به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
خسته نباشید.
ابتدا تقاضا دارم سوال و خواسته خود را شفاف عنوان فرمایید و اینکه به چه نتیجه ای می خواهید برسید تا ما هم همسو با شما شویم تا زودتر به مقصود خود برسید.
این محل، یک انجمن مجازی است که هر شخص محترمی می تواند نظر خود را عنوان فرماید. اگر اساس کارمان، صداقت نباشد، پس بنده هم می توانم بگویم که اصلا شما از این پاور قدیمی استفاده نکرده و هیچ قطعه شما هم آسیب ندیده است. برای بنده روشن است که شما در این تالار و تالار سخت افزار (البته باسم دیگری) از چه جایگاه و از طرف چه کسانی صحبت می فرمایید ولی بگذارید این موضوع به رسم امانت بین ما باقی ماند و می دانم که به راحتی می توان همه چیز را تکذیب نمود ولی ...
اطلاعات اخذ شده از دل نوشته های شما، حکایت از موضوع دیگر و موقعیت شما دارد که برای بنده قابل احترام است. شما می خواهید این حس را به دوستان تزریق فرمایید که گرین دارای کیفیت مناسبی نبوده و نیست و نخواهد بود. بسیار خوب، انشاا.. به زودی و با انتشار متن مقایسه فنی پاورها (که البته شما بسیار بهتر از بنده از نتیجه آن واقف بودید) همه چیز مشخص خواهد شد. می دانم که شما این بررسی را بالکل قبول ندارید (دیروز خبر دار شدم) و می خواهید که در رده های پایین تر هم این بررسی وجود داشته باشد. باز هم قبول. انشاا.. این برنامه عصر شبکه ادامه دار باشد ( اگر بگذارند) و مطمئن باشید به سراغ تک تک پاورها در سطوح توانی مختلف خواهد رفت. پس فقط کافی است کمی صبر و حوصله داشته باشید تا مثلا این مقایسه را بین پاور 330 وات گرین با 480 وات! و 430 وات! سیلوراستون مشاهده فرمایید. نگران تفاوت در توانهای خروجی اشان هم نباشید. ما با امید زندگی می کنیم.
متاسفم که خازنهای ورودی پاور سال 1382 گرین که شما نمونه آن را دارید متعلق به Fuhjyyu می باشد! ولی باز هم گلی به جمال گرین که در آن سال ها از این مارک خازن استفاده می نمود ، چرا که تا همین یکی دو سال پیش کمپانی هایی همچون CWT, Seasonic, FSP,... که به نظر خیلی از حرفه ای ها جزو بهترین ها هستند ، از همین خازن استفاده می نمودند و اگر بخواهم لیست برندهای پر آوازه ای که از این کمپانی ها پاور تهیه می نمودند و می نمایند را بیاورم، نیاز به یک طومار دارم.
در پایان ، باز هم از بابت به اشتراک گذاشتن اطلاعات فنی خوبتان با دوستان خود در این تالار، صمیمانه تشکر و قدردانی می نمایم و تقاضا دارم بیشتر به ما سر بزنید (و نه با تاخیر شش ساله) تا شاید ما هم اطلاعاتمان به روز شود.
با تقدیم احترام
Bookmarks