم یک تولید کننده دیگه.
درباره مطالب دیگر هم که چرا با وجود تولیدات متنوع سون تیم ، باز هم گرین قصد سفارشی کردن پاور های خاص رو برای بازار ایران داره، (که مسلماً باعث افزایش قیمت و ... می شود) و آیا مصرف ایران اصلاً تافته جدا بافته جهان هست و دیگر اینکه کوچکترین مساله آنکه خریداران نمی توانند از لخاظ بین المللی پاور خودشون را مقایسه کنند .... نمی پردازیم. چون خودش واقعاً سوال برانگیز هست!!!
در لینک پیوست چند عکس از همون پاور 350 واتی خودتون که سال 82 خریدم و دقیقاً مدل 350 وات استاندارد antec که در همان سال 82 خریدم رو برای دوستان قرار می دهم. از تمام مطالبی که نوشتم گویا تر هست. الان هم همانگونه که دو پاور در سال 82 چنین اختلاف فاحشی حتی نسبت به ظاهر باهم داشته اند، اعتقاد دارم که نسبت ها کاملاٌ حفظ شده و هنوز هم تغییر محسوسی از لحاظ کیفیت نسبت به مارک های معتبر جهان ایجاد نشده است. پاورهای شما generic درجه 2 و 3 هستند.
http://img100.imageshack.us/img100/9794/greenlabel.jpg
http://img413.imageshack.us/img413/7271/greeninside.jpg
http://img413.imageshack.us/img413/1677/antecinside.jpg
در پایان مجدداً از جناب مهندس و سایر دوستان که این مطلب رو با کمال بردباری می خونند تشکر می کنم. به هیچ وجه قصد تخریب شرکت محترم ایرانی green و یا بالا بردن شرکت های خارجی رو به هیچ وجه نداشتم. قصد اینکه شما برای من دلسوزی کنید و یا از من یا سایر مصرف کنندگانی که متضرر شدند عذرخواهی کنید رو هم ندارم. مسلماً مسئولین شرکت گرین روز به روز و ساعت به ساعت در اندیشه ارتقای پاورهای خودشون هستند. بنده و نه احدی از نزدیکان و دوستانم نه از فروش پاور گرین و یا سایر مارک های خارجی چه در ایران و یا خارج از کشور منتفع نمی شویم.
پروردگار جهان انسان رو آزاد آفرید و همه هم می توانند هر جور مورد علاقشون هست و یا تجربه کردند تفکر کنند. همون جوری که خیلی از مصرف کننده ها کاملاً از پاور گرین راضی هستند و سالیان سال هست برای خود و دوستانشون ازش استفاده می کنند. (برای بعضی ها همین گرین هم از سرش زیاد هست) .
فقط میخواستم مطلب روشن بشه. حداقل این مطلب که جناب مهندس که در اون شرکت فعالیت می کنه در جریان باشند که من خیلی از این پاور ناراضی بودم و بهای سنگینی رو هم برایش پرداختم. و خیلی خوشحال شدم که بالاخره تونستم این مطلب را هر چند غیر دیداری به عرض یکی از مسئولین این شرکت محترم برسانم.
خوشبختانه فضای فروش پاور مقداری در ایران باز شده و چند مارک وارد شده اند. امیدوارم روز به روز گسترده تر هم بشود تا مصرف کننده بتواند با قیمت و کیفیت معتبر خریداری کند.
با تقدیم احترام.
Bookmarks