به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
شاید با توضیحات شهریار عزیز، نیازی نبود که اقدام به پاسخگویی نمایم ولی به خاطر یادآوری گذشته گرین و اینکه آن خاطرات را در ذهن خودم مرور نمایم، چند نکته را برای شما عنوان می کنم:
- شما به راحتی می توانستی این مشکل پیش آمده و خاطرات تلخ خود را با آن پاور عنوان فرمایید و بنده هم پاسخ شما را بدهم ولی اسم تاپیک و نوع سوال شما ، بنده و سایر دوستان را کمی منحرف نمود. چرا که گرین در گذشته و در ابتدای کار ، پاورهایش را از کمپانی هایی همچون Fore Point, Super Flower تهیه می نمود. در حقیقت ما در زمینه پاور و از ابتدای سال 1376 الی اواسط سال 1384 فقط با این دو کمپانی همکاری می کردیم. در توضیح کیفیت این دو کمپانی هم لازم به ذکر است که ایشان برای برندهایی همچون Fortrex, BFG, Akasa, Kingwin, NZXT, ... پاور تولید می نمودند.
- برای رسیدن به پاسخ سوالا خود، کافی بود فقط برد پاور خود را باز نموده تا عبارت Fore Point ذیل برد را مشاهده فرمایید.
- شما خیلی بد شانس بودید، چرا که ما از این مدل پاور قدیمی GP250E4 نزدیک به 400 هزار عدد در بازار داخلی عرضه نمودیم و طبق قانون نانوشته ولی متعارف 2% مرجوعی ، این پاور در مجموع کمتر از 1.86% مرجوعی داشت. هنوز هم شاید سیستم های برخی از دوستان با همین پاور مشغول به کار باشد ولی تفاوت مصرف کننده راضی با مصرف کننده ناراضی در همین است. چرا که مثلا آن 390 هزار مصرف کننده راضی از این مدل پاور ، معمولا این حس رضایتمندی خود را عنوان نمی نمایند ولی مطمئنا حتی تک به تک افراد ناراضی این مدل پاور، در هر فرصتی که صحبت از این پاور یا کلا گرین به میان آید، نارضایتی خود را عنوان خواهند نمود و این نظرات برای ما کاملا قابل احترام است.
- هر شرکتی دارای معایب و محاسنی است ولی هیچ کدام از اینها مطلق نیستند. بلکه شرکتی موفق خواهد بود که سعی کند معایب خود را اصلاح نموده و بر محاسن خود بیفزاید. گرین نیز از این قاعده مستثنی نیست، به همین جهت بود که ما به سراغ کمپانی هایی همچون Seventeam, Hec, Zippy-Emacs در مورد پاورهایمان رفتیم. ولی مطمئنا اینان نیز دارای نقاط ضعف و قوت بسیارند که باز می بایست در مورد انتخاب هایمان بیشتر دقت نماییم تا حس روند رو به رشد را به مصرف کننده محترممان منتقل نماییم.
- به صورت کلی و در حال حاضر ، مدل پاورهای گرین GP330A, GP380A, GP430A, GP485A, GP535A, GP580B, GP680B, GP780B, GP785B, GP885B, GP1030B, GP1230B و در آیندهای نزدیک GP585B, GP685B متعلق و ساخت کمپانی Seventeam و مدل پاورهای گرین GP250S (SFX), GP280S (SFX), GP250F (FLEX), GP480A, GP530AB متعلق و ساخت کمپانی Hec و مدل پاور Redundant گرین مدل GP680R و در آینده ای نزدیک GP480R متعلق و ساخت کمپانی Zippy-Emacs می باشند.
- اما در مورد عکسهایی که شما زحمت آن را کشیدید هم چند نکته جالب وجود داشت که جدا از مسائل فوق و صرفا به جهت یادآوری گذشته امان به آنها اشاره می کنم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که در تصویر فوق مشاهده می فرمایید، و طبق روال همیشگی گرین، توان حقیقی پاورهای گرین در مدل پاور عنوان می شدند و این پاور دارای توان حقیقی 250 وات بود. ما در همان زمان و به جهت اینکه بازار مملو از پاورهای غیر استاندارد بود که اقدام به درج توانهای غیر حقیقی و حتی فراتر از توان Peak می نمودند، برای این پاور اقدام به درج توان 350W ولی با قید کلمه Peak می نمودیم و در کنار آمپراژ شاخه ها اقدام به درج عبارت Max می کردیم. از طرفی صادقانه به مشتری خود می گفتیم که این پاور فقط دارای استاندارد CE می باشد (توجه به زمان این لیبل که مربوط به سالهای بین 1378 الی 1382 می شد و مقایسه آن با لیبل های همان زمان پاورهای موجود در بازار داخلی، نمایان کننده یکی از اهداف کلی شرکت گرین یعنی صداقت با مصرف کننده اش است).
حال به سراغ نمای داخلی پاور برویم، جایی که از خازنهای ژاپنی در بخش ورودی ، خازنهای تایوانی در بخش خروجی، فن استاندارد Globe که در پاورهای معروف جهانی نیز استفاده می شدند و می شوند و فیلترینگ کامل بخش خروجی و لاین فیلتر دوبل EMI در بخش ورودی (یکی روی برد و دیگری پشت کانکتور برق ورودی) ، استفاده از ترانس های Large 35 که توانایی خروجی تا مرز 400 وات را نیز دارد و استفاده از هیت سینک های ضخیم و متناسب با سبک کولینگ برای خود من شخصا، دارای احترام است. این موارد را در کنار قیمت 17 الی 18 هزار تومانی این پاور 250 واتی در آن زمان بگذارید.
مقایسه این پاور 250 واتی 17 هزار تومانی که فقط دارای استاندارد CE است با یک پاور 350 واتی 80 الی 90 هزار تومانی و Safety برند Antec ، کمی بی انصافی است.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با مشاهده نمای داخلی پاور 350 واتی برند Antec با قیمت 80 هزار تومان که ساخت کمپانی FSP می باشد، ملاحظه می فرمایید که تفاوت فاحشی از نظر کامپوننت و کیفیت ساخت ندارد (به غیر از مواردی که مربوط به تفاوت در 100 وات توان خروجی اشان است) و حتی برروی برد این دو مدل پاور شاهد عبارت KB می باشید که نشان دهنده سازنده فیبر مدار چاپی یکسان ایشان است. البته بنده برای اینکه سوء تفاهمی پیش نیاید از عکسهایی که خود شما زحمتش را کشیدید ، استفاده نمودم .
در پایان به شما پیشنهاد می کنم تا پاور Antec اتان را برایم بیاورید تا آن را برایتان سرویس نمایم. چرا که به نظر می رسد در آینده نزدیک و در بخش فیلترینگ خروجی اش، دچار اشکالاتی شود (به تغییر رنگ عایق روی سلف هایش دقت فرمایید که مشکی شده است) ضمن اینکه پاور GP250E شما را به رسم یادگاری برای خودم با یک پاور GP430A (بدون هیچ هزینه ای) تعویض نمایم تا شاید کمی با هم بیشتر آشنا شویم و با محصولات جدید گرین هم یک خاطره (شاید خوب) جدید داشته باشید.
با تقدیم احترام
Bookmarks